Hallo

A ja mam "okienko" w pracy więc może uda mi się co nieco napisać.
Dziękuję bardzo za wszystkie głosy! Nie mam szans na wygranie tego konkursu bo konkurencja sporo z głosami przede mną, ale i tak miło, że kolejny raz się przekonuję, że można na większość z Was liczyć.
Buźka!:-)

U nas ciąg dalszy nocek, kiedy Nela się budzi ok 2-3 i nie śpi... Nie mam już na nią pomysłu. Jak ją biorę na ręce i tak na pół leżąco pół siedząco przytulam to zasypia na moim ramieniu, a jak przekładam do łóżeczka to się rozbudza i histerycznie płacze.. A gdy ją biorę do swojego łóżka to się rozbudza i grandzi na całego i zasypia dopiero jak ją zrezygnowana do jej łóżeczka zanoszę. Nie wiem o co kaman, wieczorem zasypia bez problemu, wręcz odpływa po kąpieli i mleczku...
Julia - zazdroszczę tych przespanych nocek

U nas za to nie ma problemu z zasypianiem wieczorem, Nelcia zasypia sama
Perfecta - mogę się do kawusi dołączyć?
olavip - gratuluję nowego członka rodziny, co do poduszki, to my jej cały czas jeszcze nie używamy.
milusia - udanego kursu
ewelinka - no to rzeczywiście dni wypełnione praca przed Tobą!
zyrraffka - mam podobne obawy jeśli o druga ciążę chodzi. W pierwszej przez pierwszy trymestr praktycznie tylko pracowałam i spałam, lub leżałam walcząc z całodobowymi mdłościami....
emalia - super, że wyniki dobre!
Klementinka - Jeremi cudowny, same ochy i achy mogę tylko wypisać! Gratuluje raz jeszcze!
Kreatorka - dzisiaj też zagłosowałam. Nie masz czasem zawirusowanego kompa lub konta na fb? Dostawałam wczoraj niby od Ciebie wiadomości ale takie dość dziwne i z linkiem, którego nie otwierałam bo coś mi tu nie pasowało...
aisa - nie próbowałam jeszcze tego gulaszu robić, chyba jutro go wypróbuję i dam znać

Jak Teść?
konniczynka - jak tam samopoczucie?
MagdaM - fajnie, że się odezwałaś!. Super, że udało Ci się znaleźć pracę, tylko pewnie ciężko jak się tak wciąż mijacie z mężem.. Pisz częściej!
Czas wracać do pracy, ale jeszcze kilka godzin i potem długi weekend, poniedziałek mam wolny więc dopiero w środę do pracy

))