reklama

Czerwiec 2010

Nadiczko kochana

Najlepsze życzonka,
wielkiego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
szczęścia dużego jak smok,
pomyślności na kolejny życia rok
i miłości, bo ona dostarczy Ci radości.

Aguś- Nie denerwuj się kochana, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za lot i przysięgę ;-) Zazdroszczę kochana weselicha :)
Kasia- U nas tego nie ma. To fajna sprawa z tą położną :)

reklama
  • cześć laseczki pozdrawiamy z Michałem trochę brak na wszystko czasu ale mam nadzieję że już teraz będę mogła się poprawić bo będzie więcej czasu wykończeniówka trochę stanęła brak tasy niestety ale jest tego plus bo w końcu trochę wypocznę
  • zaczęły się już kolejne urodzinki naszych maluchów więc ci co już mieli albo mają ci duzi i ci mali WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI

Dzieńdobry!

Łukasz rozłożył się całkiem więc dzisiaj idziemy do lekarza, przy okazji powiem, żeby sprawdził mi gardło bo boli.

wczoraj byłam u gina i wszystko ok. teraz będę miała wizyty co 2 tygodnie.

emalia- musiałaś być dumna z córki:) super plakat

gosiu- cieszę się, ze wszystko dobrze, ja już 9 kg na plusie, ciekawe na ilu się skończy:confused:.

anecznik- zdrówka dla was!

julia- mocno trzymam kciuki!

agi- :) już niedługo śłub, ale super, czeKA cIĘ Piękny dzień

Dziewczyny jestem wrakiem:( niewiem co ma ze soba poczac, najchetniej poszlabym w kat i plakala,ale jest Mela wiec trzymac sie musze:( czekam na wiadomosci i im dluzej to trwa tym gorzej sie czuje:(

hej
miałam zaglądnąć wieczorem ale padłam, kolejny dzień w biegu popołudniu wybraliśmy sie do teściów z zaproszeniami na chrzciny młodego a potem do szwagierki - przy okazji zaliczyliśmy mega długi spacer i z nią i jej dzieciakami :-D nawet nie wiecie jak dziwnie sie na nas ludzie patrzyli jak szliśmy z całą gromadką szt 5 dzieciaków ( mały żłobek prawie)
ale dzieciaki sie wyszalały a i my przy okazji poplotkowałyśmy

Emalia oj masz racje piękne i wzruszające chwile, a dzieło Oli równie piękne :tak:
Gosiagro tylko 1 kg od poczatku ciąży :szok::szok: ja w każdej po 20 kg przybierałam:zawstydzona/y: ale co tam najwazniejsze że z maluszkiem wszystko ok, może na połówkowym dowiecie się czy Wojtuś jest Wojtusiem?
ja ciacho robiłam jednak takie Ciasto przekładane z miodem i kremem bo bałam się że tamto toffi może być słodkie albo masa toffi poprostu mi nie wyjdzie, a to robiłam już wcześniej 2 razy i jest ok, blaty upiekłam sobie w piątek przed wyjazdem a w niedziele resztę i do tego na specjalne zamówienie jeszcze Izaurę
za to mój mąż chodzi za mną od wczoraj i pyta kiedy jemu coś upieke więc chyba jutro cos pokombinuje:-)

Kasiulka fajna taka wizyta położnej, u nas teraz też się to nieco zmieniło i mają kontrakty z NFZ na więcej wizyt (min 4 razy)bo przy Asi i Tomku to pamiętam że tylko 2 razy wystarczyło jak nic sie nie działo i nie było powodów do nachodzenia ;-)

anecznik zdrówka, oby antybiotyk szybko zaczął działać

Nadika doczytałam na zamkniętym, oby to już koniec

Agi faktycznie wieki Cie nie było:-D ale jestes usprawiedliwiona, tak się właśnie zastanawiałam kiedy będziecie przylatywać, będziemy trzymac kciuki

Izia w takim razie korzystaj i wypoczywaj choc pewnie wolałabyś pokończyc wszystko co trzeba, ech ta kasa....

żyraffka zdrówka i dla Was, co lekarz powiedział?

Julia również poczytałam co nieco, nie fajnie ale wierze że wszytko skończy sie w miarę ok dla Was

reklama
Ale jestem zadowolona zrobilam sobie zielnik na balkonie, nic teraz tylko eksperymentować z daniami i ziólkami:-D
Majusi katarek juz przechodzi może w końcu jutro na dwór wyjdziemy:)

Agi
- na pewno ten dzień będzie najwspanialszym w Waszym życiu!!!! Będę gorąco o Tobie myślała 9 czerwca (notabene wtedy będę wyprawiała 2 urodzinki Majusi, więc na pewno toast Picollo wzniosę za Waszą pomyślność!!)

zyrraffka - i jak Łukaszek? no i twoje gardło?

julia - doczytałam:-(, mam nadzieję, że ułoży się po waszej myśli:tak:

eagle - z Maja przytyłam 10 kg i teraz chciałabym podobnie tym bardziej, że obecną ciązę rozpoczęłam z wagą z którą poprzednią skończyłam!!!:szok::szok::no: będę musiała kiedyś wypróbować to ciasto:tak:

Kasiek - co u was??? Jak Damiś?

i zdec coś milczy....
nie mówiąc już o innych czerwcówkach ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry