Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosiargo no to super wiescito wrzuc fotki Majeczki pokoju chce podziwiac
Nic Amelie juz polozylam musialabym sie wziasc za prasowanie ale strasznie mi sie nie chce;/

A znam może :-) i grałyśmy coś tam razem i piłyśmy teżKajdusia a znasz moze skrzypaczke Patrycje Piekutowska???

nie mam dzemu truskawkowego a tak mi się chce:-(
dziewczyny ile ja jem to sobie nie wyobrażacie że tyle można![]()
MAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to znam osobiście panią która miała 3 razy bliźniki!!!!!znam jedną która miała dwie pary i o jednej z okolicy słyszałam, ale osobiście nie znam...więc wiem że tak też mozna
aczkolwiek po bliźniakach najczęściej zaprzestaje się chęci posiadania dzieci
(i wcale się nie dziwie
) ale ja kocham dzieci, mam cudownego faceta na którego zawsze mozna liczyc więc nawet jak znów będą to bliźniaki to damy radę
![]()

cudnosć mała

,ostatnio w pepco kupiłam chłopcom bluzy i spodnie, chciałam komplet, ale w naszym kraju znaleść dresik w komplecie bez podszywki z polaru graniczy z cudem!!!Wszystko robią na polarze..
a ja nie lubię ich, bo dzieci się w tym pocą, z reszta brałam już pod kątek letnich wieczorów, więc polar na lato to już w ogóle totalna klapa
ale całe miasto przeszukałam i mam co chciałam
(ale ze mnie gaduła
)