reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzięki Gosiu! A ostatnio Ci nie odpisałąm chyba ze do pracy od kwietnia wracam. To znaczy taki mam plan ale jeszcze szefostwa nie poinformowałam :-D

Cześć!

Ja już po pracy, mam chwilkę zanim mąż przywiezie Łukaszka.

Dzisiaj się dowiedziałam że trzecia dziewczyna w pracy jest w ciąży:-D Ja mam termin na lipiec a dwie koleżanki na wrzesień :-D płodne grono pedagogiczne hehehe:-D Dyrekcja powinna wprowadzić obowiązkową antykoncepcję, zeby miał kto pracować:-D

zdec- wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzinek!!!

julia- obejrzę stronkę wieczorkiem, jak będe miała już ciszę i spokój :)))

olavip- za ciemno nie będzie bo dwie ściany mam jaśniutkie i meble mam jasne, chyba się zdecyduję na ten fiolet:) Jak się czujesz Brzuchatku??

agast- wiem, ze pracujesz w branży filmowe, ale jestem ciekawska i chciałam zaspytać jeśli mogę czym się tam zajmujesz.

Zyrafko- pewnie Cie rozczaruję, ale pracuje tam w sekretariacie więc głownie papierami się zajmuję:)) Ale fajni ludzie pracują, właściwie codziennie widzę kogoś "znanego" :-D, ciekawie jest ;-)

witam sie:)

WESELE

Moge prosic o opinie ?:) jaki wybrac kolor wystroju?:)

Zdec wszystkiego najlepszego:)

Kasiu mieszkam niedaleko i niestety u nas tez takie mrozy brrrr.....
Takze sledze losy Madzi i tez sie martwie ze moze dobrze sie nie zakonczyc jej historia:(

julia- tam będziesz miała wesele? cudnie jest. Mi osobiście podoba się kolor łososiowy ale to chyba kwestia gustu, Tobie jaki się podoba??:-)

agast- fajnie, że spotykasz różnych ciekawych ludzi:-) ja ciagle ogladam te same "mordki" :-)

Cześć laseczki!
Mało ostatnio czasu u mnie i żadko piszę ale podczytuję na bieżąco:tak:
mamo kubulki zdrówka dla koleżanki super że w końcu w domu pewnie szczęśliwa
zyrafko moje dziecko tak samo zachowuje się na spacerach w sklepach to wogóle szoka mąż reaguje też tak samo więc często kończy się awanturą brr:wściekła/y:
zazdroszczę wam że wasze dzieci śpią w dzień mój niestety nie i najlepiej żebym cały czas zajmowała się nim żeby zrobić coś w domu to nieżle się muszę nagimnastykować
koriander ty już w podróży czy przed?Bo ja też już na walizkach a stresuję się też nieżle
ZDEC WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

reklama
Do góry