reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Perfecta - ale na mnie tu przystojniak z ekranu spogląda, hoho:-D:-D

iwwka -
mam nadzieję, że ci się szybko ułoży:tak: gratki ząbka

kajdusia - rewelacja z tymi tańcami, ja to cie podziwiam, dwójka dzieci, dom, praca na 3 etaty i jeszcze tance:szok: świetnie zorganizowana jesteś i fajnie nam tu przykładem świecisz że można:tak::tak:

Liza, milusia, mama kubulki - bidulki:-( zdrówka dla waszych rodzinek

kasiek - może jakieś spagetti?

hefi -
a planujesz jakoś teraz powrót na cały etat?

reklama
Dziekujemy za komplemenciaki!::):*
Iwwka- Kochana ja teraz siadam do pierwszej kawki :) Mam nadzieję ze się wszystko powyjaśnia i troski pójdą w sina dal Kochana!!!!Gratulejszonsy ząbkowe!!!!!Strasznie sie ciesze że do nas wróciłaś:)
Kajdusiu- Kochana ależ pracusie z Was! Podziwiam i chyle czoła:) a jak mi napiszesz gdzie i o której ten koncert jest to się zjawimy całą rodzinką bo do Wawra mamy rzut beretem! Może udałoby nam się zobaczyć??? Wow kursik tańca Super tancjorko ty nasza! Z Damisiem pohulasz na następnym piernikowym spotkaniu:):):)
Lizka- Kochana ZDRÓWECZKA DLA CAŁEJ RODZINKI!!!
Kasiek- Kolenderko - Przybywajcie na koncert:p Ja Was przenocuję!:p
Miluśko - Ty moja Kofana ! Zdróweczka dla Was !!!! :*
Nadika- Kochana trzymam kciuki moccccno!!!! Na pewno bedzie dobrze! Buziaki!
Hefi- Kochana dobrze Cię rozumiem ja ostatnio też nie moge czasu znalezć wogóle
Lena- Jak Gaja? Co to za kraksa była wczoraj?
Mamusiu-Kubulki - Polecam Ci Kochana na noc ustawic na podłodze przy łóżeczku Kubusia na tależyku 2 rozgniecione ząbki czosnku i połówkę cebuli. Smród jak nie wiem ale od razu zobaczysz różnice! Noc przespana i Kubuś obudzi się z mniejszą ilością giluchów. A w dzień w domku Olbasa parę kropelek do miski z gorąca wodą . Odkazi pokój i udrożni drogi oddechowe. Tylko 2-3 kropelki nie więcej. Opukuj też go by nie zalegało mu ZDRÓWECZKA !!!!!Oby szybciutko przeszło!
Kasiek- Kochana Kotleciki ziemniaczane z cebulką i sosem pomidorowym Mogę Ci skrobnąc przepisik jak chcesz:) Mniammmm Albo ziemniaczki w mundurkach z sosikiem czosnkowym i masełkiem :) Albo kotleciki z kabaczka lub cukini:)

Witam Was kochane mamusie:)

chcialam sie pochwalic ze 9wrzesnia o godz 10,21 przyszedl na swiat nasz drugi syn Konrad ( 3070kg i 52cm) przez ciecie cesarskie po 9 dniach pobyru w szpitalu:)))jestesmy juz od wczor w domu maly jest taki slodziutki a grzeczny jak anioleczek...Ksawery nie poznal jeszcze braciszka bo jest u mojej mamy juz od 2 tyg mial wrocic na nasze wyjscie ze szpitala ale niestety sie rozchorowal ale juz jest ok i wraca w piatek juz nie moge sie doczekac:)))

popisze pozniej poki jeszcze moge z wami triche posiedziec bo przy Ksawciu nie ma takiej opcji a tymczsem buziole ide nakarmic malego!:)))
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
a u mnie nadal nic..... w piątek mam zadecydować czy się kładę czy czekamy do niedzieli....

A ja zaraz lecę na zajecia na basenie z Gosiakiem :-) Tylko najpierw do przedszkola muszę skoczyć po Piotrka
Milusia- duzo zdrówka dla Twoich Robaczków, niestety zaczyna się jesień, ja też juz się nastawiam, że zaraz zacznie się chorowanie :-( A jak bedziemy szukać wokalistów do naszego zespołu to zgłoszę się po Twoich bliźniaków :-D
iiwka- gratuluję zębolka
Nadika- oby Natanek zaczął ładnie jeść! A on tak bardzo jest związany z dziadkami?
hefi- widzę, że podobnie zagonieni codziennością jestescie jak my.... :-(A Ty musisz mieć fajną teściową, że tyle czasu z nią spędzasz :-p
mamakubulki- biedny Kubulek :-:)-( Duzo dużo zdrówka dla niego.
gosiagro-ale mi przysłodziłaś :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Z tymi tańcami to akurat szkoła tańca jest dokładnie obok mojej muzycznej, więc po prostu w drodze z pracy do samochodu wstepuję sobie pofikać- czasowo nie czuję dodatkowego obciążenia :-)
Perfecta-hmmmm, zdaje mi się , że wysłałam CI zaproszenie na fb :-):-) No chyba, że znów nazwiska pomyliłam :zawstydzona/y: Koncert jest o 17.30, ale myślę, że zjawimy się już wczesnym popołudniem . Bardzo bardzo chciałabym Cię poznać osobiście :tak::tak::tak:

obiaaaad!!!!

a ja melduję,że złapałam grype jelitową<dostałam ją w prezencie od teściowej>......masakra..... calusieńką noc nie spałam, w końcu o 3 wzięłam smecte i rano powtórka i niby na razie jest ok, ale ta noc była straszna:baffled: jak byłam w ciąży z Jagusią (mniej więcej na tym samym etapie) i załapałam to paskództwo to wylądowałam w szpitalu na 6 dni, teraz nie mogę sobie na to pozwolić za nic w świecie!

sory,że dziś tylko o sobie ale nie mam siły:errr:

Dziękuję laleczki za propozycje dań bezmięsnych!!! Zrobiłam coś co w sumie nie ma nazwy... kabaczek, pieczarki, papryka, natka pietruszki w sosie sojowym, do tego makaron świderki ;) nawet nie takie złe, ale następnym razem posłucham jednej z Was ;)

Aha... dziś w nocy młody mi z łóżka spadł... boże jak się wystraszyłam... dobrze że spadł akurat tam gdzie były puzle piankowe...

Dzięki dziewczyny....:******
Zasiadłam na chwilke do was, bo az mi glupio ze tyle tutaj nie pisałam... Przedemna kubek gorącej herbaty z miodem, sokiem malinowym i cytrynką... ;P Miki mi szaleje ;P

Olavip heh piękny prezent od tesciowej nie ma co ;P jak jej podziekujesz? grypą? ;-) zdrówka!!!
Kasiek dobrze ze malemu nic sie nei stalo.... mi Miki spadl z łozka jak był mniejszy 2 razy, tez sie wystrachałam ze cos mu sie stalo;/ ehhh
mimi trzymam kciuki, juz niedlugo bedziesz podwójną mamusia, gotowa? :-)
Perfecta dobry ten sposób z czosnkiem i cebulą przy łózku? to udrożnia nosek czy cos? rzyda sie na przyszlosc, bo jak narazie Mikusiowi leci z nosa wiec sie udrażnia dobrze:-)

reklama
Dziękuję laleczki za propozycje dań bezmięsnych!!! Zrobiłam coś co w sumie nie ma nazwy... kabaczek, pieczarki, papryka, natka pietruszki w sosie sojowym, do tego makaron świderki ;) nawet nie takie złe, ale następnym razem posłucham jednej z Was ;)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiem jaki to strach,jak dziecko spanie:-(

Moje dzieci z paluszkami siedzą to mam chwilkę;-)

Facet od wózka się odezwał,no i zaproponował że prześle mi scan wysłania wózka to wtedy mu przelew zrobię.

Z trzecia kawką zasiadłam,ale wkońcu ruszyłam 4 litery i w domu błyszczy:-D
Jeszcze 1.5godz i będę mieć ciszę w domku:tak::tak::tak:

Codziennie myjecie dzieciaczki??

Do góry