reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam:) rowniez z samego ranca:)

Widze ze duzo dzieci choruje;/;/ wiec zdrowka zycze:)

U nas rowniez kiepsko od wczoraj;/ Amelia dostala mokry kaszel;/ w nocy wysoka temperatura;/
DZis kaszel i katar...;/ wrrrrrrrrrrrrrrr
Mam nadzieje ze nie bedzie gorzej bo gdzie tu w wekeend do lekarza...

reklama
Laseczki, doradźcie mi please... czy mogłabym jutro z małym jechać bądź iść do teściowej na obiad? mieszka bliziutko, jeśli autem to tylko kwestia wejścia do auta a później do bloku... strupy jeszcze ma ale prawie wszystko suche... nie szła bym, ale już nam się nie chce siedzieć w domu!!! :-(

Kasiek- jak tylko z domu do auta to spoko. Ja też tak wzięłam zaospowaną Hankę na imieniny teścia ;-)Tylko ubierz Go porządnie zeby Mu plecków nie zawiało.

Ależ pieknie się zrobiło na dworku! Ja już okna pomylam, firany czyściutkie powiesiłam i nawet lodówke wyszorowałam!! Za tydzien do roboty aaaaaaa!!!!! Kupiłam sobie troche ciuchów, więc moge wracać do ludzi:))

cześć Dziewczyny!

super pogoda, byłam z koleżanką na spacerku. Łukasz pięknie jechał w wózku 2 godziny :szok: ale miał piękną towarzyszkę obok w wózku- razem pili soczki i jedli paluszki więc...

teraz smacznie śpi, ja zjadłam drugie sniadanko, zaraz zrobię obiadek. Mąż pojechał bawić się swoimi samolotami i pewnie popołudniu pójdziemy na kolejny spacerek.
Na zwolnieniu mam więcej ruchu niż jak w pracy byłąm . Jak pracowałam to do pracy woziłam się samochodem z powrotem często treż. Teraz rano zaprowadzam Łukasza do żłobka, wraca do domu, jem śniadanie i czesto jeszcze na jakieś zakupki wyskakuję i od niedawna chodzę po Łukasza do złobka zeby nie siedział do 16, tylko odbieram go ok. 14:30. Po żłobku często jakiś spacerek, więc mam ok 4 spacerów dziennie, ale dobrze, może będę spalać to co zjem, a jest tego nie mało:-D

miłego weekendu wszystkim życzę a chorowitkom dużo zdrówka!!!!!!

Witam!dawno nie pisałam ale jakoś humoru niebyło tata trafił do szpitala z zapaleniem trzustki bo kamienie z woreczka zatkały jakiś przewód niebyło za ciekawie ale zrobili zabieg odetkali to i odrazu wyniki sie poprawiły i juz jest ok w przyszłym tyg wjdzie poza tym wszyscy w domu jakiegos rota załapali samo rozwolnienie bez wymiotów tylko mnie nie dopadło.
Ale pogoda super wczoraj z dzieciakami na ognisku bylismy i dzis tez chyba coś się szykuje niema jak kiełbacha z patyka dziewczyny wcinały jak szalone:-)

ja tak tylko na moment

zyraffka kupiłaś Łukaszkowi te buty w CCC??? ja Natana będę musiała oddać, wczoraj zauważyłam że ma strasznie odciśniete na stopach więc wyglada tak jakby go cisnęły w przegubiu :/

ja tak tylko na moment

zyraffka kupiłaś Łukaszkowi te buty w CCC??? ja Natana będę musiała oddać, wczoraj zauważyłam że ma strasznie odciśniete na stopach więc wyglada tak jakby go cisnęły w przegubiu :/

kupiłam skórzane buciki, jako jedyne w jego rozmiarze są miękkie i podeszwa się zgina i dosyć wysokie. Buty chłopięce strasznie już przebrane, był rozmiar 22 i 24 a potrzebnego nam 23 nie:szok: jeszcze mu chyba jakieś lekkie trampeczki też kupię.

DSC_0039.jpg

może za meła kupiłas? te są mięciutkie, mam nadzieję, ze nie będzie miał zadnych otarć

ewelinka- zdrówka dla taty!

kupiłam skórzane buciki, jako jedyne w jego rozmiarze są miękkie i podeszwa się zgina i dosyć wysokie. Buty chłopięce strasznie już przebrane, był rozmiar 22 i 24 a potrzebnego nam 23 nie:szok: jeszcze mu chyba jakieś lekkie trampeczki też kupię.

Zobacz załącznik 450032

może za meła kupiłas? te są mięciutkie, mam nadzieję, ze nie będzie miał zadnych otarć

ewelinka- zdrówka dla taty!

ja Natanowi kupiłam 22 a jechałam z zamiarem kupna 23, tylko jak przymierzyłam 23 to wydawały mi się dużo za duże :/ chyba jutro z małym znowu pojadę,jak znajdę inne to wymienię a jak nie to oddam i kupię jakieś inne

reklama
ja znow przegapialam wiadomosc Kajdusi !!!

Zyrafka nawet jesli to rozyzcka to niebezpieczna jest tylko w pierwszym trymestrze

Kasiek jak strupy suche to juz ok Olafa puscili nawet do przedszkola

Agast jak nastawienie do pracy poza nowa szfa oczywiscie :))

Milusia Olcio zawodow dla jego rocznika niesety nie ma

Wy tu o butach a juz kupilam miezylam Erykowi po Olafie 24 takie ktore nosil z pol roku pozniej za male.... kupialm inne 24 widac sa wieksze ale jak pomysle ze Olaf ma nie cale 7 lat i but 33 a Eryk juz ma wieszka noge niz on w tym wieku.... nic bedziemy inwestowac w kajaki :))

ja dzis po pracy oczywiscie zaliczylam pierwszy spacerek do parku Olaf wychasal sie z kolegami na rowerach a Ercio w piaskownicy poklachalam z kolezankimi tylko kawy brakowalo trzeba bedzie zaczac zabierac termos :)))

Do góry