Kasiek1983
Fanka BB :)
Klementinka - pyszna romantyczna kolacja ze świecami
szybkie i na pewno się spodoba 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koriander - zaraz wkleję moją Misię - to zdjęcie z grudnia - nowszych nie posiadam;-)
Zobacz załącznik 442627
Cześć
Chciałam się tylko przywitac bo jakoś nie mam dzis humoru. T. już wczoraj pojechał do Poznania, jutro wraca ale potem znowu w niedzielę jedzie do piatku... i tak przez miesiąc. Ignaś ma się dobrze wiec od poniedziałku chciałam go zaprowadzac na troche do nowego złobka (na chwilę) a potem zajmowałaby sie nim teściowa ale nie może więc chyba nadal będzie chodził do starego klubu maluszka. Sama już nie wiem jak to zrobić zeby go przestawic na nowy złobek....
Sorki że tak tylko o sobie...
kurcze wlasnie do mnie doszlo ze jutro mam 5 rocznice slubu i w ogole nie jestem na nia przygotowana, shit
macie jakies ekspresowe pomysly?
w piekarniku kokosanki, lecę kończyć obiadek.
PS. już są kokosanki, miały wyjść 24 szt. mi wyszło 10, ciekawe czy mąż się załapie.
Zobacz załącznik 442717