Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
JA niestety poza podium ale też dobrze
Dzień dobry! Choć nie do końca moje dziecie nie interesuje że dzisiaj niedziela i nie dało mamie pospać od 6 na nogach a mama kładła się o 1;30 super
caluśką noc padało i dziś jest chłodno! matko na reszcie mamy czym oddychać.. ostatnie 3 dni to była katastrofa (w słoncu 45stopni a w cieniu ok 35..)może nie byłoby tak źle gdyby nie było tak parno okropnie... no ale dziś rewelacja
buziaki:*
dzień dobry.
Byliśmy już na spacerku po promenadzie, na lodach i placu zabaw. Tak fajnie jak mąż w domku, szkoda ze za kilka godzin musi znowu jechać (
Ja dzisiaj znowu spiąca jak nie wiem, jak Łuki pójdzie spać to ja chyba razem z nim. Dzisiaj wstał po 8, nie mógł tak całe wakacje( a teraz nie pasuje ze tak się budzi bo odrazu drzemka o innej godzinie i do żłobka będę musiała go wybudzać.
oh dziewczyny, ale Was tu mało ;(
byliśmy na festynie teraz Kubus juz usnał, szkoda ze weekendy tak szybko mijaja, od wtorku idziemy do złobka, strasznie sie tym denerwuje, nie wiem jak to bedzie......... koniczynka fajnie ze sie juz sie przeprowadziliscie zyrafka ja tez dzisiaj caly dzien usypialam na stojąco, dopiero teraz na wieczor troche ozywiona jestem