reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

łooo matko jaka cisza;p pewnie wszyscy spedzaja czas rodzinnie:) my niedawno wrocilysmy z dworu zmarzniete wrocilysmy hehe ponad 2 godziny spaceru:)

Lencja-mam w sumie znajomego fotografa,mam nadzieje ze niewezmie kosmicznej kwoty hehe:)
a planujemy na 2013 no troche daleko ale zaczynamy sie za wszystkim rozgladac,
Takze mamy znajomego DJ ale nieslyszlalam go,musialabym sie przejsc na jedna z imprez co prowadzi:) moz tez bysmy sie na niego skusili,ja tez nieprzepadam za zabawami a moj P. takze, ale juz widze jak mnie przyszla tesciowa obgaduje,jak uslyszy DJ ...zreszta cokolwiek zrobie i tak mi dupe objedzie!!!!

Olavip-niestety nie pomoge...jutro juz niedziela a w poniedzialek do lekarza sie przejdzcie:)

Perfecta- super wiesci oby bylo tylko coraz lepiej:)

reklama
hej hej
meldujemy sie spowrotem
super byc juz w domku, mimo ze warunki w szpitalu byly swietne
Remi ciagnie cyca az milo, oby tak zostalo
postaram sie czesciej do was zagladac jak juz sie oporzadze
dziekuje za wszystkie kciuki,

zyrraffka co za avatarek!:)

a jakiś taki ale nie podoba mi się, póxniej zmienię:-)

klementinko- ciesze się że już w domku, mam nadzieję, ze szybko się zorganizujesz.

leń we mnie wstąpił i nie chce mi się odpisywać:zawstydzona/y: kuchnia czeka a tak mi się nie chce:baffled:

Taką kolacyjkę zrobiłam wczoraj mężuciowi hehe

DSC_2476.jpg

Ostatnia edycja:
Lencja - problem w tym,że Jagoda NIGDY nie miała Żadnych alergii, uczuleń,odczynów:-( :-(a w życiu 2 razy dupke delikatnie miała tylko odparzoną.....

Ja też mam lenia:-( e tam małż mnie wku... dziś i powiedziałam mu że ma iść spać do drugiego pokoju..wrrrrrrrrr ee tam ja też idę spać

Więc dobranoc Kochane Babeczki moje;-)

edit: Żyrraffka - fajnie serducha, ale mój to by popatrzał i zapytał: "a jedzenie gdzie?" hehe:laugh2:

Mój to samo .he ci faceci a gdzie romantyzm?hm pewnie też by powiedzieli że w kościach
A tak w ogóle to witam i życzę miłej niedzieli

reklama
Do góry