reklama
mama kubulki
Fanka BB :)
hej Laski
kasiulka chyba tez upije meza zeby mial ochote na amory, bo sie nigdy nie doczekam kolejnego potomka
kasiulka chyba tez upije meza zeby mial ochote na amory, bo sie nigdy nie doczekam kolejnego potomka
izia_tcz
Kasiulka wielkie gratulacje jak mąż odzyskał mowę?
zyrafka piękny artysta to jego dzieło?czy z twoją pomocą:-)
julia mój też tak się zachowuje teraz już mniej ja jak zaczął bić to odwracałam się i udawałam że go nie ma wtedy był oczywiście płacz jeśli był w łóżeczku to wychodziłam z pokoju poczekałam chwilę aż się uspokoi i wchodziłam powiem szczerze że sama też próbowałam się uspokoić w tym czasie wtedy brałam go na ręce i tłumaczyłam że tak nie można czasem trzeba było to powtórzyć ale chyba działało tzn.nadal czasem jeszcze walczę ale znacznie rzadziej

zyrafka piękny artysta to jego dzieło?czy z twoją pomocą:-)
julia mój też tak się zachowuje teraz już mniej ja jak zaczął bić to odwracałam się i udawałam że go nie ma wtedy był oczywiście płacz jeśli był w łóżeczku to wychodziłam z pokoju poczekałam chwilę aż się uspokoi i wchodziłam powiem szczerze że sama też próbowałam się uspokoić w tym czasie wtedy brałam go na ręce i tłumaczyłam że tak nie można czasem trzeba było to powtórzyć ale chyba działało tzn.nadal czasem jeszcze walczę ale znacznie rzadziej
Dzień dobry ! Druga oczywiśie zaraz po Izuni jak zwykle
Dzisiaj już ciut lepiej<ufff> Znam winowajcę mego dołka!!!! Oczywiście to pogoda A konkretnie PAn Halny , który przebywa obecnie jak zwykle na południu
Już tak to jest jak sie jest meteopatą
Jeszcze z 2 dni i dołek pójdzie w siną dal
Idę sobie zrobić kawkę bo głowa boli
Dzisiaj już ciut lepiej<ufff> Znam winowajcę mego dołka!!!! Oczywiście to pogoda A konkretnie PAn Halny , który przebywa obecnie jak zwykle na południu
Idę sobie zrobić kawkę bo głowa boli
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
kasiulka chyba tez upije meza zeby mial ochote na amory, bo sie nigdy nie doczekam kolejnego potomka![]()
On się sam poszedł upić

Kasiulka wielkie gratulacje jak mąż odzyskał mowę?![]()
Jeszcze nie

Liza
Hejka
Kasiulka Gratulacje zafasolkowania!!! :-)
Kasiulka Gratulacje zafasolkowania!!! :-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dzień dobry!
Noc spokojna na szczęście
izatcz- sam paćkał, oj przepraszam, tworzył arcydzieło, ja mu tylko nałożyłam farbę na papier. Na szczęście był mniejszy armagedon niż po ciastkach
Noc spokojna na szczęście
izatcz- sam paćkał, oj przepraszam, tworzył arcydzieło, ja mu tylko nałożyłam farbę na papier. Na szczęście był mniejszy armagedon niż po ciastkach

Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka widze suwaczek wielkie gratulacje trzymaj sie zdrowo i dbajcie o siebie. Jak z cycaniem udalo Wam sie juz skonczyc? z daty poczecia wnisokuje ze zalapiesz sie na koncowke czerwcamnie sie przynajmniej z chlopakami udalo a oni sa z konca wrzesnia
)
Tak, ok 23 czerwca. Niestety moje dziecko jest uzależnione od cycka

reklama
Liza
Kasiulka jeszcze masz czas odcycowac, powolutku a sie uda:-) ja odcycowalam Hanie jak bylam juz w prawie 30tc wiec powolutku mozesz dzialac ;-)
Ehhh dennie sie czuje jakos;/ ta aura za oknem dobija jakos ;]
Ehhh dennie sie czuje jakos;/ ta aura za oknem dobija jakos ;]