reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka - wielkie , przeogromne gratulację!!!! Niech mała Majeczka zdrowo rośnie i da Wam wiele radości i szczęścia!!!! Wszystkiego dobrego dziewczyny - dla dzielnej mamy, dumnej starszej siostry i małej księżniczki!!!

Gosiu - piekny torcik...Och masz Ty ten talent!!! a jak ty się czujesz??? Masz już widoczny brzuszek ????
zyrraffka - no to teraz Twoja kolej, chyba!!!!

zyrafciu - slub i wesele extra...cudownie wszystko nam wyszlo, pogoda dopisala goscie swietnie sie bawili , wszyscy byli zadowoleni!!!! Fotek jeszcze nie mam....bede miala pod koniec tygodnia to wtedy coś tam wrzuce,,,,.....i oczywiście wszystkiego co w życiu najwspanialsze dla mjego zięcia cudownego!!!! Ogromy buziak dla niego od Luśki!!!!

Dziękujemy za życzonka tym kto pamiętał ;)

Kasiulka- Wielkie gratulacje. Zazdroszcze Ci kruszynki. Niech się chowa zdrowo a ty kochana wracaj do formy i do nas ;*

Postaram się wkleić jakieś fotki.

hej

nadika - fajnie, że weekend udany:tak:

Kasiulka - gratulacje! witamy Maję na świecie!

milka - chwal się jakimiś fotkami wakacyjnymi!

izia-tcz - bardzo ładnie wasz domek się prezentuje

Agi - z niecierpliwością czekam na fotki ślubne!!! A brzuszek dosyć pokaźny, nie mam świeżej fotki ale jakieś 2-3 tyg temu wyglądał tak:-)
16 tyg.jpg

koriander - co tam u was? jak w pracy?

eagle, perfecta, lencja - co tak cichutko??

reklama
julia- gratuluję ząbków Amelce!! tesć jak teść beznadziejny, na urodzinach zażyczył sobie żeby włączyć tv bo mecz leciał, bez komentarza.

klementinko- linka do łóżeczka wstawiłam na wątek łóżeczkowy. Łukaszek nie ucieka z niego, śpi ładnie z tym że był problem z barierką, pomiędzy barierką a łóżkiem jest szczelina przez któą nogi wypadały Łukaszkowi i raz w nocy obudził się z tego powodu i rano też się tam zaklinował. Narazie zakryłam to ochraniaczem do łóżeczka, może coś wymyślę jeszcze zeby nie wypadał.
Miłego wypoczynku!

agast-
cieszę się, ze wakacje udane, jeszcze nie oglądałąm zdjęc

mamakubulki- czuję się dobrze, obym dotrwała do terminu, nie mam jeszcze ochoty rodzić :-D.''

milka- super że wakacje udane! zazdroszczę nie tyle wakacji co długiego spania :-D.

izatcz- super fotki, jaki mały kibic:-).

gosiu- wyglądasz kwitnąco, śliczna piłeczka:-). Ciekawe kto w brzuszku siedzi

Do góry