reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
To ja ósma. Już drugi post dzisiaj ale mam coś spitolony internet.
Dachu ni ma. Obiadek się gotuje.
Iza- ja mam sie lepiej od 3 tyg odkąd neurolog przepisała mi leki na depresje i nerwice. Przykro mi z powodu kuzynki. :(
Lena- jak Gajka dzisiaj/?
Kajdusia- gratki dla małej zdolnachy
Zyraffka- a ile Łukaszek waży?
Milusia- a gdzie się kochana podziewałaś?

Tyle co pamiętałam.
Miłęgo i chłodnego dnia.
U mnie woda dzisiaj idzie zgrzewkami :)

Dziewiąta:-D:-D:-D
życze miłego dnia he he:-D

Oj dziś ruszam na panieńskie mam nadzieje że się wybawie i jutro nie będzie dużego kaca:tak:a mężólek taki zazdrosny cały czas wypytuje co i jak hi hi czy go nie zdradze dla kogo tak sobie paznokcie maluje w czym ide ubrana jesu masakra z takim zazdrośnikiem;-)

dziesiąta:-) edit 11

Miłego popołudnia i wieczoru:-)

ewelinka udanego wieczoru. Oby kaca nie było hihi

zyraffka wrzuc fotkę w nowej fryzurce:tak:. jak dziś samopoczucie?

kajdusia gratki dla Gosi małejpływaczki:-)

lena jak Gaja? współczuje Wiktorii i jej rodzicom zalania.

mimi gratulacje zdania egzaminu!!!

emalia szybkiego ukończenia tego remontu.

no i koniec Karola woła.

Ostatnia edycja:
10:)

byłam dzisiaj u fryzjera i mam krótkie włosy :))))))))))))

emalia- Łukasz waży 9900

miłego dnia dziecię płacze

To Jasiek na ostatnim bilansie ważył 10kg a wystartował z wagą 3810, więc też bez rewelacji, ale jak moje dziecko nie ma czasu jeść tylko gania to co się dziwic. Myśle ,że nie ma co się zawczasu martwić.Zrobisz kochana wyniki i się uspokoisz :)
Pokarz się w nowej fryzurce ;)

U nas robota wre. Modlimy się żeby nie padało bo chmurki naszły a mamy dopiero połowe folii.

Krystianek ważył ostatnio 12,200, a teraz to pewnie sporo więcej :) U nas śmiesznie jest za to ze wzrostem - zanim skończył rok mierzył 81 cm, a na ostatnim mierzeniu 79 cm :p Jak widać miarki są subiektywne :p

melduje sie :))

nieczytam w tyl bo nie mam za bardzo czasu wrocilismy urlop udany pogo0da dopisala a dzieciaki szczesliwe brykaly do woli, z eryka to prawdziwy wodniak najlepiej sie czuje w wodzie bez kolka pozwala soba krecic na brzuszek i plecy i ma rogala od ucha do ucha od jutra bede na biezaco

dobranoc

reklama
10:)

byłam dzisiaj u fryzjera i mam krótkie włosy :))))))))))))

emalia- Łukasz waży 9900

miłego dnia dziecię płacze

Pola na ostatnim ważeniu (miesiąc temu) ważyła 8800....wieć teraz moze jest nieco ponad 9kg.....wieć też nie za wiele....ale odka wróciłyśmy do UK i jest ważona tu przybiera na wadze dokładnie tyle samo....ok 350gram na miesiac.....idzie swoim rytmem wiec chyba jest ok i sie nie martwie....zreszta po ostatniej morfologii wiem że do anemii jej daleko....także zyrrafciu kochana nie martw się na zapas.....
|Chiałam dziś z Wami popisać ale tak mnie głowa boli że szok....Nawet nie czekam na P.....Na szczęście jutro i poniedziałek mamy wolne więc zapowiadają się fajne rodzinne dni......
Zmykam do łozeczka...Buziaczki
Mamusiom z brzuszkami życzę przespanych nocek......

Do góry