Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiek, krost przybedzie napewno. Zazwyczaj są 3 wyrzuty poprzedzone gorączką, ale nie bardzo wysoką. Czym lekarz kazal smarowac? Oby nie Pudrodermem bo po nim blizny zostają![]()

pudrodermem.... 
Kasiu ja jeszcze w Plazie niebylam... mowisz ze polecasz hmmmmmoze sie skusze na czasie na ten sklep

co u WAs?Kurę mata??
juz planuje dzień na kiedy będzie miał wolne (zostaje z dziećmi a ja jadę po sukienkę
)
on M. strony, ale super...się zaczeło... to w tym roku my będziemy oszczędzac na same prezenty ślubne
a no i w czerwcu chrzciny M. bratanka...(600km od nas..)
tylko strasznie nogi mnie bolą
MAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to znam osobiście panią która miała 3 razy bliźniki!!!!!milusia- gratuluję zębolków i cieszę się ze lepiej się czujecie. Co do bliźniaków to nie słyszałam zeby ktoś miał dwie pary bliźniątciekawe czy ktoś tak ma :-)
znam jedną która miała dwie pary i o jednej z okolicy słyszałam, ale osobiście nie znam...więc wiem że tak też mozna
aczkolwiek po bliźniakach najczęściej zaprzestaje się chęci posiadania dzieci
(i wcale się nie dziwie
) ale ja kocham dzieci, mam cudownego faceta na którego zawsze mozna liczyc więc nawet jak znów będą to bliźniaki to damy radę