reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

CZEŚĆ dZIEWCZYNY!

Wstrętna pogoda u nas :((

julia, nadika- czuję się dobrze o ile można tak powiedzieć, jak spaceruję to strasznie mnie brzuch boli, już nawet nospa nie pomaga. Jutro mam wizytę więc zobaczymy czy coś się ruszyło.
Łukaszkowi nie zeszła wysypka, nadal bez zmian. O 14 idziemy do pediatry, ciekawe co powie. Lekarze strasznie już mi działają na nerwy. Mówiłam przy szczepieniu, że Łukasz ma stale zapchany nosek, jak próbuję mu oczyścić, to nic nie wychodzi. W nocy strasznie oddycha i chrapie, w dzień oddycha przez buzię. Lekarz na to- tak ma być, dzieci złobkowe tak mają, ciągły katar.
Ja uważam, ze powinien to sprawdzić laryngolog. Dzisiaj chciałam się zapisać do innego lekarza ale jest na urlopie. Poczekam aż wróci i zobaczymy c powie na ten temat.

chciałąm się pochwalić jak mój dwulatek koloruje, sam pokolorował koła i okno samochodu, pięknie trzyma kredkę, coraz ładniej koloruje, potrafi narysować koło i kreskę oraz kropki :-)

DSC_0018.jpg

nadika- gratulkuję świeżo upieczona ciociu :-).

kasiulka- to ci masz babo kawę :-D. działa laptop??

reklama
Zyrraffko masz zdolnego synka:) rewelacyjnie pokolorowal...:)
Daj znac co ci lekarz na wizycie powiedzial,i takze po Łukaszka wizycie..

Kasiulka niezly ambaras;p a jak tam Maja? grzeczniutka chyba co?:) ehh ja zawsze duzo place za naprwy lapka wiec..;/ wspolczuje

Nadiko gratulujemy :)

Dziewczyny znacie jakies fajnie miejsce nad morzem? chcialabym male miasteczko:) takie cos jak Pobierowo:) myslimy zeby sie wybrac we wrzesniu bo niestety na wycieczke nie uda nam sie w tym roku wybrac;/

Witajcie ;-) my już po podwójnej imprezie urodzinach Klarki i chrzcinach:tak: impreza udana, Klara w kościele przespała połowe mszy :happy: ogólnie jestem zadowolona:tak:

Piszecie o ubieraniu.... u nas jest róznie:szok: zazwyczaj Klara pozwala sie ubrac ale nie chce zakładać pampersa ani majteczek i robi taką histerie ..krzyczy płacze bije ... i do nocnika też nie chce siusiać więc leje mi gdzie popadnie, jestem załamana...mam juz obsesje ze śmierdzi mi siuskami. Jest strasznie uparta, nie i koniec! i co ja mam zrobic????
Poza tym u nas ok, zdrowi wszyscy;-)

Kasiulka-poczekaj pare dni moze klawiatura wyschnie.. mi raz klara zalała taką mega słodką herbatą klawiature i niestety nie udało sie jej uratować a w netbooku klawiatura działa po zalaniu taką samą herbatą tylko ze netbooka to juz ja zalałam :baffled:

zyrraffka-już niedługo spotkanie z Sylwią :) trzymamy kciuki:tak: pięknie Łukaszek maluje:tak:

Julia- no no pięknie sie córeczka wykąpała:-D

Zyrraffko masz zdolnego synka:) rewelacyjnie pokolorowal...:)
Daj znac co ci lekarz na wizycie powiedzial,i takze po Łukaszka wizycie..

Kasiulka niezly ambaras;p a jak tam Maja? grzeczniutka chyba co?:) ehh ja zawsze duzo place za naprwy lapka wiec..;/ wspolczuje

Nadiko gratulujemy :)

Dziewczyny znacie jakies fajnie miejsce nad morzem? chcialabym male miasteczko:) takie cos jak Pobierowo:) myslimy zeby sie wybrac we wrzesniu bo niestety na wycieczke nie uda nam sie w tym roku wybrac;/

Moja Julka jest teraz w Pogorzelicy i babcia mówi że super tam jest bo do morza blisko, ośrode w lesie i duuużżżooo mew które julka namiętnie dokarmia :)

Cześć dziewczyny,

jestem po usg, jak myślicie co będzie?:-):-)

nadika
- gratuluje ciociu!

zyrraffka - zdolnego masz synka, pięknie rysuje:tak::tak: a co lekarz powiedział?

ola-fasola
- może jeszcze chwilę odczekać, ja tak właśnie teraz robię, widocznie jeszcze nie czas;-)

reklama
Dziś przy śniadaniu odkryłam sposób mojego męża na Kamila kiedy nie chce jeść :-) Kładzie jedzenie w zasięgu jego rąk i mówi teksty typu "to jet taty więc nie jedz", "Ty nie chciałeś to ja zjem, nie ruszaj" itp. kanapka zniknęła błyskawicznie w buzi młodego :-D Tylko co to świadczy o moim synu :-D :-D

W Legnicy pada, zapowiada się więc długie popołudnie z młodym w domu :-(

Do góry