reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Perciu, dla Was kochana osobno, ponieważ nie traktuję Was z Lenką ogólnikowo;-)

Z okazji święta Waszego

życzenia wszystkiego najlepszego:)
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

reklama
Lenka dla Ciebie i Twojego męża

oraz

Perfecta dla Ciebie i Twojego męża: :))

Abyście dalej szli przez życie

Trzymając się mocno za ręce.

Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem,

Zawsze pewni swoich uczuć.

Niechaj los Wam sprzyja,

Niosąc powodzenie!!

hejka,
czy Wasze dzieci budzą się jeszcze w nocy??? Natan to poprostu masakra ;// wierci się budzi marudzi - dzisiaj to o 24 pierwsza pobudka , marudzenie jakieś 2 godz, potem znów o 4 i o 6.30 już na nogach. Teraz odsypia juz od godziny. I to od pewnego czasu sie dzieje. Podaje mu jeszcze mleko w nocy bo on taki drobniutki że cały czas myslę że więcej przez to przybierze na wadze ale chyba muszę go oduczyć tego mleka i zacząć podawać herbatkę to może przestanie się budzić.

hejka,
czy Wasze dzieci budzą się jeszcze w nocy??? Natan to poprostu masakra ;// wierci się budzi marudzi - dzisiaj to o 24 pierwsza pobudka , marudzenie jakieś 2 godz, potem znów o 4 i o 6.30 już na nogach. Teraz odsypia juz od godziny. I to od pewnego czasu sie dzieje. Podaje mu jeszcze mleko w nocy bo on taki drobniutki że cały czas myslę że więcej przez to przybierze na wadze ale chyba muszę go oduczyć tego mleka i zacząć podawać herbatkę to może przestanie się budzić.

Hania średnio co dwie godziny, jestem wykończona :-(

Milusia i Milko dziekuje Wam za zauwazenie mojego postu, juz myslalam ze tylko u mnie na kompie sie wyswietla
wydaje mi sie to nieludzkie, ktos pisze o smierci bliskiej osoby i zero odzewu
totalna znieczulica, przykre

czesc dziewczyny
pierwszy raz w tym roku sie opalam,chyba z godznke lezalam przed domem na lezaczku ;) ale fajne uczucie.......

moi chłopcy spia, a ja dalej meczę ta fotoksiążkę

klementinka to bardzo przykre co piszesz,ja tez mam czasem wrazenie ze moje posty sa niewidzialne, ale tego sie chyba nie zmieni........
bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadzia, sprobuj pomyslec ze to wielkie szczescie, ze mialas tak wartosciowego człowieka przy sobie przez wiele tak, ja swojego dziadzia nawet nigdy nie poznalam, bo zmarl jak moja mama miala 10 lat, kazdy kiedys odchodzi i wiem, ze to boli, kiedy umiera ktoś bliski, bądź dzielna!!!!!!!! a ja sie pomodle za Twojego dziadzia

Moje posty tez są niewidzialne czasami :-D ale ja sie nie przejmuje juz sie przyzwyczaiłam, czasem wpadam tutaj jak po ogien, pisze i znikam nie nadrabiając ;P mając trójke dzieci i jeszcze teraz jak doszedl obowiązek wozenia do szkoly i przywozenia nie mam czasu jesc sniadan wogole, a jak juz to kolo poludnia;P

Klementinka nie nadrabialam i dlatego nic nie napisałam, przepraszam...:-(
Wspólczuje smierci dziadka:(((( [*] :***
Lenka Perfectawszystkiego co najlepsze!!!! :)))))))))) :********
Nadika u nas nocki sa rozne dwie ostatnie przespane cale bez pobudek. poprzednie tez nie takie złe, jedna moze pobudka, przez zęby.... a jedzonka Miki nie je w nocy od jakiegos miesiaca, picia wogóle nie pije w nocy nie chcial wiec mu nie wciskalam. (jest wyjątkiem bo starszaki w nocy w jego wieku wypijali ze 2-3 butelki po 50ml picia :dry: ale to dbrze bo nie bede go tego oduczac bo jest to ciezkie;/)

Ostatnia edycja:
Najlepsze życzenia dla Lenki z mężem i Perfecty z mężem

Rocznica Ślubu to ważna chwila
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragnę więc złożyć szczere
życzenia
:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony.

To wasza rocznica.
Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa.
Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów.
To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa.

hej! Ale jestem wykończona....
Klementinka -
[*] a jak się czujesz? jak brzusio?
Percia, Lena - Kochane dla Was i dla Waszych mężulków wszystkiego dobrego! Zako****cie się w sobie od nowa co jakiś czas!;-)
Nadika - Jagoda spała caluśką noc a od 3 tyg budzi się ok 12 bo chce dosłownie 3łyki wody<mleka nie> i ok 4 na mleko. Także dla mnie to męczące, zwłaszcza,że nauczyła nas że spała 19.30 - 5.30 (mąż robił mleko, bo akurat wychodził do pracy) i do 7 spanko.. a od 3 dni śpi do 6:((

gorąąąąąąco:(

reklama
Witajcie:-)

Klementinka wyrazy współczucia z powodu śmierci dziadka

swieca.gif
Przepraszam że dopiero teraz, ale ja również wczoraj wpadłam na moment nie czytając wcześniejszych postów i nie odpisując nikomu.

Nadika Karola w Warszawie we własnym łóżeczku pięknie spała od 22-23 tak do 6 zjadała butle kaszki i spała do około 9.
Będąc u rodziców zazwyczaj o 22 już śpi do 8, tylko jest to sen bardzo niespokojny, co jakiś czas przebudza się z płaczem.

Ostatnia edycja:
Do góry