reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej hej my dopiero niedawno do domku wrócili, padam z nóg tyle km zrobiliśmy, a na jutro wymyśliłam sobie wypad do ogrodu botanicznego i mycie okna w jednym pokoju ale to może z samego rana - ciekawe czy uda mi sie ten plan zrealizować
Dobija mnie ten upal
u nas dzis też bardzo upalnie
Ja nie czuje. Ale za to jak karmię jednym cyckiem to z drugiego leci mi ciurkiem :-D
ha, ha też tak mam

Dziewczyny, Maja ma przepukline pępkowa. Czy ktoras z Was przechodziła taki problem? Jak sobie poradziłyście?
niestety nie pomogę, moje żadne nie miało

Gosiagro jak po wczorajszej wizycie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane :p

Z przepuklinką nie pomogę ale ponoc plastrami zaklejanie pomaga :tak: mojej znajomej synek mial i po miesiacu chyba takiego zaklejania problem znikł :tak: :-)

Kurcze ale upał :p do tego zab mnie zaczol bolec :p jak nie urok to ... :dry: chyba w pn pojade do dentystki, tyle ze papierek o ubezpieczeniu bede miala dopiero we wtorek... :no: bo sie zarejestrowałam narazie w UP by mic ubezieczenie :eek: potem moze mnie rodzice do KRUS wciągną.... ;]

Kasiulka ja mam takowa przepukline :)
lekarz mowil mi od zawsze ze jak nie boli i nie wystaje za duzo to nie ruszac. Ja mam taka gulke nad pepkiem ktora czasami sobie "wpycham" do srodka... Ale mnie dopiero w ciazy chyba raz tylko bolala. Po porodzie przez dlugi czas nie mialam (tzn nie wyczuwalam jej) a pozniej znowu sie pojawila...

Ale upal :/ wysiedziec sie nie da...
podobno ma byc burza u nas za niedlugo ale to nic pewnego bo moze przejsc bokiem...

Hej:)

Kasiulka z przepuklina nie pomoge;/ mam nadzieje ze z corkami z dnia na dzien bedzie lepiej i bedziesz dawac sobie rade:)

Liza a jak u ciebie sie sprawy maja? wspolczuje bola zeba;/

Gosiargo jak wizyta bo nic nie piszesz...

U nas zapowiadala sie burza wczoraj, ale przeszlo bokiem...a upal straszny caly dzien w basenie siedzielismy;p

A dzis od rana leje wiec juz wiem skad te bole kolan rwalo mnie...;/

Hej:)

Kasiulka z przepuklina nie pomoge;/ mam nadzieje ze z corkami z dnia na dzien bedzie lepiej i bedziesz dawac sobie rade:)

Liza a jak u ciebie sie sprawy maja? wspolczuje bola zeba;/

Gosiargo jak wizyta bo nic nie piszesz...

U nas zapowiadala sie burza wczoraj, ale przeszlo bokiem...a upal straszny caly dzien w basenie siedzielismy;p

A dzis od rana leje wiec juz wiem skad te bole kolan rwalo mnie...;/
U nas tez padało nad ranem teraz słonko przebija się przez chmurki:)
Także trzeba zaplanować niedziele i jakiś wyjazd szkoda czasu na siedzenie w domu;)

Witajcie przeczytalam ta strone i niesety z przepuklina tez nie pomoge

ja sie melduje od przeszlo tygodnia mamy w domu remont jeszcze przerobimy tylko szafe zeby bylo miejsce na zabawki i caly balagan zniknie pokoj chlopakow wyszedl super tylko te porozstawiane w kazdym kacie zabwki...

w miedzyczasie bylismy z Erciem ponownie u okulisty na kontroli i no i mamy mu na jesien sprawic okularki bo zeza uz nie powinien miec, szkla niezbyt mocne + 1 zez powinien zniknac w ciagu 2 lat nie jest za duzy i ucieka tylko lewe oko ale trzeba z nim zrobic porzadek, pozatym bylismy wkoncu na bilanie , zgoidnie z przewidywaniami duza niedowaga jest grubo ponizej normy brakuje mu jakis 2 kiloramow, wzrost wysoki , lekarka ta sama co zwykle przeszukala nawet kartoteke kuznki zeby sprawdzic jak wygladala na bilanie w tym samym wieku ale przy tym samym wzroscie miala 1,5 kg wiecej, kazala skontrolowac wage za pol roku, powiedzial ze nie bedzie robic paniki bo wyglada i zachowuje sie jak zdrowe dziecko a ja tez nie jestem za duza:) tyle ze ja w jego wieku to mialam ale ostra nadwage :)

reklama
Do góry