hej
miałam zaglądnąć wieczorem ale padłam, kolejny dzień w biegu popołudniu wybraliśmy sie do teściów z zaproszeniami na chrzciny młodego a potem do szwagierki - przy okazji zaliczyliśmy mega długi spacer i z nią i jej dzieciakami

nawet nie wiecie jak dziwnie sie na nas ludzie patrzyli jak szliśmy z całą gromadką szt 5 dzieciaków ( mały żłobek prawie)
ale dzieciaki sie wyszalały a i my przy okazji poplotkowałyśmy
Emalia oj masz racje piękne i wzruszające chwile, a dzieło Oli równie piękne
Gosiagro tylko 1 kg od poczatku ciąży

ja w każdej po 20 kg przybierałam

ale co tam najwazniejsze że z maluszkiem wszystko ok, może na połówkowym dowiecie się czy Wojtuś jest Wojtusiem?
ja ciacho robiłam jednak takie
Ciasto przekładane z miodem i kremem bo bałam się że tamto toffi może być słodkie albo masa toffi poprostu mi nie wyjdzie, a to robiłam już wcześniej 2 razy i jest ok, blaty upiekłam sobie w piątek przed wyjazdem a w niedziele resztę i do tego na specjalne zamówienie jeszcze Izaurę
za to mój mąż chodzi za mną od wczoraj i pyta kiedy jemu coś upieke więc chyba jutro cos pokombinuje:-)
Kasiulka fajna taka wizyta położnej, u nas teraz też się to nieco zmieniło i mają kontrakty z NFZ na więcej wizyt (min 4 razy)bo przy Asi i Tomku to pamiętam że tylko 2 razy wystarczyło jak nic sie nie działo i nie było powodów do nachodzenia ;-)
anecznik zdrówka, oby antybiotyk szybko zaczął działać
Nadika doczytałam na zamkniętym, oby to już koniec
Agi faktycznie wieki Cie nie było

ale jestes usprawiedliwiona, tak się właśnie zastanawiałam kiedy będziecie przylatywać, będziemy trzymac kciuki
Izia w takim razie korzystaj i wypoczywaj choc pewnie wolałabyś pokończyc wszystko co trzeba, ech ta kasa....
żyraffka zdrówka i dla Was, co lekarz powiedział?
Julia również poczytałam co nieco, nie fajnie ale wierze że wszytko skończy sie w miarę ok dla Was