Witajcie,
Ale tu się wszystko błyskawicznie zmienia;-) Niedawno tyle malutkich nowych fasolek, a teraz już większość w połowie albo na finiszu
Jak ten czas strasznie szybko leci!
Oglądałam zdjęcia tu i na zamkniętym, wszystkie dzieciaczki urocze - wiadomo czerwcowe
Tym które się dzisiaj bawią życzę udanej zabawy i połamania nóg!;-)
Kasiek pisałaś że coś z Damiankiem, może faktycznie to brzuszek:-( Co do spania w nocy to od małej urodzenia w całości udało mi się przespać może kilka nocy. Dla mnie już postępem było to jak sobie sama zaczęła butelkę trzymać w nocy
Wtedy jak wstawałam w nocy to tylko dawałam butlę i szłam dalej spać
Milusia widzę że przygotowania do ślubu idą pełną parą!:-)Powodzenia:-)
Julia będzie dobrze!! Jakoś się ułoży!
Perfecta powodzenia w diecie!
A co z gosiagro? Czyżby?????????

kajdusia cierpliwości z teściową życzę, dobrze że z Piotrusiem jest wszystko dobrze. Może faktycznie to wina przedszkola.
Widzę że sporo dzieci chodzi do żłóbka, pewnie ciężko z chorobami potem jest?
Od razu przepraszam jeśli kogoś pominęłam.... nie da się odpisać wszystkim.
Ale tu się wszystko błyskawicznie zmienia;-) Niedawno tyle malutkich nowych fasolek, a teraz już większość w połowie albo na finiszu

Oglądałam zdjęcia tu i na zamkniętym, wszystkie dzieciaczki urocze - wiadomo czerwcowe

Tym które się dzisiaj bawią życzę udanej zabawy i połamania nóg!;-)
Kasiek pisałaś że coś z Damiankiem, może faktycznie to brzuszek:-( Co do spania w nocy to od małej urodzenia w całości udało mi się przespać może kilka nocy. Dla mnie już postępem było to jak sobie sama zaczęła butelkę trzymać w nocy

Milusia widzę że przygotowania do ślubu idą pełną parą!:-)Powodzenia:-)
Julia będzie dobrze!! Jakoś się ułoży!
Perfecta powodzenia w diecie!
A co z gosiagro? Czyżby?????????

kajdusia cierpliwości z teściową życzę, dobrze że z Piotrusiem jest wszystko dobrze. Może faktycznie to wina przedszkola.
Widzę że sporo dzieci chodzi do żłóbka, pewnie ciężko z chorobami potem jest?
Od razu przepraszam jeśli kogoś pominęłam.... nie da się odpisać wszystkim.