zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny ale miałam dzień wczoraj....Masakra....zła wiadomość za zła wiadomością....Na koniec dnia się poryczałam....Wiedziałam że ten brak stersu przed ślubem będzie miał swoje konskewencje.....Wczoraj miałam stresu aż nadto!!!!
Poza tym chciałam Wam podziękować za miłe słowa....i za to że mimo iz jestem tu wciąż sporadycznie pamiętacie o mnie...Buziaki!!!!
:-gosiagro- ja mam na balkonie pomidorki koktajlowe, całkiem zapomniałam
.eagle- pierwsza wycieczka to musi być niezłe przeżycie, dla mamy również:-). Mój Łuki miał jechać ciuchcią po mieście jutro ale przez chorobę znowu go ominie ciekawy dzień w żłobku :-
Wielka szkoda ale może w przyszłym roku ...
Dziewczyny jakiś czas temu złożyliśmy wniosek do WAM o mieszkanie, prosze trzymajcie kciuki żeby pozytywnie i jak najszybciej go rozpatrzyli!!
już dawno nic nie piekłam więc dzisiaj muffinki z truskawkami

Ostatnia edycja:

w domu masa prezentów, pyszny tort śmietankowo-truskawkowy robiony o 3 w nocy dnia poprzedniego :-) Lila najbardziej zachwycona była uroczyście otwartą mega-wielką piaskownicą i ogromną wywrotką i taczką do których pakuje tony piachu i obwozi je po ogrodzie. Wszystkie wózki, lalki i inne dziewczyńskie rzeczy poszły w zapomnienie