reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro &&&&&&&& :tak:

Kajdusia to dawaj do Torunia :-) zrobimy jakis kulig :-p
Klementinka w kwietniu bedzie juz pewnie cieplutko wiec na pewno sie uda posiedziec na trawce :tak:

Milego dnia wszystkim my idziemy na sanki
:-)

gosiu- trzymam mocno kciuki i wysyłam odpowiednie fluidki :))

wychodzę dzisiaj do domku huurrraaa:))
niestety nie wrócę już do pracy bo mam 15 dni zwolnienia (a ja myślałam że jutro popracuję hehe) a od marca planowałam iść całkiem na l4.

miłego dnia:))

Dzień dobry Kochane!
Zyrafciu cieszę się że już wychodzisz:) Buziaki i duzo wypoczywaj Kochana!!!
GOSIU- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymam kciuki najmocniej jak umię!
Koleandrowa Mamusiu - UDANEGO saneczkowania:-D:tak: To u Was tyle śniegu napadało? W środe i czwartek ma napadać 15-20 cm :) Buziaki:*
Idę wypic kawkę

Gosiu - &&&&&
Nadika - wiesz no przywykłam, ale teraz on wyjeżdża na całe 2tyg (a zawsze co tydz był na weekend w domu) martwię się o Jagodę najbardziej, bo ona się codziennie pyta o tatusia a jak go widzi to w ogóle najszczęśliwsze dziecko (i tatuś też) na świecie. Ona nawet mówi,że jest "córeczka TATUSIA" ( nie mamusi! - o to jestem zazdrosna :-D) a poza tym - ja tak już na końcówce...jak będę bliżej terminu to może się zamieni z kimś kto pracuje na miejscu - ale to nic pewnego:-( Teraz jest w Tarnobrzegu - więc jak zacznę rodzić, a on jedzie tam 7,5godz od nas to nie wiem czy zdąży dojechać...:crazy::-( a ja go chce do porodu - wszyscy się dziwią,że co mi tak zależy-ale był przy Jagodzie i teraz też go chce!! W końcu dlaczego mam rodzić SAMA NASZE dziecko??;-)poza tym przy Jagodzie czułam się dobrze psychicznie mając go przy sobie i baardzo mi pomógł w tym wszystkim..........
Zyrafciu - przynajmniej odpoczniesz! Niestety nie zawsze wsio idzie po naszej myśli....

reklama
Ja też się witam
Tak mnie kręgosłup boli, ze chodzę zla jak osa, bo się schylić nawet nie mogę...:wściekła/y: W nocy miałam tak masakryczne sny że wstałam całą mokra...(sniło mi się że spowodowałam wypadek ze zderzeniem czołowym...a potem widziałam wszysko tak jak by z góry, jak samochód sie roztrzaskuje itd....!!!! do tego chwile później śnił mi się mój kolega, który umarł...)

Bliźniaki maja się dobrze,biją sie troszkę i Monuś jest cały podrapany...:baffled:
Informuje że prawdopodobnie nie będę się odzywała do czwartku, ponieważ dzis w nocy przyjeżdża mój przyszły mężuś(jak to ładnie brzmi:D ), jutro spotkanie rodziców, wiec proszę o trzymanie kciuków...;-) a całą środę będziemy pewnie wszystko załatwiać....:-)

Miłego i spokojnego dnia:*

Ostatnia edycja:
Do góry