reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzien dobry trzecia:)

My dzis idziemy na nauki przedmałzenskie...niechce nam sie;p mielismy problem z Amelia z kim ja zostawic bo moja mama sie rozchorowala;/;/ i P. nie czuje sie na silach zeby tam siedziec z tym bolem..;/;/ poszlabym sama ale niewiem czy by pozwolili byc bez P. na spotkaniu.

Emaila prezent piekny=) napewno sie uciesza:)moi maja 30 rocznice za rok...

Jak samopoczucie ciezaroweczki?:);-)

Olavip
u was tez juz po sniegu? bo u nas od wczoraj coraz mniej sniegu;p

Ja wlasnie rozmawialam z moja najblizsza przyjaciolka, ta ktora przezyla katastrofe w Japonii i teraz mieszka z 2,5 letnim synkiem tutaj, ma 6cm guza w miednicy i ma byc natychmiast operowana w poniedzialek :-:)-:)-:)no: Tyle nieszczesc i stresu w tej rodzinie i jeszcze to :-(

Witam!dawno nie zaglądałam ale jakos weny brak na pisanie
Wczoraj pobalowalismy z mężem troche na ostatkach a dziś siedze w pracy głowa boli wogóle sie nie wyspałam bo o 4 poszliśmy spac:crazy:

emalia tez je wczoraj zrobilam i Jasiek wszamal 2, jednego jak jeszcze smazylam, pyszne sa, nawet sie nie spodziewalam
a moi rodzice mieli 30-lecie rok temu i tez im zrobilismy obraz ze zdjecia slubnego razem z wierszem Galczynskiego:
Ile razem dróg przebytych,
ile ścieżek przedeptanych,
ile deszczów, ile śniegów,
wiszących nad latarniami,
ile listów, ile rozstań,
ciężkich godzin w miastach wielu,
i znów upór żeby powstać,
i znów iść i dojść do celu.
Ile w trudzie nieustannym,
wspólnych zmartwień,
wspólnych dążeń,
ile chlebów rozkrajanych,
pocałunków, schodów,książek,
oczy Twe jak piękne świece,
a w sercu źródło promienia,
więc ja chciałabym
Twoje serce ocalić od zapomnienia!

Koriander trzymam kciuki za przyjaciolke, dosc juz tego nieszczescia

reklama
chciałam dać Łukaszka od jutra do żłobka ale ma taki katar i kaszel okropny, ze chyba go jeszcze potrzymam w domku. Gdyby to jego niejedzenie to chyba bym go nie dawała do żłobka, tylko gdybym musiała np. coś załatwić, ale tam chociaż mu wcisną troszkę jedzenia, ja nie potrafię :/

Do góry