reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja wpadłam się pochwalić,że Jagodzie urodził się dziś kuzyn:-):-):-):-) 5 dni po terminie. Bratowa mężulka mojego urodziła zdrowego synusia <4030g!>,to ich drugi synuś, pierwszy jest chrześniakiem męża i nie wiem co mam kupić dla niego jak pojedziemy do dzidziusia?? ma 5 lat i jak będziemy dawać coś maludzie to jemu też coś chce,ale nie wiem co....:confused:

reklama
Czesc dziewczyny:) meldujemy sie po calej nocce przespanej:) szkoda tylko ze te zasypianie jest takie beznadziejne!

Milusia super wiesci ze w koncu sie wszyscy wyspali:)

Nic trzeba sie ubrac bo tez niedawno wstalysmy i jechac na zakupy bo dzis w nocy wraca P.
a jutro jedziemy w sprawie sali,umowilismy sie na 17 z wlascicielami:):)

Milego dnia kochane:)

olavip - Baśka tez chce wszystko jeść sama, ale niestety zupka lub inne rzadkie jedzenie to ją karmie - na szczęście wtedy nie zgłasza sprzeciwu ;)

gosiagro - Basia śpi na podusi, ale w sumie ta podusia jest taka płaska ze mogłoby jej nie być, no ale Basia kiedyś jak u nas zaobserwowała ze spimy na poduszce to Ona tez kładzie sie na poduszce i już ;)

Nie wiem co sie dzieje z Basia od 2 nocy.
Nie spi juz do pobudki, tylko dzis np obudziła nas o 4:20 i Mąż poszedł ją usypiać i siedział u niej 40 minut! Ona sie przytulała do pieska maskotki i w sumie widac było ze chce spać. W końcu mąż przyszedł ale Ona i tak po 10 minutach była znowu u nas, no to dałam jej cycka spała z nami do pobudki.
Czyżby ząbki? :( hm.... zobaczymy jak dzis bedzie spała.

Hallo :)
A ja mam "okienko" w pracy więc może uda mi się co nieco napisać.
Dziękuję bardzo za wszystkie głosy! Nie mam szans na wygranie tego konkursu bo konkurencja sporo z głosami przede mną, ale i tak miło, że kolejny raz się przekonuję, że można na większość z Was liczyć. Buźka!:-):-D:tak:

U nas ciąg dalszy nocek, kiedy Nela się budzi ok 2-3 i nie śpi... Nie mam już na nią pomysłu. Jak ją biorę na ręce i tak na pół leżąco pół siedząco przytulam to zasypia na moim ramieniu, a jak przekładam do łóżeczka to się rozbudza i histerycznie płacze.. A gdy ją biorę do swojego łóżka to się rozbudza i grandzi na całego i zasypia dopiero jak ją zrezygnowana do jej łóżeczka zanoszę. Nie wiem o co kaman, wieczorem zasypia bez problemu, wręcz odpływa po kąpieli i mleczku...:confused:

Julia - zazdroszczę tych przespanych nocek :) U nas za to nie ma problemu z zasypianiem wieczorem, Nelcia zasypia sama
Perfecta - mogę się do kawusi dołączyć?
olavip - gratuluję nowego członka rodziny, co do poduszki, to my jej cały czas jeszcze nie używamy.
milusia - udanego kursu :)
ewelinka - no to rzeczywiście dni wypełnione praca przed Tobą!
zyrraffka - mam podobne obawy jeśli o druga ciążę chodzi. W pierwszej przez pierwszy trymestr praktycznie tylko pracowałam i spałam, lub leżałam walcząc z całodobowymi mdłościami....
emalia - super, że wyniki dobre!
Klementinka - Jeremi cudowny, same ochy i achy mogę tylko wypisać! Gratuluje raz jeszcze!
Kreatorka - dzisiaj też zagłosowałam. Nie masz czasem zawirusowanego kompa lub konta na fb? Dostawałam wczoraj niby od Ciebie wiadomości ale takie dość dziwne i z linkiem, którego nie otwierałam bo coś mi tu nie pasowało...
aisa - nie próbowałam jeszcze tego gulaszu robić, chyba jutro go wypróbuję i dam znać :) Jak Teść?
konniczynka - jak tam samopoczucie?
MagdaM - fajnie, że się odezwałaś!. Super, że udało Ci się znaleźć pracę, tylko pewnie ciężko jak się tak wciąż mijacie z mężem.. Pisz częściej!

Czas wracać do pracy, ale jeszcze kilka godzin i potem długi weekend, poniedziałek mam wolny więc dopiero w środę do pracy:)))

Lencja, ten gulasz to żadna filozofia, ale jest naprawde pyszny :) Ja robie z koperkiem :) Basi go uwielbia :) Jak zrobi mi sie wiecej to wekuje do słoiczków po koncentratach pomidorowych, bo to w sam raz taka porcja dla Basi :)

Teść wciąż w szpitalu, ale czuje sie lepiej. Dzieki :*

Dziękuję wszystkim za głosy, wczoraj nie mogłam napisać posta, bo mi połowę wcinało ciągle :baffled: Strasznie źle się czuję, więc tylko napisze tyle:

DZIEWCZYNY NIE OTWIERAJCIE ode mnie wiadomości na facebooku zaczynającej sie od "hi" to jest trojan... dziewczyna ze studiów mi wysłała a ja głupia otworzyłam link i mi tez rozesłało do wszystkich :baffled::confused:

reklama
Dziękuję wszystkim za głosy, wczoraj nie mogłam napisać posta, bo mi połowę wcinało ciągle :baffled: Strasznie źle się czuję, więc tylko napisze tyle:

DZIEWCZYNY NIE OTWIERAJCIE ode mnie wiadomości na facebooku zaczynającej sie od "hi" to jest trojan... dziewczyna ze studiów mi wysłała a ja głupia otworzyłam link i mi tez rozesłało do wszystkich :baffled::confused:

Tak też mi się wczoraj wydawało...

Do góry