reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lenka, Dorotka współczuję :(
Ja do piątku nie wiedziałam co to ból kręgosłupa. Owszem po koniec ciąży coś mnie pobolewało ale teraz to był potworny ból.
Jutro jedziemy do Radomia i we wtorek teściowa załatwiła mi wizytę u neurologa, zobaczymy co on mi powie. Bo na pogotowiu to żadnych badań mi nie chcieli zrobic, lekarz stwierdził że nie potrzeba.

reklama
Lenka, Dorotka współczuję :(
Ja do piątku nie wiedziałam co to ból kręgosłupa. Owszem po koniec ciąży coś mnie pobolewało ale teraz to był potworny ból.
Jutro jedziemy do Radomia i we wtorek teściowa załatwiła mi wizytę u neurologa, zobaczymy co on mi powie. Bo na pogotowiu to żadnych badań mi nie chcieli zrobic, lekarz stwierdził że nie potrzeba.
Kochana a jak u Ciebie juz lepiej??

Trochę. Ale tak jak pisałam cały czas biorę p/bólowe więc nie odczuwam aż tak bólu. Ciekawe jak by było jak przestałabym je przyjmowac.

Pozdrawiamy jesiennie;/
zgipsem.jpg

Mąż poszedł z Karolą na spacer a ja mam 2godziny na zrobienie obiadu i spakowanie rzeczy na wyjazd. Wczoraj niestety nie było jak. POMOCY!!!

kurcze, podziwiam dziewczyny, które nie pracują i nie posyłają dzieci do przedszkola i same siedzą z nimi cały dzień w domu. Ja po takich trzech dniach od rana do wieczora zaczynam świrować...

dorotka, lena
, Ewa- oj u nas wśród muzyków jest wiele osób z pokręconymi kręgosłupami (zwłaszcza skrzypkowie), więc wiem jaki to ból i jakie problemy- współczuję. mnie czasami też pobolewa, ale w sumie nie jest źle
Anik- najlepszego z okazji rocznicy. To za rok będziemy chyba we trzy świętować pierwszą "dziesiątkę"- Ty, koriander i ja :-)

Anik- najlepszego z okazji rocznicy. To za rok będziemy chyba we trzy świętować pierwszą "dziesiątkę"- Ty, koriander i ja :-)
ja juz szukam pomyslow, chyba jakis locik na mala ciepla wyspe sobie strzelimy :-)

gosiagro ja bym nie korygowala, Lila tez ma rozne preferencje, je zawsze lewa reka a po zabawki siega prawa - ja jestem lewo a maz praworeczny wiec mala ma wybor :-D Te mity sredniowieczne zeby dzieci zmuszac do uzywanaia prawej reki juz dawno sa obalone, zreszta sama juz pewnie wiesz

Kajdusia slyszalam w wiadomosciach ze sobota ma byc upalna :-) ciesze sie bardzo! Gratki dla Gosiaczka!
Kasiulka a ja cos przeoczylam, czy Hania juz tez sama staje? Gratuluje raczkowania!
Agi super ze sie odzywasz, boze 180 godzin???? kochana gratulacje da Polci a jak ty sie czujesz? Musze zerknac na zamkniety mam nadzieje ze zadnych problemow nie macie w zwiazku z zamieszkami??:-(
ita to moze nastepne przypadkowe spotkanie na tej duzej farmie zwanej torunskim zoo nam wypali??:-p
eagle a pamietam jak szukalas przedszkola dla Asi, ale to zlecialo! Bedzie dobrze, zobaczysz! Nie denerwuj sie :tak:

przepraszam ze tak pobieznie, ale kiedys to nadrobie ;-)

A ja strzelilam sobie fryzjera :-) sciela tyle ze az Lila sie rozplakala na moj widok, nie wiem tylko czy to zle czy dobrze :-D

reklama
agast Z gipsem czy bez, uśmiech na ślicznej buzi jest:-)
milusia, koriander Oby zawsze się odbierało takie dobre wyniki:-)
ola-fasola Udanego wypoczynku, ostatnio chyba sporo jeździcie po Polsce?
izia Nieproszeni goście?
eagle Pewnie niedługo jak kajdusia zaczniesz gotować obiadki dla narzeczonych;-):-D Asia na pewno niejedno serduszko podbije w przedszkolu:-)
kajdusia Gratulacje dla Gosiaczka:tak:
gosiagro Wydaje mi się, że Emilka też po większość rzeczy sięga lewą ręką, ale co do jedzenia to nie wiem, bo po nie nigdy nie wyciąga ręki;-):-D A od dwóch dni robi wszystko, żeby nawet nie zbliżać się z jedzeniem:dry:
ewa :-D Rodzice nie chcieli kupić, to Karolinka sama wzięła. :-D
asnecja Zagłosowane, wklejaj codziennie linka:tak:
Perfectya jeszcze raz powtorze: WIELKIE GRATULEJSZYN MISZCZU!!:-D
A ja przeczytałam potworze
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
I myślałam już, że to miało być do mnie
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Dzwoniłam do Browarni, bo wydawało mi się, że tam sprzedają swoje piwo butelkowane. Miałam rację, więc mogę kupić i ci wysłać paczkę. Chociaż nie wiem, czy to dozwolone
wink2.gif

lena Dobrze, że z Wiki jest ok.

Miałam dziś pozałatwiać tysiąc rzeczy, a nie zrobiłam prawie nic, bo mnie pogoda zniechęciła:dry: Coś się zorganizować nie mogę:dry:

Do góry