reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam niedzielnie

Z okazji niedzieli pragnę podzielic się swoim szczęściem i postanowieniamia:-)
Jeśli uda nam sie teraz znaleść salę na 200 osób to nasz ślub odbędzie się UWAGA!We wrześniu tego roku!!!!!!!!! :-D nasi rodzice też sa za:-) (od jutra zaczynamy poszukiwania:)

KOLENDERKA!!!!!!!!!!! PISZ GDZIE TY!!!!JAK DROGa!!??

CZEŚĆ! Pamięta mnie kto? ;-)
Milusia- no dosłownie zmobilizowałaś mnie, żeby się odezwać po długim czasie i napisać- hurrrrrrraaaa!!!!!
My właśnie wróciliśmy z poranku rodzinnego, zabieram się teraz za obiadek. Postaram się wieczorem wskoczyć do Was na dłużej :tak:

CZEŚĆ! Pamięta mnie kto? ;-)
Milusia- no dosłownie zmobilizowałaś mnie, żeby się odezwać po długim czasie i napisać- hurrrrrrraaaa!!!!!
My właśnie wróciliśmy z poranku rodzinnego, zabieram się teraz za obiadek. Postaram się wieczorem wskoczyć do Was na dłużej :tak:
:-D o widzisz jedno zdanie a tak działa:-D (dobra metoda na przywołanie reszte dziewczyn które zamilkły):-D

A o Kolenderke naprawdę sie martwie i cały czas myslę o nich...mam nadzieję ze niedługo się odezwie, może po drodze się zatrzymali w jakimś miejscu, bo przeciez sama musiała pokonać trasę...KOLENDERKA NIE STRASZ SIĘ ODZYWAJ I TO SZYBKO!!!

no to żeby nie było:) następna ciężarówka się melduje:-D
miłego dnia!
ooooooooooo własnie brakowało Cię do kompletu o poranku:-D
od razu widać, że ciężarówki cierpią na bezsenność :-D
oj tak, u mnie masakra ze spaniem najczęściej od 23 do 2-3 w nocy nieśpię, a do tego wstawanie po tysiąc razy do łazienki, dlatego najczęściej chodzę spać zaraz po dzieciakach ok 21 żeby do tej 23 cokolwiek się kimnąć, a póżniej to dopiero nad ranem, dobrze że młody ma drzemkę w południe to ja razem z nim:-) niech ta wiosna już przyjdzie bo chcę urodzić;-)
Witam niedzielnie

Z okazji niedzieli pragnę podzielic się swoim szczęściem i postanowieniamia:-)
Jeśli uda nam sie teraz znaleść salę na 200 osób to nasz ślub odbędzie się UWAGA!We wrześniu tego roku!!!!!!!!! :-D nasi rodzice też sa za:-) (od jutra zaczynamy poszukiwania:)

KOLENDERKA!!!!!!!!!!! PISZ GDZIE TY!!!!JAK DROGa!!??
no proszę co za wieści GRATULACJE OGROMNE

reklama
dzień dobry bardzo! Tęskniłyście za Perfectunią? Bo Perfectunia za Wami baaardzo!!!!

Ja tylko na chwilkę przywitac się przyszłam bo muszę po zakupach odsapnąć.
Wczoraj wróciliśmy do domku. teraz troszke ogarne i póżniej postaram sie Was nadrobić

Kolenderka jest już u Mamy.

Milusia WWWWOOOWWWWW gratulacje KOCHANA i Wszystkiego najlepszego z okazji urodzInek!!!! Dużo zdrowia , szczęścia i MIŁOŚCI Pociechy z Blizniaków i jak najszybszego za mąż pójścia i!!!! Przeprasza że dopiero teraz składam Ci życzenia ale nie miałam internetu u Mamy

Kochane lecę będe pózniej:*

Do góry