reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzieki kochane wiem ze zawsze bb-kciuki pomagaja:tak::tak: tak jak pisałam padł nam komp i musielismy kupić nowego laptopa, ale już jestem z wami:tak::tak:

emalia - ja wpadłam na forum jak po ogień, cała w nerwach, ale oczywiście kochana też mocno kciuki trzymam za Ciebie!!! Na pewno będzie dobrze, na która jedziesz? Będą wyniki od razu?
agast, ola-fasola - dobrze kombinujecie;-);-)

sealet
- jak Agatka się czuje?

Lencja - wybijam źle myśli z głowy:no::no::no: super, że Nelcia się z wodą przeprosiła:tak::tak: mam nadzieje, że AZS szybko przejdzie naszej kochanej bidulce:tak:

koriander - słoneczko i usmiechy ci przesylamy:-)

Klementinka - jak twoi chłopcy? a jak ty sobie radzisz? czekam z niecierpliwościa na zdjecie Remiego:tak:

Asnecja, mimi - a jak u was?

Lena - spoznione zyczenia imieninowe, zdrówka i spełnienia marzeń

zyrraffka - jak nasz Łukaszek dzielny żłobkowicz?? fajny awatarek

Kasiek - az mnie zmroziło jak o twoim wypadku przeczytalam, domyslam sie co przezylas, dobrze ze się nic powaznego nie stało:tak:

nadika - jak Natanek sie po antybiotykach czuje, juz lepiej?

eagle - kochana czy to znaczy że będzie córeczka???:-):-) kiedy bedziesz miała dostep do neta? fajnie ze juz remont zakończony

Jagoda - pisz częsciej

milusia -
i jak kurs??
kreatorka - u nas rekrutacja do żlobka panstowego juz była, Majusia sie nie dostała, dostały się praktycznie same samotne matki, prywatne u nas kosztuje około 800 zl, cena oczywiscie uzalezniona od ilosci godzin wiec moze byc taniej i drozej; świetna ta twoja Nina:tak:

Perfecta
- duzio zdrówka dla Jasieńka!!!! No i dla ciebie!! Kiedy bedziesz miała wyniki?

ola - ciesze się, że z synkiem wszystko ok:tak:

konniczynka - jak dzisiaj się Emilka czuje, mam nadzieje, że gorączka poszła precz:tak:

zdec - co u Was?

Aga - buziaki dla zapracowanej mamusi

agast - robiliscie juz badania Jagódce?

ola-fasola - widzialam zdjecia Klary na zamkniętym, śliczna:-) a jak modnie ubrana jak mamusia:-)

na-tuska
- kciuki za Emilke zaciśniete!

aisa - zdrówka dla dziadka

reklama
witam Koffane moje

Juz po kursie, było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rączki mam jak pupcia niemowlaka:-D
zamierzam sie podszkolić, zdobyc papier i zacząć od wizyt domowych u kolezanek i rodziny:) najpierw chce kupic woskownice i zacząć od takiech prostych zadań jak regulacja brwi:-) zdobedę klijentele to pomyslę cos może dalej, nie wypali to sobie i mamie bedę regulowac:-D
Dzis był dzień pilingu,kremików itd:rofl2:
Dodatkowo mamy tak fajnego mena od tych kursów:-D kawka, ciasteczla, lunchy itd:-D facet jest naprawde obyty w temacie!!zna sie od cery, paznokci itd, bo sprzet, przepisy itp..jest to osoba prowadząca kursy na terenie całej polski.w dodatku jego zona jest kosmetyczka i zgadalismy sie że może jak by cała grupamchciała to za opłata nauczy nas jak mamy się malować, dobierać to wszystko do naszej cery itd, czyli jednym słowem dbać o siebie-bo jak dla mnie to podstawa w tej branży:-D
DZiekuje za miłe słowa:**********************

Perciu ocywiscie sefowo:-D powalias mnie tymi fotkami:-D lezy i kwiczy
Emalia dupkę dam Ci za takie pisanie!!!!!kciukasy juz są:)
Gosia Tobie tes
Ola, Kasiulka fajnie że wizyty udane, no i Olu gratuluję synia!!!!!!!!

Ominełam napewno wiele z Was, może uda mi się jeszcze cos skrobnac narazie plasam maluchy płaczą:/

Kochane zaczynam temat ksiazek o wychowywaniu dzieci, piszcie które polecacie, pewnie na cos sie skuszę :-D moze ktos ma fajna na zbyciu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny test negatywny:):)

Przepraszam ale dzis mam migrene;/ caly dzien z bolem glowy:(
A i dzis Amelce przebilam uszka::):) zaraz ide kapac Mele i ide z nia nynki!!

JUtro wszystko nadrobie kochane,milego wieczorku

ale tutaj cisza:szok:
mój dzieć właśnie próbuje zasnąć więc mam przymusowy wypoczynek przy łóżeczku swoją drogą to spał dziś 30 min.od 6 rana i już był wkurzający mam dość jeszcze dzisiaj sama i mnóstwo roboty w domu

Koriander saga bardzo mi siepodobala moze za stara juz na nia jestem :)) ale coz ja uwielbiam takie bajki przeczytalam cala sage o ludziach lodu:)) a tej zutorki co zmierzch czytalam tez intruza pierwsze 50 stron nuda ostatnie 50 przeryczane na maxa az sie balam ze Olaf wstanie w nocy z lozka i jak zobaczy taka zapuchnieta mame to sie przestraszy :))

Asia oby z tesciem juz bylo ok, moj caly czas mowil ze jest zdrowy no a skonczylo sie tak ze juz mu minelo pol roku.... ja planuje okna myc czwrtek pitek pogada ma byc :))

Natuska napisz koniecznie jak Emilka

Gosiargo kciuki trzymam ale za co ??:-)

Emalia kciuki zacisniete wynikow pewnie jutro nie bedziesz miala ale najgorsze za soba

lena to sie nazywa kolekcja zelazek :)) ja jak zrzucilam moje prawie rok temu to dalej jest polepione:)))

Milusia super ze kurs taki udany

Perfekta Eryk na szczescie nie robi scen przy frydzie nawet sam ja do nosa wklada :)

Kajdusia odpedzaj dziwne mysli bo masz jakas sile sprawcza

no i dalej nie pamietam... brrrrrrrr skleroza

lece posprawdzac czy mam wydrukowane wszytskie ustawy na zajecia normalnie dla mnie musza lasy wycinac to dopiero biurokracja w naszym kraju

reklama
Perfecta- oby jak najszybciej to chorowanie Wam odpuściło!!!:wściekła/y:

Gosiu- nie robiliśmy jeszcze tych badan bo najpierw muszę się wybrać po skierowanie do pediatry (szpitalny chirurg- ortopeda nie mógł wypisać!!! kpina jak dla mnie), a ze tam teraz wylęgarnia chorób to jakoś odwlekam w czasie wizytę tam;/ Ponadto Jagoda tak się boi lekarzy ze wrzeszczy jak tylko zobaczy kogoś w bieli:((( nie mówiąc o wejściu do jakiegokolwiek pomieszczenia gdzie ktoś siedzi za biurkiem:(((

Ostatnia edycja:
Do góry