reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

Dla kochanych mamusiek Madzi S i Karolci R- najlepsze życzenia urodzinowe!!!

Wszystkim Naszym kochanym Madziusiom ( a mamy ich kilka)

Twoje imię w kalendarzu,
To jest Twój szczęśliwy dzień,
Poczta kwiatów w korytarzu,
Już za chwilę spotka Cię!
Życzeń pęki weź do serca,
I uśmiechaj często się...
Smutków niech Ci nikt nie wkręca,
Dziś są imieniny Twe!
:-):-):-)

reklama
Teraz postaram się odpisać :-D

Zyraffka- to jest niedorzeczne żeby takie kradzierze miały miejsce. Chyba dyrekcja powinna coś z tym zrobić? Może jakieś ubezpieczenie od kradzieży ?
Zdróweczka dla Łukaszka. Bidulek mały.
Julia- zdrówka dla małej, oby jej szybko przeszło. A po co ci skierowanie?
Trzymam kciuki mocno za jutro choć nie wiem za co ;-)&&&&&&&&
Nadiczka- jestem myślami z Tobą słoneczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Percia- dawaj do mnie na kawusie ;-)
Kasiulka- położna? Po co?
Eagle- oj wzruszające są te chwile :) Ja zawsze ryczę na takich imprezach, już od przedszkola.

DSC00830 (Medium).jpg
DSC00838 (Medium).jpg
DSC00846 (Medium).jpgOla ze swoim dziełem. Kilka godzin mordowała się z plakatem moja plastyczka :)

hej
wczoraj byłam u gina, niestety bez usg, ale wszystko w porządku, od początku ciąży przytyłam 1 kg:-) za 4 tyg połówkowe, pewnie dowiem się kto w brzuszku mieszka:-):-)

nadika - kciuki zaciśnięte!

zyrraffka - masakra z tą kradzieżą:no: dużo zdrówka dla Łukaszka, Majusia tez ma katarek od wczoraj:-(

julia - za Ciebie tez kciuki zaciśnięte! Jak tak piszecie o tych wargach to się sama zastanawiam, jak to dobrze sprawdzić one są takie maleńkie, powinny się jakoś szeroko rozchylać?

eagle
- i na jakie ciacho się zdecydowałaś?

emalia, eagle
- fajnie takie spotkania w szkole, nie mogę się doczekać kiedy sama pójdę

koriander
- jak przygotowania przed podwójnymi urodzinami?;-):-) jakie menu szykujesz?:-)

Widze ze wszystkie pytacie po co skierowanie?;p umawiajac sie na wizyte,nie wiedzialam ze i bez niego sie dostane;/ moglam wziasc sie za to szybciej..
warto to sprawdzic w zyciu bym nie sadzila ze cos takiego moze sie przydazyc dziewczynka;/

Chciałam Was poczytać, ale nie dam rady. Masakra załatwiłam się na amen, na szczęście moja lekarka dała mi antybiotyk (a ona z tych co z byle powodu nie daje) i mam nadzieję że szybko przejdzie. Kamil też przeziębiony i marudzi strasznie. Teraz mój maluch wygląda jak dziecko wariatki. Wszystkie ubrane na letnio a mój w bluzie i czapce jesiennej :-) już się nie będzie dziwnie patrzyła na grubo ubrane dzieci :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gosiargo kurcze delikatnie rozchylisz i widzisz nieprawidlowosci, z tego co lekarka powiedziala to ma te wargi mniejsze sklejone i to widac,poniewaz obe powinny byc lozne,Agi z corka miala identycznie.

Anecznik zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla was:) i czekamy na fotorelacje z wycieczki:)

Nadiko i sumie nic niewiesz...chore to wszystko;/

reklama
Dobry wieczór dziewczynki!!!!
Wieki mnie nie było...zbyt dużo spraw do pozałatwiania....związanych ze slubem plus piekne lato które w końcu do nas zawitało i wygoniło nas z domu....U nas wszystko ok...Polcia rogadała sie na maksa....co do odpieluchwania to rózie są dni że ładnie woła a nastepnego dnia sika gdzie popadnie....Także bez rewelacji ....W piątek lecimy do Polski....i zaraz tego samego dnia przymiarka sukni....wogóle każdego dnia po przylocie mam coś do załatwienia....Czuje że dopiero w Polsce dopadnie mnie stres....Nie moge uwierzyć że to już za kilka dni...Masakra....
Nie nadrobie was bo nawet praktycznie tu nie zaglądałam, aż wstyd sie przyznać!!!! ściskam wszystkie mamy zwłaszcza brzuchatki....Niektóre niedługo nam się rozpakują....Alez ten czas leci....
Mysle ze bardziej na biezacą bedę mogla byc z Wami jak juz wróce z Polski!!!!
Proszę trzymajcie kciuki za piatkowy lot i za 9 czerwca....Boje się że wybuchnę smiechem podczas składania przysięgi.....Nie wiem mam jakieś takie przeczucie!!!! :-)
Buziaki dla Was!

Do góry