reklama
Hej my juz po spacerze i dowiedzinach u znajomej
wiatr straszny;/ Ameia raczki zarzniete miala...
Kahna,gdzie opalac;p albo spacery albo zabawy w piaskownicy hehe
Mamy podobny problem z jedzeniem..moja corka niema umiaru;/
Mi_mi wiesz co ja uwielbiam Malte
potem M1 a w Plazie jeszcze niebylam;/ Kasia poleca wiec moze sie kiedys zmotywuje,bo ja wjezdzam do poznania od strony trasy katowickiej wiec mam tu najblizej...
Kurcze pisalas o spotkaniu,wylecialo mi z glowy...dam ci znac na priv ale chyba nie dam rady bo we wotrek temu mojemu konczy sie l4 i do chirurga musi jechac.
Kasiu ja jeszcze w Plazie niebylam... mowisz ze polecasz hmmmm
moze sie skusze na czasie na ten sklep
Kajdusia
[*]
Agast22 ja jak mialam tym robione to zadne blizny mi nie zostaly,nie wlaczajac tych co sama zdrapalam;/ a mialam ospe pare dni przed studniowka!!!
Znajoma polecila nam tez starac sie o odszkodowanie z Autostrady,ze niebyla w takim stanie jak powinna a sie placi....pomoze nam... zobaczymy co z tego bedzie,za tydzien ma kontrole P. chcialby juz wrocic do pracy ale zobaczymy co powie lekarz!!!
Kahna,gdzie opalac;p albo spacery albo zabawy w piaskownicy hehe
Mi_mi wiesz co ja uwielbiam Malte
Kurcze pisalas o spotkaniu,wylecialo mi z glowy...dam ci znac na priv ale chyba nie dam rady bo we wotrek temu mojemu konczy sie l4 i do chirurga musi jechac.
Kasiu ja jeszcze w Plazie niebylam... mowisz ze polecasz hmmmm
Kajdusia
[*]
Agast22 ja jak mialam tym robione to zadne blizny mi nie zostaly,nie wlaczajac tych co sama zdrapalam;/ a mialam ospe pare dni przed studniowka!!!
Znajoma polecila nam tez starac sie o odszkodowanie z Autostrady,ze niebyla w takim stanie jak powinna a sie placi....pomoze nam... zobaczymy co z tego bedzie,za tydzien ma kontrole P. chcialby juz wrocic do pracy ale zobaczymy co powie lekarz!!!
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
Fanka BB :)
Kasiek, krost przybedzie napewno. Zazwyczaj są 3 wyrzuty poprzedzone gorączką, ale nie bardzo wysoką. Czym lekarz kazal smarowac? Oby nie Pudrodermem bo po nim blizny zostają![]()

Kasiu ja jeszcze w Plazie niebylam... mowisz ze polecasz hmmmmmoze sie skusze na czasie na ten sklep
to może warto to zmienić i spotkamy sie w plazie :-) chyba ze dacie rade we wtorek w malcie :-) czekam na wiadomość
a haa w wątku spotkania poznanianek pytałam sie jaką knajpkę polecacie na starówce!
agast22
Julia- mojej Hani smarowałam właśnie Pudrodermem i ma ok 15 blizn a ona nie drapała. Po za tym to są inne blizny bo po rozdrapaniu jest dziurka (ma jedną na środku czola!!! wrrr). Potem jak bylam u lekarza to lekarka powiedziała ze juz się odchodzi od Pudrodermu bo właśnie powoduje blizny i wraca do gencjany na wodzie bądź spirytusie w zależności od tego gdzie smarujesz. I jeszcze niedawno jak Hanka miała angine i byłyśmy w Lux Medzie to lekarka też spojrzała i mówi "O widze ze ospa pudrodermem potrakowana;/"
Kasiek- juz napisałam Julii.. moja rada jest GENCJANA!!! Na ciele na spirytusie a w miejscach intymnych i w buzi na wodzie.
Kasiek- juz napisałam Julii.. moja rada jest GENCJANA!!! Na ciele na spirytusie a w miejscach intymnych i w buzi na wodzie.
Agast nie bede kwestionowac tego ,bo mozesz miec calkowita racje
a mialam ospe 10 lat temu wiec to chyba by jedyny lek wtedy byl,wiesz co wydaje mi sie ze niemasz co sie martwic o te blizny bo z wiekiem bede mniej widoczne, ja tez na czole bo zdrapalam;p widac tylko wtedy gdy dobrze sie przegladasz w lustrze...
Tak samo miala blizne bo nabilam sie policzkiem na wyschnieta lodyge od slonecznika,blizne mialam po szyciu jakies 2 cm, a teraz sladu niema
Mi_mi ok dam znac,no postaram sie
a Kasia sie na to spotkanie tez pisze?
Tak samo miala blizne bo nabilam sie policzkiem na wyschnieta lodyge od slonecznika,blizne mialam po szyciu jakies 2 cm, a teraz sladu niema
Mi_mi ok dam znac,no postaram sie
milusia21
witamy:-)
My powolutku dochodzimy do siebie,został nam duszący kaszel
DZis doznałam wielkiego szoku, patrzę chłopcom w buziulki a tam...u Kuby dwie piątki, a u Szymka jedna wychodząca dopiero
Chorowitkom zdrówka dużo
Kasiek Ty to sie masz Kochana non stop Was coś bierze, jak nie przeziębienia to ospa...
Kajdusia (*)
Kolenderka po remoncie lapka nie mam skeypa
co u WAs?Kurę mata??
Zyrafka ale masz frajdę "różową", może za parę lat i my się postaramy, ale znajac moje szczeście to znów bliźniaki trafię
U Nas wszystko dobrze,juz od niedzieli będę miała swojego Skarbka przy sobie i nigdzie nie będzie wyjeżdżał:-) Także nastana piekne dni
juz planuje dzień na kiedy będzie miał wolne (zostaje z dziećmi a ja jadę po sukienkę
)
A z dobrych wiadomości to jeszcze mamy wesele w maju
on M. strony, ale super...się zaczeło... to w tym roku my będziemy oszczędzac na same prezenty ślubne
a no i w czerwcu chrzciny M. bratanka...(600km od nas..)
Ale dziś zaszalalam w kuchni...Rosołek,pizza+2sosy,ciasteczka z dżemem, ciasteczka na kleiku ryżowym(nowosc) i sałatka makaronowa:-) uwielbiam spedzac czas w kuchni
tylko strasznie nogi mnie bolą
ZDiewczyny któraś mieszka w Piotrkowie Trybunalskim, albo na trasie z w-awy do Piotrkowa?
My powolutku dochodzimy do siebie,został nam duszący kaszel
DZis doznałam wielkiego szoku, patrzę chłopcom w buziulki a tam...u Kuby dwie piątki, a u Szymka jedna wychodząca dopiero

Chorowitkom zdrówka dużo
Kasiek Ty to sie masz Kochana non stop Was coś bierze, jak nie przeziębienia to ospa...

Kajdusia (*)
Kolenderka po remoncie lapka nie mam skeypa

Zyrafka ale masz frajdę "różową", może za parę lat i my się postaramy, ale znajac moje szczeście to znów bliźniaki trafię

U Nas wszystko dobrze,juz od niedzieli będę miała swojego Skarbka przy sobie i nigdzie nie będzie wyjeżdżał:-) Także nastana piekne dni

A z dobrych wiadomości to jeszcze mamy wesele w maju

Ale dziś zaszalalam w kuchni...Rosołek,pizza+2sosy,ciasteczka z dżemem, ciasteczka na kleiku ryżowym(nowosc) i sałatka makaronowa:-) uwielbiam spedzac czas w kuchni

ZDiewczyny któraś mieszka w Piotrkowie Trybunalskim, albo na trasie z w-awy do Piotrkowa?
zyrraffka
Szczęśliwa mama
milusia- gratuluję zębolków i cieszę się ze lepiej się czujecie. Co do bliźniaków to nie słyszałam zeby ktoś miał dwie pary bliźniąt
ciekawe czy ktoś tak ma :-)

milusia21
MAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to znam osobiście panią która miała 3 razy bliźniki!!!!!milusia- gratuluję zębolków i cieszę się ze lepiej się czujecie. Co do bliźniaków to nie słyszałam zeby ktoś miał dwie pary bliźniątciekawe czy ktoś tak ma :-)

reklama
hej,
jutro mają nam zacząc robić kuchnię, jak dobrze pójdzie to w weekend zaczniemy przeprowadzkę, ale się cieszę:-):-) Majusi pokój już skończony, fajny taki kolorowy, pstrokaty jak to moja siostra określiła:-) jeszcze tylko pozostaje zawieźć jej łózeczko i zabawki i gotowe:-)
Andzia - trzymam kciuki, żeby z serduszkiem wszystko w porządku było
kajdusia - współczuje takiego sąsiada
olavip - i jak po lekarzu?
kasiek - biedny Damiś:-(
zyrraffka - no właśnie w ogóle nie mam weny, te pierogi to sprzed kilku dni
milusia - jakie piekne nowe suwaczki i zdjecie chłopców urocze:-)
Wszystkim chorującym tym małym i dużym dużżżooo zdrówka życzymy!
jutro mają nam zacząc robić kuchnię, jak dobrze pójdzie to w weekend zaczniemy przeprowadzkę, ale się cieszę:-):-) Majusi pokój już skończony, fajny taki kolorowy, pstrokaty jak to moja siostra określiła:-) jeszcze tylko pozostaje zawieźć jej łózeczko i zabawki i gotowe:-)
Andzia - trzymam kciuki, żeby z serduszkiem wszystko w porządku było

kajdusia - współczuje takiego sąsiada

olavip - i jak po lekarzu?
kasiek - biedny Damiś:-(
zyrraffka - no właśnie w ogóle nie mam weny, te pierogi to sprzed kilku dni
milusia - jakie piekne nowe suwaczki i zdjecie chłopców urocze:-)
Wszystkim chorującym tym małym i dużym dużżżooo zdrówka życzymy!