Dzieki kochane wiem ze zawsze bb-kciuki pomagaja
tak jak pisałam padł nam komp i musielismy kupić nowego laptopa, ale już jestem z wami

emalia - ja wpadłam na forum jak po ogień, cała w nerwach, ale oczywiście kochana też mocno kciuki trzymam za Ciebie!!! Na pewno będzie dobrze, na która jedziesz? Będą wyniki od razu?
agast, ola-fasola - dobrze kombinujecie;-);-)
sealet - jak Agatka się czuje?
Lencja - wybijam źle myśli z głowy

super, że Nelcia się z wodą przeprosiła
mam nadzieje, że AZS szybko przejdzie naszej kochanej bidulce
koriander - słoneczko i usmiechy ci przesylamy:-)
Klementinka - jak twoi chłopcy? a jak ty sobie radzisz? czekam z niecierpliwościa na zdjecie Remiego
Asnecja, mimi - a jak u was?
Lena - spoznione zyczenia imieninowe, zdrówka i spełnienia marzeń
zyrraffka - jak nasz Łukaszek dzielny żłobkowicz?? fajny awatarek
Kasiek - az mnie zmroziło jak o twoim wypadku przeczytalam, domyslam sie co przezylas, dobrze ze się nic powaznego nie stało
nadika - jak Natanek sie po antybiotykach czuje, juz lepiej?
eagle - kochana czy to znaczy że będzie córeczka???:-):-) kiedy bedziesz miała dostep do neta? fajnie ze juz remont zakończony
Jagoda - pisz częsciej
milusia - i jak kurs??
kreatorka - u nas rekrutacja do żlobka panstowego juz była, Majusia sie nie dostała, dostały się praktycznie same samotne matki, prywatne u nas kosztuje około 800 zl, cena oczywiscie uzalezniona od ilosci godzin wiec moze byc taniej i drozej; świetna ta twoja Nina
Perfecta - duzio zdrówka dla Jasieńka!!!! No i dla ciebie!! Kiedy bedziesz miała wyniki?
ola - ciesze się, że z synkiem wszystko ok
konniczynka - jak dzisiaj się Emilka czuje, mam nadzieje, że gorączka poszła precz
zdec - co u Was?
Aga - buziaki dla zapracowanej mamusi
agast - robiliscie juz badania Jagódce?
ola-fasola - widzialam zdjecia Klary na zamkniętym, śliczna:-) a jak modnie ubrana jak mamusia:-)
na-tuska - kciuki za Emilke zaciśniete!
aisa - zdrówka dla dziadka

emalia - ja wpadłam na forum jak po ogień, cała w nerwach, ale oczywiście kochana też mocno kciuki trzymam za Ciebie!!! Na pewno będzie dobrze, na która jedziesz? Będą wyniki od razu?
agast, ola-fasola - dobrze kombinujecie;-);-)
sealet - jak Agatka się czuje?
Lencja - wybijam źle myśli z głowy

koriander - słoneczko i usmiechy ci przesylamy:-)
Klementinka - jak twoi chłopcy? a jak ty sobie radzisz? czekam z niecierpliwościa na zdjecie Remiego

Asnecja, mimi - a jak u was?
Lena - spoznione zyczenia imieninowe, zdrówka i spełnienia marzeń
zyrraffka - jak nasz Łukaszek dzielny żłobkowicz?? fajny awatarek
Kasiek - az mnie zmroziło jak o twoim wypadku przeczytalam, domyslam sie co przezylas, dobrze ze się nic powaznego nie stało

nadika - jak Natanek sie po antybiotykach czuje, juz lepiej?
eagle - kochana czy to znaczy że będzie córeczka???:-):-) kiedy bedziesz miała dostep do neta? fajnie ze juz remont zakończony
Jagoda - pisz częsciej
milusia - i jak kurs??
kreatorka - u nas rekrutacja do żlobka panstowego juz była, Majusia sie nie dostała, dostały się praktycznie same samotne matki, prywatne u nas kosztuje około 800 zl, cena oczywiscie uzalezniona od ilosci godzin wiec moze byc taniej i drozej; świetna ta twoja Nina

Perfecta - duzio zdrówka dla Jasieńka!!!! No i dla ciebie!! Kiedy bedziesz miała wyniki?
ola - ciesze się, że z synkiem wszystko ok

konniczynka - jak dzisiaj się Emilka czuje, mam nadzieje, że gorączka poszła precz

zdec - co u Was?
Aga - buziaki dla zapracowanej mamusi
agast - robiliscie juz badania Jagódce?
ola-fasola - widzialam zdjecia Klary na zamkniętym, śliczna:-) a jak modnie ubrana jak mamusia:-)
na-tuska - kciuki za Emilke zaciśniete!
aisa - zdrówka dla dziadka