• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

hejka... wiecie ja jestem wykończona po wczoraj i po nocce... Jagoda w dzień jak szła spać,to zostawiłam ją w łóżeczku, za chwilę przeraźliwy płacz-biegnę do niej a ta cała we krwi...:szok: myślałam że wybiła sobie zęba bo nic w tej buźce nie widziałam:no: ale jak ją umyłam to się okazało że sobie dziąsło/wargę nad górnymi jedynkami przecięła<pewnie dzikowała i się wywaliła> ale biedaczka moja źle spała potem, i wogóle niespokojna resztę dnia...a noc cała z nami i do tego rzucała się masakrycznie:crazy: co chwilę się w to urazi i krew od nowa:crazy::crazy:

w skrócie:
Emalia - coś Ty ze zobą zrobiła,co??!! przecież Ty kobito wyglądasz coraz młodziej i piękniej????! A Jaś i Ola przeurocze rodzeństwo, oni tak zawsze? A Gajki dawno nie widziałam i wreszcie jej się włos rzucił:-)
Żyrafciu - płacz se ile tam chcesz mniej sikania będzie:-D ale,co do wieku ciąży tooo Jagoda wyprzedzała niby swój wiek o 2-3tyg. Ostatecznie miała mieć 3,5kg, na porodówce stwierdzili że będzie 4,5kg! a urodziła się 3,2kg....czyli malutka i bądź tu mądry;-) więc się nie stresuj Kochana:tak:

Kajdusia - coś mi migło,że Gosia zezuje??
Agast - co u Was? dziewczyny zdrowe?

WSZYSTKIM CHORYM ZDRÓOÓÓWKA!!

A ja niewyspana zaczynam okropny tydzień... Dziś do gin,wszystkie wyniki <krew,mocz i glukoza> wyszły źle:crazy:, jutro z Jagodą do chirurga, w środę z nią do dermatologa i jeszcze muszę załatwić przepis działki na pt....:baffled: już widzę jak będę wyglądać w sob.. NIe dość że w ciąży gruba, brzydka, starsza o 15 lat, to jeszcze tyle stresu i akcji że w sob będę mieć ok 70lat....

reklama
olavip - wspólczuje nocki izyczę powodzenia w załatwianiu wszystkich spraw!!! Trzymaj się dzielnie!!!!!

Dziewczyny jaki mozna podać dziecku syrop na kaszel, który trochę się odrywa i trochę dusi?? Rano Natanka męczy a boję się by mu nie zaczęło zalegać w środku

Witam sie w poniedzialkowy dzien:) zupka juz sie gotuje ,moj luby za chwile wyjezdza i znow do piatku sama:( ehhh.A wczoraj bylam w kinie na "Zmierzch. Przed switem":) super:):) za tydzien na andrzejki planujemy jechac do jakies knajpki i kregle lub kino..zobaczymy:)

Perfecta i jak Jasiu sie ma? mam nadzieje ze goraczka bylo jedniodniowa.........Amelka przy tak wysokiej temp. tez duzo mi spala, jak jej spadla budzila sie i latala dopuki tem.znow wysoka nie przyszla.

Milusia marzenie moze sie spelnic ale moze nie w 2012:) wiec glowa do gory, wiesz chlopcy majac 2 lata i jakby niesli obraczki to jeszvze bo poszliw druga strone a im starsze tym szanse wieksze:)

Kreatorko mam nadzieje ze Nina juz lepiej, kurcze zal moi maludy ze tak musi cierpiec;(;(
Oczywiscie ze pisalam na BB podczas ciazy:) ten sam nick mialam,jak dobrze pamietam to zdec wysylalam sms jak urodzilam Amelie:)

Kasiulka1980 wspolczuje tych wymiotow,mam nadzieje ze szybko mina!ja mialam w ciazy tylko mdlosci;/
z kupka rowniez nie pomoge bo Mela miala swojego czasu okres jak zeby wychodzily ze nawet 5 dziennie robila...teraz sie unromowalo:)

Klementinko moze twoj synek przechodzi okres buntu...Mela rzuca mi sie na podloge ostatnio jak chce ja ubrac i wyjsc na dwor;/ jakas masakra,staram sie niezwracac uwagi lub mowie ze musi sie uspokoic itd...

Zyrraffko jakos poradzisz sobie tydzien bez meza:) ja caly czas tak mam;/ wiec wiem co to znaczy wszystko na twojej glowie;/ Hormony wariuja i dlatego tak placzesz-takie nasze uroki ciaz:), ja po ciazy nadal jestem taka beksa, tez ogladam na TLC porody:)
Milko to wazne by dbac o zdrowko naszych pociech i regularnych wizyt:) mam nadzieje ze wzrok nie bedzie mu sie pogarszal!

Agi78 kurcze jaki pech, zaczelismy o tym rozmawiac a tu wiadomosc ze cos niepasuje! wspolczuje nerwow,ale super ze udalo sie szybko zalatwic w tym kosciele Garnizonowym:) a powiedz mi na ile przed trzeba isc do kosciola zamowic msze? jak pojdzie sie na nauki przed małzenskie? Bo palnujemy isc i odbebnic w styczniu:) zeby miec spokoj:)

Lenko rezonans napewno wyjdzie dobrze!! wiec niemasz co sie martwic na zapas:)

Emailo powiem ci ze synus twoj bardzo mi sie podobal w dluzszej wersji:) ale teraz tez dobrze:) Super wypad mialyscie,u nas niema takich rarytasow trzeba daleko jechac zeby skorzystac z takich rzeczy;/ a twoja corka to sliczna panna jest:)

mi_mi zauwazylam ze duzo dzieci ma problemy z kupkami...

Liza ladnie ten twoj Miki spi:) moja od 20.30 dp 8 rano...no ciesze sie ze chorubsko stoi w miejscu. Ja meczylam sie dwa dni,taka jakas slaba bylam ale dzis jest juz ok:)

Wiecie ile odpisywlalam ponad godzine hehe,ale w miedzyczasie zrobilam zupe:) na dworze rano byl straszny przymrozek bo wszystko biale;/ jak ja nielubie zimy!!!!!!!!!!

milego dzionka:)

olavip bidulka ta twoja Jagodka! u nas naszczescie jeszcze niebylo takiej akcji z krwia...ups przepraszam sklamalabym moja corka jak chodzila w chodziku to sciagla na siebie krysztalowy wazon mojej mamy!!!:szok: i spadl na kosc przy oku i dzieki bogu ze tak kosc byla,rozciela sobie delikatnie,choc duzo krwi bylo,a z mama panika tylko moj tato w stoickim spokoju powiedzial ze nic do szycia niema...ehh tak sie strachu najadlysmy myslalam ze juz oko ma uszkodzone:(

Witam.
Jak tam nasze chorowitki dzisiaj? Nie będe wymieniea bo nie chce nikogo pominąc.?

Agast
- Lenka jest na fotkach ale nie pytałam czy mogę opublikowac ;-)
Kajdusia- a jak zdróweczko u was? Dalej taka zapracowana?
Liza- zdróweczka kochana dla ciebie i dzieciaczków. Na gardło ja biorę Cholineks ten mocniejszy (Cholisept). Gratuluje nocki oby tak dalej :)
Nadika- fajnie ,że nocka OK. Ty się kochana nie stresuj , bo wiesz ,że my mocno trzymamy kciuki a one maja moc. Będzie dobrze!!!
Ola- dziękuję kochana za miłe słowa. Dla kobiety przed 30-tką to miły komplement;-)
Współczuję nocki. Jasiek też sobie w tym miejscu rowalił i to smoczkiem ( miał go w buzi jak upadł). Zerwał sobie to więzadełko co łączy wargę z dziąsłami. Masakra jak się krew lała. Ale szybko się zagoiło. Jagodzi też tego życzę. Oby twoje badania i małej wyszły jak najlepiej.
Nadika- z syropem nie pomogę , ale w aptece ci na pewno doradzą.

Miłego dzionka kochane.

edit:
Julia- współczuję rozłąki. My też nie mamy blisko do atrakcji. Ja mam ponad 30 km do tej kulkowni. ALe czasmi trzeba się wyrwac. Miałam iśc jutro do kina na ten film z siostrą ale wczoraj się na mnie sfochowała i powiedziała mi ,że mogę zapomniec. Szkoda, sama nie pojade tak daleko.

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane Jas jeszcze śpi więc z kawką może uda mi się coś do Was napisać.
Wczoraj cały dzień temp 37-37,4 max Wieczorek po 22 zaczęła rosnąć ale okiełznaliśmy szybko. O 2:30 Jaś sie obudził i nie spał do 4:50. Zęby go bolaly chyba bo się nie dawał dotkąc tylko palcem z dentinoxem mogłam. Dostal koło 4 nurofen przeciwbólowo i zasnął po nie całej godzince. Choć lekarz mówił że to nie zęby przy tak wysokiej gorączce , to ja własnie na ostatnie trójki stawiam! Bidulek malutki! Dobrze przynajmniej że tak wysoka gorączka jak przed wczoraj nie wróciła.

Zyraficiu- Kochana na gg Ci napisałam co nie co:tak::-D
Ja w ciąży taka uczuciowa się zrobiłam że ryczałam na wszystkim! I powiem Wam że dopiero nie dawnoz z miesiąc temu mi to przeszło! Aż się sama zdziwiłam że nie ryczę Widocznie mi dopiero po niespełna półtorej roku od porodu hormody w końcu opuściły:)
Kajdusiu- Kochana super że sie odezwałaś Nasz Ty pracusiu Kochany Ty !!!! Buziaki dla całej rodzinki!
Kolenderko- Kochana ZDRÓWKA DLA WAS!!!Buziaczki
Gosiu- Kochana gdzie jestes? :* Jak się masz?
Agi- Kochana to wam księzulek zafundował dzień stresu... wrrrr wyobrażam sobie jak musieliście byc zli...Ale czytam że się udało w innym kosciele:) I chyba na dobre Wam to wyszło:-D Super ciesze się niezmiernie!!!!
Mimi - Kochana super że weekendzik Wam się udał! Nam do tej pory Dicoflor pomaga jak mamy jakikolwiek problem z kupką Mam nadzieje że u Was też pomoże Kochana! Buziaczki dla Was Dziewczynki!
Lencja- :*:*:*
Nadika -- Jak Natanek się ma dzisiaj ? Jak nocka? Zdróweczka dla niego !!!!
Emalia- Zdjęcia superaśne! I te Beforowe i te Afterowe i te imprezowo-kulkowe!!!
Oluvip- Jak się masz Kochana??? Jak Jagódeczka?
Kreatorko- Jak buziaczek Ninki ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry