cześć,
dzięki dziewczyny, ale na dobre (mam nadzieję) wieści trzeba jeszcze tydzien poczekac...
julia - mam nadzieję, ze wszytsko sie ułozy po waszej myśli i problemy pójda precz
koriander - :-

-( pomodle się za twoja kolezankę
milusia - woow, bardzo fajnie ci sie wszystko zapowiada, cieszę się, że trafiłaś na cudownego mężczyznę i niech się wam jak najlepiej układa

a może w przyszłości do chłopaków dołączy siostrzyczka;-);-)
Kasiek - zdrówka dla bidulka Damisia, mam nadzieję, że szybko brzuszek się do żlobkowago jedzenia przyzwyczai i nie będzie więcej rewolucji
Klementinka - i jak Jeremkowi marcheweczka zasmakowała?:-) podziwiam za ten rowerek, ja wytrzymałam tylko 2 tyg
kajdusia - juz po 5 minutach zorientowałam sie, że Piotruś to bardzo inteligentny chłopczyk, z waszą pomocą na pewno emocjonalnie niedługo bedzie inne dzieci także przewyższał
olavip - dzieki, czuje się ....normalnie

eagle - melduj sie szybko??? bo nie wiemy może już trzeba gratulować

nadika, anecznik - mam nadzieję, że zabawy się udały;-) pewnie teraz odsypiacie
zdec - wróciliscie już do Wrocka? buziaki dla Natalki
Agi - ale z Ciebie zakupoholiczka

jak rodzinny dzień się udał?
milusia, julia - powoli nam to urządzanie idzie, łazienka już prawie na ukończeniu:-) co do Majusi pokoiku to mebelki już mam, ale na razie wszystko w paczkach, zabieramy ze soba jeszcze stare szczebelkowe łożeczko, bo chciałabym żeby na nowym miejscu miała stare, znane łożeczko;-) i tak sie ju z torchę stresuje, jak ona nowe lokum przyjmie
emalia - zdrówka dla Oli
Asnecja - Majusia miała niedawno jelitówkę i tez po mleku wymiotowała, na poczatku go nie podawałam, a potem minimalna ilosc mleczka zageszczone większa ilością kleiku ryżowego, u nas potem doszla jeszcze biegunka to do jedzenia dawałam gotowany ryż z marchewka, podawaj mu duzo picia, nawet łyżeczka co 5 minut, duzo zdrówka dla Krystianka i no i trzymam kciuki za twoją rozmowe!