to mam wreszcie chwilkę
jedno oglada bajki, drugie już dawno śpi:-)
u nas dziś mały zawrót głowy, zaczęły sie ferie wiec młoda w domu, małż też jak na złość 2 dni wolnego ech a ja to bym najchętniej uciekła od całego towarzystwa
olavip no prosze więc już wszystko jasne gdzie Cię wciągnęło w weekend, a jak po dzisiejszej wizycie, mam nadzieje ze wsio ok i jeszcze do szpitala Cie nie zabierają, a wyjazdów męża nie zazdroszczę w takim stresowym okresie faktycznie lepiej by było żeby był gdzieś pod ręką
Agi oj to faktycznie u Was nieciekawie wygląda sprawa drugiego malucha, właśnie ta niepewność najgorsza i to że nikt nic nie jest w stanie zagwarantować, ale wierze że po odpowiednich konsultacjach i Ty kiedyś oznajmisz nam "radosną nowine"
Nadika i jak wymyśliłaś coś dla męża na walentynki? ja dziś stwierdziłam że mój nic nie dostanie, chyba na to nie zasłużył
Koriander jak wypad na sanki?
Milusia ale wiesz że sny się odwrotnie interpretuje? trzymamy kciuki za udane spotkanie a później liczymy na obszerną relację
Julia jak romantyczna kolacja? mmmmmmmmmm torcik pysznie wygląda chyba też powinnam sobie takiego zażyczyć od męża

Zyrafciu i jak zaginęła przy sprzataniu? zostawić dwóch facetów na kilka dni w domu samych;-)
Gosiagro super że i z mieszkankiem tak się układa a połowa marca to już tuz tuż
Klementinka oj tam chłopak wie jak dbać o cerę od najmłodszych lat, a do przedszkola to od września czy wcześniej chcecie go wysłać?
ot i tyle.... pora zmykać cos zjeść, jakaś kąpiel i do łóżeczka
kolorowych snów