reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny, caly czas trzesa mi sie nogi, przejezdzałam tamtędy chwile po tym wypadku: Wypadek na ul. Związkowej: Audi potrąciło pieszego. Mężczyzna zginął (FOTO) - KurierLubelski.pl
juz wiem, ze w nocy nie bede mogła spac, eh a wczoraj byliśmy na weselu, wrociliśmy o 5 rano, było super, ale nie mam kiedy odespac

padał dzis u nas grad , kulki wielkosci pileczki do pimponga, a moj maz w tym czasie chcial wstawic samochod do garazu, ale mu zabronilam wychodzic z domu, jeszcze nie widzialam tak gigantycznych kulek lodu spadajacych z nieba!!!!!!!!!!!! bałam sie ze rozbiją szybę w domu, o samochodzie nie wspominajac

od przyszlego tyg zaczynamy remont, wiem, ze ten temat był poruszany tysiac razy, ale prosze powiedzcie ejszcze raz jakie macie łózka dla dzieci
milego wieczoru

reklama
Hej.

mamakubulki Miki spi różnie albo na łóżeczku, albo na normalnym łóżku z Danielem :) wiele dziewczyn poleca łóżka z IKEI :tak:
nadika kciuki zacisniete czekamy na wiesci!

Dziewczyny ale w nocy byla burza :szok: najgorsze 20min w moim zyciu... pioruny waliły co chwile... 3 gdzies bliziutko strzeliło! :no: nigdy wiecej nie chce czegos takiego przezyc.... :-(
Jestem niewyspana wogóle :(((

Witajcie! ale się ostatnio mało dzieje na forum. My zdrowe, Klara gada coraz więcej już coraz więcej zdań mówi, przechodziłyśmy przez bunt dwulatka-chyba to to... na razie spokój jest. Pozatym to doła jakiegoś łapie bo moja najlepsza kumpela z osiedla wyjeżdza do szwecji i chyba już tam zostanie:-( Za tydzień Rafał ma urlop i jedziemy na wieś odpocząć :tak: Nie wiem czy wam pisałam, niektóre z was pewnie na fb widziały-Klarka dostała na urodziny królika-jest uroczy a ona go uwielbia ;-) prezent udany, mała go nie męczy chce żeby go wypuszczać ciągle z klatki i ma straszną radoche jak on jej wejdzie na kolana czy poliże. No a poza tym codziennie jeżdzimy dzieś rowerem -ja w ramach opdchudzania, Klarka uwielbia i na spacery chodzi w kasku bo nie chce go zdejmowac.

julia-
zdrowia dla Ameli
zyrraffka-to co już niedługo będziecie we 4? mam stresa troszke przed cesarką? powodzenia
kasiulka=a ty jak sobie radzisz z dwiema dziewczynkami?
Eliza-może jakos się spotkamy? ja zamierzam byc tydzien w nowym mieście,

Lena mocne pocienie moze byc wynikiem chorob serca ale zanim zaczniesz panikowac poobserowj Wasza rodzine u mnie maz jest nieustannie w taka pogode spocony , nie pozwalam mu spac bez koszulki bo pralabym co dzien posciel a sama poduszka sie do tego tez nadaje co dzien plus zmiana wkladu, chlopcy niesety maja to samo Olaf nawet bez wysilku jak jest cieplo chodzi z glowa jak spod prysznica i obcinanie wlosow na krotko wcale nie pomaga, a eryk to juz taka miniaturka tych starszych...

reklama
dzien doberek:)

dziewczyny!!!!!!!!!!!! co sie dzieje, ze prawie 11:00 a tu zadnego posta!!!!!!!!!! ja mam dzis migrene, dzień wolny od pracy, ale mam ochote caly dzien spedzic na kanapie

zyrafka kiedy cc? 09.07 czy 12.07 bo juz sie zamotalam;)trzymam kciuki

Do góry