reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A dlaczego niemial by nie pasowac?:) to sa uniewersalne kolory:) jakbys miala pomarancz z fioletem to kiepsko to widzie haha.

Mam prosbe obejrzysz zdjecia i podpowiesz mi jaki wystroj stołow i krzesel wziasc?:)

Klemnetinko bezpiecznej drogi!
ja jestem juz w domu i na razie sie nigdzie nie wybieram;-):-) to Koriander podrozuje
dziewczyny zastanawiam się na kolorem dodatków w pokoju. Mam dwie szare ściany, kanapę ciemny brąż taki czekoladowy i obicia krzeseł w tym samym kolorze. Chcę jakiś kolor do tego dodać- zasłonkę, doniczki, jakiś wazon- doradźcie proszę jaki kolor by rozweselił wnętrze
ja tez jestem za ladnym fioletem, sama do niedawna mialam takie polaczenie i mi sie bardzo podobalo

A dlaczego niemial by nie pasowac?:) to sa uniewersalne kolory:) jakbys miala pomarancz z fioletem to kiepsko to widzie haha.

Mam prosbe obejrzysz zdjecia i podpowiesz mi jaki wystroj stołow i krzesel wziasc?:)

gdzie są te zdjęcia??:-)

dzień dobry.
Łukasz pojechał już do żłobka a ja szykuję się do pracy. Znowu sama z dzieciakami całytydzień bo koleżanka na zwolnieniu :/ trudno, jakoś dam radę.

Zdecku z okazji Twoich urodzin życzę Ci, aby

Niech każdy Twój dzień pięknym
kolorem się mieni...
Zachwyca bogactwem barw,
różnorodnością odcieni...
Niech szarość i marazm
w życiu Twym nie gości...
Niech każdy poranek będzie
osobistą odą do radości...

Zobacz załącznik 431388

I ja się witam z rana. U nas straaaasznie zimno niestety.

Kurde, cały czas śledzę losy tej małej Madzi i jakoś mam obawy, że jak się nie odnalazła do tej pory to już się nie znajdzie :-(

witam sie:)

WESELE

Moge prosic o opinie ?:) jaki wybrac kolor wystroju?:)

Zdec wszystkiego najlepszego:)

Kasiu mieszkam niedaleko i niestety u nas tez takie mrozy brrrr.....
Takze sledze losy Madzi i tez sie martwie ze moze dobrze sie nie zakonczyc jej historia:(

heja melduję że żyję!
Wszystkim chorym dużżżo zdrówka!

U nas mróz spory (teraz -10) ale bez śniegu....

Koriander - jak tam?? mam nadzieję,że droga ok!
Julia - fajny Hotel, n ie mam czasu dokładnie oglądać ale pzejżałam i na pewno coś fajnego wybierzesz (mi chyba naj do gustu któreś z 1wszych zdjęć się spodobało, tak na jasno sala ubrana)
Zdec - najpiękniejszego!
Zyrafka - ja nie pomogę, bo ja muszę coś zobaczyć i wtedy myśleć :p ale mogę powiedzieć,że uwielbiam fiolety i chyba do brązów pasują... tylko zalezy jaki ten pokój, bo jak zrobisz za ciemne kolory to nie będzie ciekawie jak dla mnie....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry