reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

byliście u lekarza?? biedna Lila się wymęczy. Ja smectę podaję ale nie rozpuszczam w wodzie tylko wsypuję proszek do np. gotowanego jabłka, zeby nie było tego tak czuć.

reklama
hej
u nas już trzeci dzień 40 stopni, biegunka i wymioty :-( Co jeszcze poza probiotykiem podajecie w takich wypadkach?
Mama robi dla Lili marchwiankę ale pewnie i tak jej nie zje :-(masakra

Wiesz co my tak bylismy 3 razy na pogotowiu nie dali nam nic kazali podawac duzo pic nie musi jesc nawet tydzien czasu!pewnie ma jelitówkę, daj jej probiotyk oraz orsalit lub coś innego nawadniajacego organizm!nam na pogotowiu lekarz kazał dac kubusia a na IP lekarka sie śmiała poniewaz przy maqrchwi są odruchy wymiotne!U nas trwało 5 dni!Więc ja bym nie dawała marchewki bo to moze pobudzic bardziej do wymiotów!Współczuję Wam!Jedynie kleik ryzowy badz kaszke ryzowa ale u nas Gaja i tak to "oddała"

Znajoma pielegniarka kazała dac do picia pepsi i to tez jej pomogło!

Ostatnia edycja:
hej
u nas już trzeci dzień 40 stopni, biegunka i wymioty :-( Co jeszcze poza probiotykiem podajecie w takich wypadkach?
Mama robi dla Lili marchwiankę ale pewnie i tak jej nie zje :-(masakra

bardzo wam współczuje:-( jeszcze do tej pory mi ciarki przechodzą jak pomyśle jak Majusia miała jelitówke:no:
nam lekarz zlecił orsalit, smecte tylko Majusia za chiny nie chciała tego pić, podawaj jej dużo płynów, bo to najważniejsze żeby się nie odwodniła, do jedzenia kleiki, ryż, marchewianke
dużo zdrówka i mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie! U nas trwało to 3 dni, jak się dalej będzie utrzymywać to bym poszła do lekarza

Koriander...Lena pisała o Pepsi, ja w takim przypadku podałam małemu Colę i też pomogła...smecta nie przeszła bo nic nawet nie tknął...a colę wypił chętnie i zadziałała.

Witam:)

Koriander zdrowka dla Lily:* mam nadzieje ze szybko pojdzie precz!
My cale szczescie niemielismy z tym cholerstwem do czynienia!

Zyrraffko jutro napisz nam jak pierwszy dzien w nowym lozku:) ja sie marwtie ze bedzie uciekac,latac po pokoju a moze tylko to sa moje obawy;/

My caly dzien latalysmy:) wczoraj przyszla zjezdzalnia na Meli urodzinki:)

reklama
Do góry