reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Eagle - Michał przeuroczy!! A Asia i Tomek jakie dumne rodzeństwo!!!:-)
Koriander - dziękuję CI bardzo, ale do "prześlicznie" to mi niestety daleko... Co do samopoczucia to jest lepiej niż było, już mam jakieś tam chęci żeby zrobić cokolwiek:-D poza tym jestem troszkę zła, bo mój pojechał jeszcze raz na 2 tyg, a miał już być na miejscu!!:wściekła/y: jak coś się zacznie to chyba odrzutowcem musiałby lecieć żeby zdążyć przyjechać - czyli w razie co rodzę sama:wściekła/y: mam nadzieję,że dotrwam do 15marca i już go nie puszczę!:no: :no:o u Was? jak Lilcia i ty?

Trzymam kciuki za bezbolesn poród i szybki:)

Eagle zdjęcia rewelacja:)ale szkaraby:)
Izia ja widziałam ale nie miałam czasu skrobnąć;)

reklama
Eagle- ŁAAAAAAAAAAAAAAAA jakie słodkie pociechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiem krótko- ZAZDROSZCZE :*
Izunia- ściskam mocno. Jak tam mały łobuziak? Jak się czujecie kochani?
Olcia- matko, już na dniach termin. Trzymam kciuki i jestem z Tobą cały czas? A jak tam starsza siostra? ;)

Dzisiaj Janek przechodzi sam siebie. Nie mam mocy do niego. Nawet dostałam w twarz od niego dzisiaj.

eagle- suuper zdjęcia, jak miło popatrzeć na Twoją Trójeczkę. Widać po zdjęciach że i Asia i Tomek zakochani w nowym braciszku.

olavip- mam nadzieję, że mąż zdąży wrócić!!

emalia- ojojoj, jutro pewnie będzie lepiej

Łukasz położony do łóżka, przed chwilką płakał, wchodzę do pokoju sprawdzić co się dzieje a tu Łuki bez skarpetek, które leża sobie na poduszce :szok: ciekawe czy płakał przez brak skarpet czy przez to ze samochodzik z łóżeczka wypadł. Ostatnio mój synek pół dnia bawi się autami, kąpie się z nimi i jeszcze śpi.

Wrrrrr
jak napisalam krótkiego posta to wysłało bez problemu,ale jak pisze długie,co czyniłam wielokrotnie to już nie....!!!!!!

milusia masz takie coś jak auto saved, jak Ci się wykasuje wiadomość to otwórz od nowa okienko odpowiedzi i na dole masz takie coś- restore auto- saved content i powinno ci pokazać całą albo częściową wiadomość którą przed chwilką pisałaś

Eagle cudowne dzieciaczki:)piekne foteczki:)

Zyrraffko czyli ma swoje ulubione zabaweczki;)

A ja jakos niemam weny na pisanie..czytam was,ale to wszystko..;/

Witajcie,

Asnecja zdrówka dla Michałka i gratulacje dla Krystianka.;-) Najpiękniejsze słowo dla rodzica;-)

Zyraffka nie wiem w jakiej jednostce pracuje Twój mąż, ale znam faceta który w wojsku pracuje i ciągle siedzi na zwolnieniu, po pół roku, wraca na chwilę i znowu na zwolnienie. Podobno nie mogą mu nic zrobić... Skąd przekonanie że jak ma się umowę na stałe to nie mogą zwolnić?? Trochę już w życiu widziałam i wiem jak potrafią ludzi zwalniać:-( Ja też mam pracę na stałe, a cały czas się obawiam że coś komuś się nie spodoba (czyt. kolega lub koleżanka będzie miała kaprys i mnie zwolnią).

gosiagro
widzę że i Ciebie dopadł okres buntu... U nas jeszcze do tego wszystkiego dochodzi kładzenie się na podłogę, bo myśli że tym coś wymusi.

mama kubulki kobiety mają gorzej, bo kiedyś to facet pracował a kobieta zajmowała się domem, w kwestii pracy wiele się zmieniło, ale zajmowanie domem pozostało:-( A co do zajmowania, nie pochwaliłam wam się że kupiłam sobie w końcu wymarzone garnki, które już dawno chciałam kupić, to nic że trochę kosztowały, ale zakochałam się w nich:tak:

Mojemu M. udało się dzisiaj ostatnie Bebiko 3 kupić w Biedronce, od jutra ja będę musiała maraton po Wrocławiu urządzić.

koriander niedługo, dobrze powiedziane:-D

eagle super gromadka, aż się chce mieć kolejne dzieci!;-)

olavip to życzę żebyś doczekała do powrotu mężą:)

emalia współczuję, też nie raz oberwałam:-(

Taluśka śpi, ostatnio ma fazę że zasypia w salonie przy telewizji:sorry: Ja też zaraz idę spać, bo padam....

reklama
zdec- jeśli chodzi o męża to nie może iść na zwolnienie na opiekę nad dzieckiem bez pisemnej zgody komendanta swojego, nie na siebie. Co do zwolnienia z pracy to wiadomo, że jak chcą to mogą zwolnić, chodziło mi raczej o to ze to nie jest nowa praca gdzie mogliby nie przedłużyć umowy, poza tym mam wyrozumiałą dyrektorkę, która też ma małe dzieci wie jak to jest, jeśli pracownik jest w porządku, to nie przeszkadzają jej L4 na dziecko. Też bym chciała mieć porządne garni, narazie inne wydaki są, zresztą zawsze będa inne wydaki:baffled:

Do góry