reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Gosiargo no to super wiesci:) to wrzuc fotki Majeczki pokoju chce podziwiac:):)

Nic Amelie juz polozylam musialabym sie wziasc za prasowanie ale strasznie mi sie nie chce;/

reklama
Kajdusia a znasz moze skrzypaczke Patrycje Piekutowska???
A znam może :-) i grałyśmy coś tam razem i piłyśmy też :-D
gosiagro- super , że mieszkanko już się kończy! Nowe mieszkanko i nowe życie w Czwóreczkę :-)

eeee, nie dam rady jednak teraz odpisać, ale od jutra bedę w Katowicach dość wolna czasowo , więc ponadrabiam zaległości, obiecuję :tak::tak:

nie mam dzemu truskawkowego a tak mi się chce:-(

dziewczyny ile ja jem to sobie nie wyobrażacie że tyle można :baffled:

zyraffka zapraszam do mnie ja mam mnóstwo dżemu truskawkowego z truskawek z własnego ogródka, narobiłam się latem z myślą o Natanku a on nie chce nawet spróbować :/

a mój mąż właśnie wybył z domu i jedzie do Poznania, dostał telefon że kierowca złamał sobie rękę a on jako jego przełożony zawozi drugiego kierowcę by się zamienili a tamtego na pogotowie tak więc wieczór od bardzo dawna spedzam sama

gosiu cieszę się że już niedługo przeprowadzka!! super!!

Ostatnia edycja:
MAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to znam osobiście panią która miała 3 razy bliźniki!!!!!:eek: znam jedną która miała dwie pary i o jednej z okolicy słyszałam, ale osobiście nie znam...więc wiem że tak też mozna:rofl2: aczkolwiek po bliźniakach najczęściej zaprzestaje się chęci posiadania dzieci :-D (i wcale się nie dziwie:-D) ale ja kocham dzieci, mam cudownego faceta na którego zawsze mozna liczyc więc nawet jak znów będą to bliźniaki to damy radę:-D

ja znam Panią co ma dwie pary bliźniąt, najpierw urodziła parke chłopców (na marginesie niezłe przystojniaki z nich wyrosli) a potem urodziła parke dziewczynek (są w moim wieku więc je znam ) :)

Milusia to zapraszam:):) jednak sie nie wzielam za prasowanie:) zyje juz jutrzejszymi zakupami:)
Zyrraffko widac ze masz apetyt bo kazdy post jest o jedzonku;p;p;p;p:-)

Kahna i Zyrraffko
jak ktoras z was sie wybiera do RESERVED do na ich oficjalnie stronie sa kupony na 25% znizszki na wszystki asortyment:):) wlasnie sobie jeden przywlaszczylam:):) bo znalazlam piekny plaszczy dla Amelki:):)

Dzień dobry! Muchomorek łapie się na podium, i to pierwszy!!! :tak:

(nie śmiać się z dużych kropek, ale posmarować takiego wiercioszka graniczy z cudem...)

Copy of DSC00349.jpg

dzień dobry

Łuki o 4 obudził się z krzykiem, pół godziny zajęło mi uśpienie go, potem ciężko mi było zasnąć bo mała się nieźle wierciła. Nie zdążyłam dobrze przysnąć a o 6 pobudka:-(

kasiek- śliczny muchomorek, nawet z białymi plamkami Damiś wygląda słodziutko:)

uciekam z młodym do złobka

reklama
tamy się i my:-)
Żyrafko jak Ty sie tak przyzwyczaisz do jedzenia to po ciąży z przyzwyczajenia będziesz otwierać lodówkę, ale juz tylko po to by popatrzeć:-D
Kasiek muhomorek pierwsza klasa:-D cudnosć mała:tak:

juz jutro skończy nam się antybiotyk w końcu!!Bo dawanie o 22, a potem o 6 rano skraca mój i tak krótki sen:-D
Zaraz uciekam do dentysty, i oczywiście na pakupki:cool2:,ostatnio w pepco kupiłam chłopcom bluzy i spodnie, chciałam komplet, ale w naszym kraju znaleść dresik w komplecie bez podszywki z polaru graniczy z cudem!!!Wszystko robią na polarze..:baffled: a ja nie lubię ich, bo dzieci się w tym pocą, z reszta brałam już pod kątek letnich wieczorów, więc polar na lato to już w ogóle totalna klapa:-D ale całe miasto przeszukałam i mam co chciałam:-D (ale ze mnie gaduła:baffled:)

Do góry