Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

kobietki czy któraś z Was miała wywoływany poród oxy? jejuuu tego się boję...
miłego dnia! u nas śliczna pogoda. póżniej idę co centrum handlowego połazić ostatni raz :-)
gosiagro Po porodzie dostałam skierowanie do poradni zeza ze względu na niedotlenienie okołoporodowe, które mogło być przyczyną zezowania (dużego przy badaniu przez neurologa po porodzie)i wad wzroku. Teraz byłam na kontroli- i wydaje się, że jest wszystko ok. Teraz jeszcze mam z nią poćwiczyć zasłanianie oczu i za pół roku znowu do kontroli.
Emilka wciąż chora, katar jakby mniejszy, ale za to pojawił się większy kaszel. Zastanawiam się, czy nie przetrzymać jej w domu, ale szkoda mi ładnej pogody.
Godzinkę już spędziła na podwórku, a teraz chciałam wyjść na dłużej.
zdrówka dla małejcześć Dziewczyny.
co za dzień, czuję się fatalnie, mam jakieś ataki bólu żołądka co kilkanaście minut i czuję się fatalnie a tu trzeba się dzieckiem zajmować. Dobrze że teraz ma drzemkę. Mąż przyjedzie dopiero wieczorem |((
ale, ale za tydzień zaczynamy remont łazienki i przenosimy sie wtedy do rodziców na jakieś 2 tygodnie i będę wtedy Was zamęczać swoją obecnością
postaram się wrzucić wtedy jakieś fotki co by nas citki nie zapomniały

Gosiargo gratuluje smoka i Olaf i eryk niegdy nie byli szczegolnie przywiazali wiec nie wiem co to oddstawianie ale jak widze 3 latki ze smokiem to zaczynam myslec ze to pewnie mega problem

czesc dziewczyny
to były najgorsze dni mojego zycia!
Kuba przez ostatnie 3 dni nic nie zjadł, a to co wpił wymiotował, teraz ma antybiotyk, w nocy spałam po 2 godziny, a do pracy tez musialam chodzic, dobrze zze tesciowa zgodzila sie z Kubusiem zostac, mowie Wam, czuje ze sie postarzalam o 5 lat przez te kilka dni,