reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

eagle- 20 kg a teraz wyglądasz rewelacyjnie ale przy 3 dzieci pewnie nie trudną wrócić do formy :-D.

gosiagro- zielnik na balkonie :-) masz jakąś instrukcję jak zrobić? przecież też mam balkon, mogłabym coś pokombinować, chociaż nie wiem czy coś by z tego wyszło bo mam 2 lewe ręce do roślin.

Łukaszek ma jakąś infekcję wirusową, popołudniu już czuł się całkiem nieźle i uwaga- zjadł sam troszkę rosołku, w szoku jestem :szok:. Za to przed spaniem nic nie azjadł :-(
Ja mam płukać gardło wodą utlenioną z przegotowaną wodą.

co do wagi to ja przytyłam 9 kg mam nadzieję, ze nie przekroczę 12 ale pod koniec ciąży chyba dużo się tyje??? Już nie pamiętam nawet??

reklama
gosiagro- zielnik na balkonie :-) masz jakąś instrukcję jak zrobić? przecież też mam balkon, mogłabym coś pokombinować, chociaż nie wiem czy coś by z tego wyszło bo mam 2 lewe ręce do roślin.

po prostu kupiłam skrzynkę, w ogrodniczym zioła takie już wyrośnięte (mam bazylię, estragon, mięte, rozmaryn, oregano, szałwię, tymianek, jeszcze muszę upolować kolendrę oraz rukole:-)) i to wsio, teraz podlewać
a wygląda tak:-) taki mały busz:)))) żeby ziółka ładnie rosły posadziłam im obok uśmiechnięte słoneczniki:-)
Zielnik.jpgSłoneczniki.jpg

zycze zdrówka! a wagą sie nie przejmuj, szczuplutka jesteś a piłeczka szybko zniknie jak się Sylwusia doczepi mamusi cycusia:-)

Gosiargo piekny ogrodeczek:) no mam nadzieje ze ze Majusi katar minie i jutro wyjdziecie na spacerek:) u nas brzydka pogoda na dzien dziecka chcielismy jechac do zoo ale pogoda ma byc nieciekawa;/

Zyrraffko sadze ze na koncu najwiecej sie przybiera,lecz uwazam ze masz piekna wage w ciazy:) ja na koncu mialam 21 kg na plusie,po 2 latach jestem przy wadze wyjsciowej:) choc brzuszka troszke zostalo;/

Maju Kochana z okazji Twoich urodzin życzymy Ci, aby wszystkie troski zawsze odchodziły w dal, Lilusia niech przynosi jak najwięcej radości, oby praca przynosiła wiele satysfakcji i spełnienia zawodowego, niech wszystkie marzenia się spełnia, szczególnie te najmniejsze;-) wszystkiego naj, naj naj!!! wielkie buziaki od mnie, Majusi i J.:-):-)
happybirthdayua0.jpg

koriander-

W dniu twoich urodzin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia

zyrafka i Łukaszek

Majeczko i Lilusiu!!!!
Wszystkiego najwspanialszego!!!!
Niech spełnia się Wasze wszystkie marzenia!!!!
Zdrówka i samych radości w życiu!!!

Agi i Lusia!!!!

Dziewczyny ale miałam dzień wczoraj....Masakra....zła wiadomość za zła wiadomością....Na koniec dnia się poryczałam....Wiedziałam że ten brak stersu przed ślubem będzie miał swoje konskewencje.....Wczoraj miałam stresu aż nadto!!!!
Poza tym chciałam Wam podziękować za miłe słowa....i za to że mimo iz jestem tu wciąż sporadycznie pamiętacie o mnie...Buziaki!!!!

reklama
Dzień dobry

u nas pogoda dziś nie za specjalna ale najważniejsze że nie pada bo moja mała przedszkolaczka pojechała dziś na pierwszą prawdziwą wycieczkę i to bez rodziców :-D co prawda na jakies 2 godz tylko i do gospodarstwa agroturystycznego ale to juz coś, popołudniu pewnie nie bedzie mogła się nagadać tyle będzie wrażeń:-)

młody śpiocha, Tomek rozrabia wiec nic nowego :-D

Gosiagro super taki zielnik, też kiedyś myślałam żeby coś wsadzić na oknie w kuchni ale tak się zbierałam że nic z tego nie wyszło, a słoneczniki przebiły wszystko rewelacyjne
jak katarek Majeczki, będzie spacerek dziś?

zyraffka rzeczywiście na koniec najwięcej bo i dzidzia rośnie najwięcej wtedy, ale później szybko sie pozbędziesz kg, Sylwusia wyssie je dla siebie, przy trójce pewnie i tak szybko sie traci na wadze ale ja mam taką skłonność że z schudnięcięm nie mam problemów ( nigdy nie miałam) a wręcz przeciwnie czasem chciałabym parę kg przytyć i się nie da, faktycznie z Asia miałam na plus 19,5 kg, po wróciłam do wagi wyjściowej 55 z Tomkiem przytyłam duzo ponad 20 i schudłam szybko do wagi wyjściowej teraz podobnie a myślałam ze troche mi zostanie, ale nie ważne przynajmniej garderoby nie muszę wymieniać całej:-D
może w dzień zaliczycie oboje jakąś dłuższą drzemkę w ramach rekompensaty

Agi kurcze ze tez tak sie sypie wszystko na raz, zycze żeby mimo wszystko się poukładało po waszej myśli i nic nie zakłóciło tego dnia, nie przejmuj sie każda z nas ma takie chwile że raz zagląda częściej raz rzadziej, trzymajcie się

koriander wszystkiego najlepszego i moc urodzinowych buziaków

Do góry