Witajcie,
Asnecja zdrówka dla Michałka i gratulacje dla Krystianka.;-) Najpiękniejsze słowo dla rodzica;-)
Zyraffka nie wiem w jakiej jednostce pracuje Twój mąż, ale znam faceta który w wojsku pracuje i ciągle siedzi na zwolnieniu, po pół roku, wraca na chwilę i znowu na zwolnienie. Podobno nie mogą mu nic zrobić... Skąd przekonanie że jak ma się umowę na stałe to nie mogą zwolnić?? Trochę już w życiu widziałam i wiem jak potrafią ludzi zwalniać:-( Ja też mam pracę na stałe, a cały czas się obawiam że coś komuś się nie spodoba (czyt. kolega lub koleżanka będzie miała kaprys i mnie zwolnią).
gosiagro widzę że i Ciebie dopadł okres buntu... U nas jeszcze do tego wszystkiego dochodzi kładzenie się na podłogę, bo myśli że tym coś wymusi.
mama kubulki kobiety mają gorzej, bo kiedyś to facet pracował a kobieta zajmowała się domem, w kwestii pracy wiele się zmieniło, ale zajmowanie domem pozostało:-( A co do zajmowania, nie pochwaliłam wam się że kupiłam sobie w końcu wymarzone garnki, które już dawno chciałam kupić, to nic że trochę kosztowały, ale zakochałam się w nich
Mojemu M. udało się dzisiaj ostatnie Bebiko 3 kupić w Biedronce, od jutra ja będę musiała maraton po Wrocławiu urządzić.
koriander niedługo, dobrze powiedziane
eagle super gromadka, aż się chce mieć kolejne dzieci!;-)
olavip to życzę żebyś doczekała do powrotu mężą
emalia współczuję, też nie raz oberwałam:-(
Taluśka śpi, ostatnio ma fazę że zasypia w salonie przy telewizji

Ja też zaraz idę spać, bo padam....