reklama
milusia21
Fanka BB :)
Gosiargo no to super wiescito wrzuc fotki Majeczki pokoju chce podziwiac
Nic Amelie juz polozylam musialabym sie wziasc za prasowanie ale strasznie mi sie nie chce;/
To zaraz wpadne, Ty zrobisz mi kawke, a ja Ci poprasuje, bo jakas energia mnie naszła na wieczór

A znam może :-) i grałyśmy coś tam razem i piłyśmy teżKajdusia a znasz moze skrzypaczke Patrycje Piekutowska???

gosiagro- super , że mieszkanko już się kończy! Nowe mieszkanko i nowe życie w Czwóreczkę :-)
eeee, nie dam rady jednak teraz odpisać, ale od jutra bedę w Katowicach dość wolna czasowo , więc ponadrabiam zaległości, obiecuję

zyrraffka
Szczęśliwa mama
nie mam dzemu truskawkowego a tak mi się chce:-(
dziewczyny ile ja jem to sobie nie wyobrażacie że tyle można
dziewczyny ile ja jem to sobie nie wyobrażacie że tyle można

Ostatnia edycja:
nadika
nie mam dzemu truskawkowego a tak mi się chce:-(
dziewczyny ile ja jem to sobie nie wyobrażacie że tyle można![]()
zyraffka zapraszam do mnie ja mam mnóstwo dżemu truskawkowego z truskawek z własnego ogródka, narobiłam się latem z myślą o Natanku a on nie chce nawet spróbować :/
a mój mąż właśnie wybył z domu i jedzie do Poznania, dostał telefon że kierowca złamał sobie rękę a on jako jego przełożony zawozi drugiego kierowcę by się zamienili a tamtego na pogotowie tak więc wieczór od bardzo dawna spedzam sama
gosiu cieszę się że już niedługo przeprowadzka!! super!!
Ostatnia edycja:
nadika
MAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to znam osobiście panią która miała 3 razy bliźniki!!!!!znam jedną która miała dwie pary i o jednej z okolicy słyszałam, ale osobiście nie znam...więc wiem że tak też mozna
aczkolwiek po bliźniakach najczęściej zaprzestaje się chęci posiadania dzieci
(i wcale się nie dziwie
) ale ja kocham dzieci, mam cudownego faceta na którego zawsze mozna liczyc więc nawet jak znów będą to bliźniaki to damy radę
![]()
ja znam Panią co ma dwie pary bliźniąt, najpierw urodziła parke chłopców (na marginesie niezłe przystojniaki z nich wyrosli) a potem urodziła parke dziewczynek (są w moim wieku więc je znam )
Milusia to zapraszam
jednak sie nie wzielam za prasowanie
zyje juz jutrzejszymi zakupami
Zyrraffko widac ze masz apetyt bo kazdy post jest o jedzonku;p;p;p;p:-)
Kahna i Zyrraffko jak ktoras z was sie wybiera do RESERVED do na ich oficjalnie stronie sa kupony na 25% znizszki na wszystki asortyment
wlasnie sobie jeden przywlaszczylam
bo znalazlam piekny plaszczy dla Amelki

Zyrraffko widac ze masz apetyt bo kazdy post jest o jedzonku;p;p;p;p:-)
Kahna i Zyrraffko jak ktoras z was sie wybiera do RESERVED do na ich oficjalnie stronie sa kupony na 25% znizszki na wszystki asortyment
Kasiek1983
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dzień dobry
Łuki o 4 obudził się z krzykiem, pół godziny zajęło mi uśpienie go, potem ciężko mi było zasnąć bo mała się nieźle wierciła. Nie zdążyłam dobrze przysnąć a o 6 pobudka:-(
kasiek- śliczny muchomorek, nawet z białymi plamkami Damiś wygląda słodziutko
uciekam z młodym do złobka
Łuki o 4 obudził się z krzykiem, pół godziny zajęło mi uśpienie go, potem ciężko mi było zasnąć bo mała się nieźle wierciła. Nie zdążyłam dobrze przysnąć a o 6 pobudka:-(
kasiek- śliczny muchomorek, nawet z białymi plamkami Damiś wygląda słodziutko
uciekam z młodym do złobka
reklama
milusia21
tamy się i my:-)
Żyrafko jak Ty sie tak przyzwyczaisz do jedzenia to po ciąży z przyzwyczajenia będziesz otwierać lodówkę, ale juz tylko po to by popatrzeć
Kasiek muhomorek pierwsza klasa
cudnosć mała
juz jutro skończy nam się antybiotyk w końcu!!Bo dawanie o 22, a potem o 6 rano skraca mój i tak krótki sen
Zaraz uciekam do dentysty, i oczywiście na pakupki
,ostatnio w pepco kupiłam chłopcom bluzy i spodnie, chciałam komplet, ale w naszym kraju znaleść dresik w komplecie bez podszywki z polaru graniczy z cudem!!!Wszystko robią na polarze..
a ja nie lubię ich, bo dzieci się w tym pocą, z reszta brałam już pod kątek letnich wieczorów, więc polar na lato to już w ogóle totalna klapa
ale całe miasto przeszukałam i mam co chciałam
(ale ze mnie gaduła
)
Żyrafko jak Ty sie tak przyzwyczaisz do jedzenia to po ciąży z przyzwyczajenia będziesz otwierać lodówkę, ale juz tylko po to by popatrzeć

Kasiek muhomorek pierwsza klasa

juz jutro skończy nam się antybiotyk w końcu!!Bo dawanie o 22, a potem o 6 rano skraca mój i tak krótki sen

Zaraz uciekam do dentysty, i oczywiście na pakupki