nadika
Fanka BB :)
hej,
pogoda od rana super! Natan z babcią na placu zabaw a ja mam chwilę, muszę dom ogarnąc bo straszny bałagan.
Mój Natan ostatnio zasypia bardzo późno bo ok 22 -23
więc bywa tak że idzie spać o tej samej godzinie co my. Jedynie w sobotę zasnął już po20 bo był zmęczony bo dniu całym wrażeń. Niedaleko nas na lotnisku był festyn lotniczy i pokazy samolotów, akrobacje, przy tym rózne inne atrakcje, pełno quadów, motocykli więc Natan wniebowziety.
anecznik zdróweczka!!!!
zyraffka nio faktycznie ale ten czas leci, jeszcze trochę i Sylwia pojawi się na świecie
mamo kubulki pewnie już niedługo będziesz cieszyć się ciążą. Trzymam kciuki!
Dziewczyny a ja prosze o kciuki w jutrzejszym dniu. O 11,30 kolejna rozprawa!!! Stres jak zwykle ogromny!! ;/
pogoda od rana super! Natan z babcią na placu zabaw a ja mam chwilę, muszę dom ogarnąc bo straszny bałagan.
Mój Natan ostatnio zasypia bardzo późno bo ok 22 -23
więc bywa tak że idzie spać o tej samej godzinie co my. Jedynie w sobotę zasnął już po20 bo był zmęczony bo dniu całym wrażeń. Niedaleko nas na lotnisku był festyn lotniczy i pokazy samolotów, akrobacje, przy tym rózne inne atrakcje, pełno quadów, motocykli więc Natan wniebowziety.anecznik zdróweczka!!!!
zyraffka nio faktycznie ale ten czas leci, jeszcze trochę i Sylwia pojawi się na świecie
mamo kubulki pewnie już niedługo będziesz cieszyć się ciążą. Trzymam kciuki!
Dziewczyny a ja prosze o kciuki w jutrzejszym dniu. O 11,30 kolejna rozprawa!!! Stres jak zwykle ogromny!! ;/