reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejka

To dzis kciukasy trzymam za Gosie i Milusia dla was tez;-) :&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

U nas mogloby dopadac sniegu i zeby sie cieplej zrobilo, juz mam dosc zimy, i tego mrozu! :no:

reklama
hej,
zyraffka fajnie że dzisiaj wychodzisz, ciesz się że już idziesz na L4, odpoczniesz sonbie!!
gosia cały czas trzymam kciuki!!!
olavip ja też bym chciała męża przy porodzie, tak jak piszesz zawsze to wsparcie dla kobiety!!

Natan śpi, jak wstanie to zjemy obiad i chyba trochę na powietrze wyjdziemy,co prawda antybiotyk jeszcze bierze ale już jest zdrowy a na termometrze już tylko -3 :))

Milusia to trzymam kicuki za wizyte:) tesciow:)

Zyrraffko no to korzystaj teraz kochana, duzo wypoczywac!:)

Kasiu a gdzie miesci sie ten sklep w Poznaniu to bardzo ladne ciuszki tam maja i bardzo bym chiala sie tam przejechac:)

Olavip ja takze chcialam zeby przy porodzie byl moj P. ale niestety nie chcial;/ mama mi towarzyszyla:)

Nadika Ja takze wolam RATUNKU!!!! Jezu to dziecko mnie doprowadza do bialej goraczki! jest bardzo bardzo zlosliwa!;/:( mam nadzieje ze to tylko przez chorobe i ze jej to minie, bo jest tragedia!:( noc stop placze,nic sie jej nie podoba... ja chce urlop!!!!:)

A my dzis sobie robimy walentynki bo P. wyjezdza w trase jutro rano..;/;/ wiec na ta okazje robie cos na kolacje a na deser mam TORCIKA:) przesle wam foteczke przysznosci:)

musze date poprawic bo mam jeden dzien w tyl;/
Zobacz załącznik 436701

Ostatnia edycja:
jestem już w domku, Łukasz już ma dosyć moich uścisków i buziaków a mi ciągle mało:)) :-D:-D teraz próbuje zasnąć. tylko słyszę, że trochę pokasłuje.

dziękuję Wam za wsparcie, idę sprzątać bo sajgon :-D

reklama
Cześć dziewczyny,
dzieki za trzymanie kciuków:tak: pierwsza część wypalila i juz jestem po zabiegu, teraz tylko trzeba czekać na efekty:-):-) więc pozytywne fluidki na pewno się jeszcze przez najbliższe 2 tyg przydadzą:tak: musi się udać!!! Uff tak sie ciesze, że doszlo do zabiegu bo bałam się powtórki z zeszłego razu, przygotowania, leki i do niczego nie doszło...

kajdusia - a jak tam twój Dukan?? pochwal się wynikami:-p:-D

eagle - imprezka w sobotę była bardzo udana, a w niedziele Majusia odwiedziła chrzestnego u którego był zółw, więc dziecko więkosc spotkania spędziło w lazience przy wannie i żólwiu:sorry2::happy: co do mieszkanka to mam nadzieję, że w połowie marca się przeprowadzimy:-)

zyrraffka
- może to i lepiej, że bedziesz w domu, odpoczniesz sobie no i z nami więcej popiszesz:-) a Łukaszek będzie normalnie chodził do żlobka? I jak tam po wizycie u lekarza? Mam nadzieję, że nic poważnego mu nie dolega

Agi - na pewno dla was decyzja o drugim dziecku nie będzie łatwa, mam kolezankę która urodziła synka w 31 tyg, od 28 tyg była prawie bez wód płodowych, synek teraz ma 15 m-cy i jak na wcześniaka to bardzo dobrze sie rozwija, tez chcialaby w przyszlosci drugie dziecko, ale lekarze dają sznse pol na poł ze moze byc tak samo i tak samo to dla nich cieżka sytuacja, a tobie lekarze co mówią, ze jest duża szansa powtórki? Płytki wróciły ci do normy?

klementinka - czyli kolejna potwierdzasz teze, ze z dwójką człowiek bardziej wszystko ogarnia niż z jednym dzieckiem:-D

koriander - miłego sankowania:-)

olavip - mam nadzieje, że uda się, żeby mąż był z toba w najważniejszym momencie:-)

milusia - kciuki zaciśniete, menu zaplanowane?;-)

julia - sliczny torcik, miłego świetowania, ja na jutro planuje sama coś upiec:-) mam foremkę w kształcie serca więc będe coś kombinowac:-)

nadika
- moja Majusia to czasami mały szogunek jest, i uwielbia wszytkim rzucać, najgorzej ze robi to tez z jedzeniem:baffled:

eagle - :*

Ostatnia edycja:
Do góry