zyrraffka
Szczęśliwa mama
eagle- 20 kg a teraz wyglądasz rewelacyjnie ale przy 3 dzieci pewnie nie trudną wrócić do formy
.
gosiagro- zielnik na balkonie :-) masz jakąś instrukcję jak zrobić? przecież też mam balkon, mogłabym coś pokombinować, chociaż nie wiem czy coś by z tego wyszło bo mam 2 lewe ręce do roślin.
Łukaszek ma jakąś infekcję wirusową, popołudniu już czuł się całkiem nieźle i uwaga- zjadł sam troszkę rosołku, w szoku jestem
. Za to przed spaniem nic nie azjadł :-(
Ja mam płukać gardło wodą utlenioną z przegotowaną wodą.
co do wagi to ja przytyłam 9 kg mam nadzieję, ze nie przekroczę 12 ale pod koniec ciąży chyba dużo się tyje??? Już nie pamiętam nawet??
.gosiagro- zielnik na balkonie :-) masz jakąś instrukcję jak zrobić? przecież też mam balkon, mogłabym coś pokombinować, chociaż nie wiem czy coś by z tego wyszło bo mam 2 lewe ręce do roślin.
Łukaszek ma jakąś infekcję wirusową, popołudniu już czuł się całkiem nieźle i uwaga- zjadł sam troszkę rosołku, w szoku jestem
. Za to przed spaniem nic nie azjadł :-(Ja mam płukać gardło wodą utlenioną z przegotowaną wodą.
co do wagi to ja przytyłam 9 kg mam nadzieję, ze nie przekroczę 12 ale pod koniec ciąży chyba dużo się tyje??? Już nie pamiętam nawet??