mama kubulki - masz jakieś wieści? trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko jest ok! Wiele zdrowia wszystkim w Twoim otoczeniu, rzeczywiście kiepsko to się układa.
Agi - trzymam kciuki! Mam jutro akurat radę pedagogiczną więc nie będe robiła nic w czym trzymanie kciuków mi przeszkodzi
Kajdusiu - jak zdrówko? Moja mama jest już w domu ale nie czuje się najlepiej i pomimo leków ma nieuregulowany i mocno skaczący puls...
Koriander - rozmawiałam dziś z mamą, ustaliłyśmy, że póki co spróbuje zając się Nelą, mamy 2 koleżanki zadeklarowały pomoc, więc jakby co nie będzie sama.. Ale sądzę, że na dłuższą metę i tak muszę pomyśleć.. może jedną z mamy koleżanek jako opiekunkę wezmę, okaże się w ciągu najbliższych tygodni. Nela ma możliwość pójścia od 2 lat do przedszkola i będziemy chcieli z tego skorzystać (no chyba, że...;-)). Wam z racji lokalizacji łatwiej będzie znaleźć klub malucha blisko Was, u mnie w pobliżu nic nie ma
Klementinka, Kasiek - współczuję niedogadywania się z partnerami... U nas ostatnio było trochę gorzej i już mnie to mocno zmęczyło, na całe szczęście wychodzimy na prostą. U nas zawsze skutkuje szczera rozmowa.
Kasiek - u Neli trójki wychodzą i daje się to mocno odczuć...
julia - nam tez grozi układ, w którym będziemy się widzieć tylko w weekendy, już się tego boję
agast - zostało Ci jeszcze nieco czasu by się z powrotem do pracy oswoić
Nadrobiłam tylko ostatnią stronę i więcej nie dam rady. To był wymagający dzień...