reklama

Czerwiec 2010

hej,
pogoda od rana super! Natan z babcią na placu zabaw a ja mam chwilę, muszę dom ogarnąc bo straszny bałagan.
Mój Natan ostatnio zasypia bardzo późno bo ok 22 -23 :szok: więc bywa tak że idzie spać o tej samej godzinie co my. Jedynie w sobotę zasnął już po20 bo był zmęczony bo dniu całym wrażeń. Niedaleko nas na lotnisku był festyn lotniczy i pokazy samolotów, akrobacje, przy tym rózne inne atrakcje, pełno quadów, motocykli więc Natan wniebowziety.

anecznik zdróweczka!!!!
zyraffka nio faktycznie ale ten czas leci, jeszcze trochę i Sylwia pojawi się na świecie :)
mamo kubulki pewnie już niedługo będziesz cieszyć się ciążą. Trzymam kciuki!

Dziewczyny a ja prosze o kciuki w jutrzejszym dniu. O 11,30 kolejna rozprawa!!! Stres jak zwykle ogromny!! ;/

reklama
Witam i ja.

Zyraffka- u nas zimno, brzydko, pochmurnie. Wrrrr. Pewnie Jaśka też grubiej ubiore.
Kurcze, faktycznie ten czas leci szybko.
Anecznik- zdróweczka kochana. Czekamy na obszerniejszą relaję ;)
Mama KUbulki- wszystko w swoim czasie kochana. Na pewno się doczekasz.
Nadika- kciuki mocno zaciśnięte. Oby to już była ostatnia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My dzisiaj z Jasiem idziemy na dzień Matki do szkoły Oli. He he. Ciekawa jestem co zeszkudzi ? :)

nie wiem jak tak można, nie potrafię zrozumieć...
ktoś bezczelnie kradnie ubrania dzieciom w żłobku. Łukaszkowi zginęły spodnie i bluza z kapturem, nowe firmowe. Człowiek ciężko pracuje, zeby kupić dziecku co trzeba a ktoś sobie przyjdzie i weźmie, co za chamstwo!!

Witam:)

My dzis bylysmy u lekarza zwiazku z kupkami,co idzie to jesl placz i stekanie, i krew...wiec mamy zapisany lek zobaczymy...
Ai udalo mi sie zdobyc skierowanie do ginekologa dzieciecego, wizyta w lipcu.

Nadiko
trzymam kciuki:)

Zyrraffko
co za swinie!!! brak slow

zyraffka co za chamstwo!!!!! a co na to dyrekcja?? jakieś działania podjęła by przyłapać złodzieja?? może monitoring by się przydał

emalia i jak po Dniu Matki?? pewnie mamusia się wzruszyła :))

julia mam nadzieję że lek szybko zadziała i nie będzie problemu z kupką, a po co Ci skierowanie do ginekologa dziecięcego??

Ostatnia edycja:
Nadika - &&&&&&&& najmocniej jak umiem!
Żyrafka- straszne to co piszesz... a jak dyrekcja reaguje na te kradzieże? W głowie się nie mieści....
Jezu pije kawę , którą wczoraj kupiłam bo oprócz tej była pedros jeszcze - bleeeeee - Tej kawy się nie da pić!!!! Mam nadzieję że mi przywiezli dzisiaja moje tchibo....

O matko jaka nie dobra! Az mnie skręca jak piję////////

Dzień dobry!

łukaszek dzisiaj w domku bo ma stan podgorączkowy i katarek:-( nie czuje się chyba źle bo bawi się jak zawsze.

co do tej kradzieży to nawet nie pytałam co na to dyrekcja, jak wrócimy do żłobka to się dowiem.

Perciu wpadaj do mnie na kawkę :-) bezkofeinową:-)

Witam sie i ja od rana:)

Nadiko trzymam &&&&&&&&&&&&& mam nadzieje ze dzis juz wszystko sie skonczy,i przyniesiesz dobre wiesci:)
a co do lekarza dla Melki to mam podobna sytuacje do Agi, mala ma sklejone wargi...

Zyrraffko
zglos to do dyrekcji,moze bardziej beda zwracac uwage...wrrrrr
Zdrowka dla Lukaszka mam nadzieje ze nic z tego sie nie rozwinie!

Perfecta ja i moj P. wogole nie pijemy kawy;p nawet cappucino;p bllleeeeeeeee

Emaila i jak wzruszylas sie po dniu matki?;)

Dziewczyny jutro dla nas jest bardzo ciezki poranek:( normalnie az sie boje:( wiec prosze kciuki z podwojna moca bo z zwykle moga nie pomoc w tej sytuacji.Jutro moj swiat moze sie zawalic...

reklama
hej dziewczynki witajcie po latach;-):-D

nie było mnie bo w weekend pojechaliśmy na drugą komunie chrześnicy mojej tym razem, wróciliśmy w niedzielę popołudniu
więc wzięłam sie za ciąg dalszy wypieków na wczorajszą imprezkę w przedszkolu, wczoraj znów do południa trzeba było poprać i troche zakupów zrobic a i spacer w między czasie zaliczyć ( ech tymi wyjazdami stworzyłam sobie sama problem bo moje dzieci szybko podłapały że fajnie wychodzi się na podwórko zaraz po śniadaniu a wraca i to z wielkim płaczem dopiero wieczorem i teraz po powrocie mam mały problem bo też by tak chciały a wiadomo jak w mieście tak się nie da :-() no nic chyba ktoś będzie musiał tatusia namówić na zakup jakiejś działeczki chociaż;-)

a co do wczorajszej imprezki Dnia Mamy, Taty i Dziecka było bosko, ja oczywiście pobeczałam sobie jak nikt inny a przy życzeniach od naszych małych skarbów szczególnie ech... piękne to było i mnóstwo prezentów - samodzielnie wykonanych przez dzieciaki.... duma i radość w sercu ogromna :-)

a dzis juz mam nadzieje nieco spokojniej będzie.... zaraz na spacerek z chłopakami pójdziemy

( przeczytałam tylko ostatnią stronę więc wybaczcie później doczytam więcej to postaram się poodpisywać)

nadika kciuki trzymamy oby to juz ostatni raz &&&&&&

Emalia jak po imprezce? u nas rewelacyjnie

Zyraffka co za draństwo!!!! jak tak można??? mam nadzieję że sprawa sie wyjaśni, u nas w przedszkolu nic takiego się nie zdarzyło póki co
faktycznie warto zgłosić bo może to nie pierwszy przypadek i poszkodowanych jest więcej w wtedy może dyrekcja zainwestuje w jakis monitoring
zdrówka dla Łukaszka oby katarek poszedł precz szybciutko

Julia biedna Amelcia, oby szybko sie poprawiło u nas na szczęście żadne nie miło takich problemow, a do gina dziecięcego potrzebne jest skierowanie? myślałam że nie

Perfecta ja jakoś odzwyczaiłam sie od picia kawy w ciąży z Michaśkiem i póki co nie ciągnie mnie do niej, ewentualnie jak ktoś przy mnie pije to wtedy tak

to na tyle bo ktoś sie o cyca upomina :-D

buziaki i miłego dnia - zaglądnę poźniej jak chłopaki pójda spać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry