reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Swieta swieta i po swietach :-) Nam rowniez bardzo fajnie minely ostatnie dni, dziekuje za zyczenia i sms-ki! :tak: Strasznie sie objedlismy, do tego peklo nam na spacerze kolo od wozka a w foteliku samochodowym Lili mysz przegryzla pasy:eek: nawet nie chce wiedziec jak sie tam dostala i jakie miala plany wobec naszego samochodu :-D Czyli nowy rok i nowe wydatki :dry:
Z potraw furrore zrobily sledziki wg przepisu wstawionego przez ktoras z was na watku, oraz torcik serniko-makowiec REWELACJA! robiony z przepisu polecanego przez Gosie. A Lila najbardziej zachwyca sie otrzymanym serwisem do herbaty, ktokolwiek przyjdzie do domu musi sie z nia napic herbatki ktora nalewa z czajniczka:-D Nie sadzilam ze w tym wieku bedzie juz potrafila tak fajnie bawic sie czyms takim.

Mam nadzieje ze wam rowniez milo minal ten czas, zdrowka dla chorowitkow!

Macie taki cały zestaw wraz z kuchnią???ja się nad nim zastanawiałam czy jest sens kupić Gai???

Z myszą porazka:(a macie możliwość wymiany pasów???

reklama
Witamy sie po świątecznieTo były najpiękniejsze świeta w moim życiu!Dopiero teraz czułam ich prawdziwa magię i nie miało nawet znaczenia to że nie były białe Były bez wytchnienia, bo nawet chwili nie spędzilismy przed telewizorem-nie było kiedy:D Dzieciaki dostały mnustwo prezentów...A ja....................TELEFON !!!!i biżuterie(to tylko od jednej osoby prezent...) Święta były cudowne i bardzo rodzinne...Dodatkowo bylismy wczoraj na dancingu, więc wybawiliśmy się że ho ho..:DA teraz jestem tak zmeczona że zaraz idę spać:) Pozdrawiamy cieplutko;*

Witam się i ja!Widzę że u was święta udane bardzo się cieszę
milusia fajnie że miałaś takie super święta byle kolejne i następne też takie były

Witam sie dziewczyny prawie poo swietach:)

Widze ze wam sie udaly:) z nowosci jestem oficjalnie ZARECZONA:):):)

Milusia tak bardzo sie ciesze z twojego szczescia:-)

koriander no pecha macie z tymi pasami;/ oby dalo sie wymienic... Amelka tez dostala taki zestaw,pokazywalam jej jak nalewac,ciasteczka rozdawala.....

Ja cos za duzo niejadlam,i nawet sie ciesze:) ciagle dom pelen gosci:)

Lena my mamy tez problem z zabkami 5 wychodza Ameli,w wigilie byla marudna itd...w nocy czesto z placzem sie budzi..

Ostatnia edycja:
Witam sie dziewczyny prawie poo swietach:)

Widze ze wam sie udaly:) z nowosci jestem oficjalnie ZARECZONA:):):)

Milusia tak bardzo sie ciesze z twojego szczescia:-)

koriander no pecha macie z tymi pasami;/ oby dalo sie wymienic... Amelka tez dostala taki zestaw,pokazywalam jej jak nalewac,ciasteczka rozdawala.....

Ja cos za duzo niejadlam,i nawet sie ciesze:) ciagle dom pelen gosci:)

Lena my mamy tez problem z zabkami 5 wychodza Ameli,w wigilie byla marudna itd...w nocy czesto z placzem sie budzi..

no właśnie u nas od 3 dni budzi sie w nocy i do tego nie chce jesc:(

Milusia ale się cieszę ze Ci się układa!:)

No i po świętach... ;)

U nas może mniej udane, bo poza obżarstwem nic ciekawego się nie działo... oczywiście nie obyło się bez żadnych wpadek... najpierw okazało się że miałam zrobić uszka, a ja kupiłam gotowe i mąż zawiózł teściowej, a ona nie wiedziała że są w zakupach i dwa dni leżały na półce z sokami :( później, sięgając po rybkę, nachyliłam się nad stołem ( gdzie stał świecznik) i SPALIŁAM sobie sukienkę na PIERSI!!!!!! :wściekła/y: myślałam że się spalę ze wstydu... dobrze że miałam koszulkę na szelkach pod spodem to nie musiałam paradować z biustonoszem na wierzchu... dosłownie masakra...

Damiś był trochę marudny, zresztą od 2 tygodni jest marudny, nie wiem co mu jest... smoczek nie wychodzi z buźki... :no: cały czas tylko DYDA i DYDA... ahhh.... szkoda słów... nauczył się mówić pupa i cały czas chodzi i śpiewa PUPA PUPA PUPA... ;-)

Jutro czeka mnie ciężki dzień, inwentaryzacja... :szok: tragedia... nienawidzę tego robić... ale mus to mus...

Buziaczki mamusie!!! :*

Copy of Copy of DSC00020.JPGCopy of DSC00036.jpg

Ostatnia edycja:
Wesolych poswiat !!!!:-D napisalam zyczenia jeszcze z pracy ale widze ze nie dotarly :))

U nas na raeszcie chwila spokoju strasnie nam sie ostatnie 2 tygodnie sypnely ale za dlugo by pisac:-) mam nadzieje ze wszytskim sieta minely tak jak nam spokonie rodzinnie i milo

U nas na stanie pierwsza 3 nie dawala nam spac od jakiegos miesiaca .... pocieszajace jest to ze zostaly jeszcze tylko 3 !!!

Julia gratuluje zareczyn :)) niezla macie kolejnosc napierw zamawianie slubu potem zareczyny :))

Poswiateczne buziaki dla wszystkich

Milko u nas wszystko jest od tylu hehe:) najpierw dziecko,potem mieszkanie, zarezerwowanie sali,a pozniej zareczyny:) zakreceni jestesmy hehe;p

kasiu rzeczywscie ale wpadke mialas..:) ale dobrze ze jakos z teg wybrnelas:)

reklama
Hejka :)

Milusia no to super prezenty i fajnie ze wymęczona jestes ;)
Julia no no to byla niesodzianka te zaręczyny czy wiedzialas cos? ;)
Kasiek super foteczki, u mnie to samo z Mikim, maruda swieta przez to przerąbane ;P

U nas w Wigilię Miki robil akcje, grzebal w buzi wiec ząbki osttanie ruszyly ;/ Z prezentów zadowolone ogolnie wiec oki.
Czlowiek przejedzony ;P i jak ida swieta to sie ciagnie a one same jak 3h trwają;P tak szybko lecą.. ;]
Zmeczona po nich jestem jeszcze bardziej ;P
Chrzestny do Mikolaja ma dzis przyjechac jeszcze bo w swieta pracowal i tk sie nie udalo mi zajechac ;]
No i dzis tez mam zamiar robic nic;) :)

Do góry