reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny ale miałam dzień wczoraj....Masakra....zła wiadomość za zła wiadomością....Na koniec dnia się poryczałam....Wiedziałam że ten brak stersu przed ślubem będzie miał swoje konskewencje.....Wczoraj miałam stresu aż nadto!!!!
Poza tym chciałam Wam podziękować za miłe słowa....i za to że mimo iz jestem tu wciąż sporadycznie pamiętacie o mnie...Buziaki!!!!

:shocked2::-:)-( agi mam nadzieję, że Wam się wszystko poukłada!!! Wszystko napewno będzie dobrze!

gosiagro- ja mam na balkonie pomidorki koktajlowe, całkiem zapomniałam :-D.

eagle- pierwsza wycieczka to musi być niezłe przeżycie, dla mamy również:-). Mój Łuki miał jechać ciuchcią po mieście jutro ale przez chorobę znowu go ominie ciekawy dzień w żłobku :-:)-(.
Wielka szkoda ale może w przyszłym roku ...

Dziewczyny jakiś czas temu złożyliśmy wniosek do WAM o mieszkanie, prosze trzymajcie kciuki żeby pozytywnie i jak najszybciej go rozpatrzyli!!

już dawno nic nie piekłam więc dzisiaj muffinki z truskawkami :)
DSC_0004.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki:) ale tu cisza;p

Eagle i jak corce sie wycieczka podobala?:)

Zyrraffko jakie smakolyki pokazujesz az slinka cieknie;p

My dzis jakis nudny dzien mamy;/ niema co robic;/ mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy:)

Kochane co planujecie dzieciom na Dzien dziecka?
My chcielismy jechac do ZOO w niedziele bo P. jest w trasie,ale podobno ma byc brzydko;/ wiec tu pytanie do Kasi.

Kasiu co polecasz dla takich naszych pociech w Poznaniu?

A tak wogole to dzis bylam na kawie u znajomej i narzekala ze zle sie czuje itd...pare lat temu prawie odeszla na tamten swiat bo woreczek zolciowy jej pekl,taka nasza sluzba zdrowia (nic pani nie jest) wiec wygnalam ja do lekarza posiedzialam z jej corka i co? skierowanie do szpitala dostala;/ mam nadzieje ze wszystko ok bedzie:)

My dzis jakis nudny dzien mamy;/ niema co robic;/ mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy:)

Kochane co planujecie dzieciom na Dzien dziecka?
My chcielismy jechac do ZOO w niedziele bo P. jest w trasie,ale podobno ma byc brzydko;/ wiec tu pytanie do Kasi.

Kasiu co polecasz dla takich naszych pociech w Poznaniu?

Niestety nie wiem co można robić w taką pogodę. Może zabierz ją na taki zamknięty plac zabaw jakie są czasami w marketach? My często jeździmy do Tesco ;-)

Ja tylko na chwilę.chcę złożyć życzenia dla wszystkich naszych dzieciaczków tych dużych i tych małych WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA JAK NAJWIĘCEJ DNI SPĘDZONYCH NA ZABAWIE WSPÓLNIE Z RODZICAMI SAMYCH SŁODKOŚCI WIELU PRZYJACIÓŁ I ABY DZIEŃ DZIECKA TRWAŁ CAŁY ROK A NIE TYLKO JEDEN DZIEŃ:tak::-D

hej
wpadlam zobaczyc jak sie mniewaja nasze ciezaroweczki, widze ze ladnie zapakowane wszystkie

my mamy gorszy czas, po antybiotyku Jeremka przyszedl czas na wirus Jaska no i Jeremek tez juz zakatarzony
z lekow chyba nie wyjde a jutro urodzinki Jasia
za tydzien jedziemy nad morze i mam nadzieje ze wszystko nam przejdzie

Witam kochane mamuśki :-D

Staram się nadrobić :)

Izunia
- kope lat serduszko. Odpoczywaj, należy Ci się.
Kasiulka- to fajnie macie z tą położną i jeszcze prezenty super.
Zyraffka- jak się czujecie?
Gosiagro- zielnik masz superowy. Jak Majusia się czuje? Przeszło jej?
Agi- współczuje przykrego dnia. Oby było już tylko lepiej.
Eagle- jak Asia po wycieczce?
Julia- jak koleżanka?
Klementinka- fajnie ,że się odezwałaś. Zdrówka dla chłopców.
Korianderr- spóźnione ale szczere życzonka dla urodzinowe dla Was!!! :*

Najlepsze życzonka dla wszystkich dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej hej
ja korzystam że Tomusiek śpi, Misiek wisi na cycu czyt. wcina kolejne śniadanie albo pierwszy obiad - ma chłopak apetyt:-)

moja mała po wczorajszej wycieczce mega zadowolona, jak myślałam buzia się jej nie zamykała tyle było opowieści, że karmili króliki, kury, koguty, zbierali jajka na naleśniki (które później zjedli), starsze dzieciaki pomagały piec chleb.... mnóstwo tego... i tyle atrakcji, myślałam że wyjazd będzie krótszy ale jak pojechali o 9.30 to wrócili przed 15:szok::szok: zjedli szybki obiadek i dopiero rodzice dostali swoje pociech z powrotem:tak::-) z tych wrażeń padła na drzemkę po 17:-D
ale najważniejsze że pogoda im się udała, bo dziś u nas od rana pada i jest aż 14 stopni

Julia my myśleliśmy o zoo, ale że mąż ma weekend pracujący i pogoda paskudna to posiedzimy niestety w domu
a jak koleżanka?

zyraffka oczywiście mocno zaciskamy kciuki

Klementinka zdrowka dla chopaków

a dla wszystkich naszych czerwcowych skarbów, ich rodzeństwa tego starszego i młodszego i tego jeszcze w brzuszkach mam szczególnie
oraz dla wszystkich dzieciaków moc najpiękniejszych życzeń w Dniu Ich Święta

Lubie Twoja słodką buzię...
...mój kochany łobuzie...
I serduszko Twoje gorące...
Dlatego chcę Ci dziś dać całusów tysiące...

reklama
Kochane dziękujemy za pamięć i życzenia urodzinowe tutejsze, fejsbukowe i smsowe :-D Jesteście kochane! :* Dzień wspaniały, w pracy kwiaty i czekoladki :-p w domu masa prezentów, pyszny tort śmietankowo-truskawkowy robiony o 3 w nocy dnia poprzedniego :-) Lila najbardziej zachwycona była uroczyście otwartą mega-wielką piaskownicą i ogromną wywrotką i taczką do których pakuje tony piachu i obwozi je po ogrodzie. Wszystkie wózki, lalki i inne dziewczyńskie rzeczy poszły w zapomnienie :-D
Postaram się w weekend poodpisywać!

Agi trzymam kciuki za was, myśl pozytywnie będzie dobrze!!!!!! Będziemy z wami myślami w tym pięknym dniu!
zyraffka piękny torcik dla Lukaszka!! :-):-D
gosiagro śliczny zielnik masz, jak wam mija czas wśród tej zieleni??:-)
Klementiunko zdrówka dla was, oby wakacje obyły się bez smarków!
julia co z koleżanką w szpitalu??
nadika gratuluje zakończenia rozprawy! może to już koniec

Wszystkim dzieciom małym i dużym najlepszego, niech każdy dzień będzie DNIEM DZIECKA :-):-)

Do góry