nadika
Fanka BB :)
hej dziewczyny,
ale nas ostatnio mało pisze, mam nadzieję że jak miną wakację to znów się zacznie ruch na forum.
Ja w poniedziałek byłam na wizycie, Mały ładnie rośnie ale dziwnie się ułożył, że lekarz najpierw zrobił mi USG brzuszne a potem jeszcze dla pewności że wszystko jest dobrze zrobił dopochwowe. To dopiero 14 tydz a gin już mi wstepnie powiedział że na 90% będzie syn
) ciekawe czy się sprawdzi. Jeśli się sprawdzi to znaczy że mój mąż ma dobre przeczucia bo tak jak za pierwszym razem wiedział że bedzie syn, tak teraz też jest pewny syna
)
ale nas ostatnio mało pisze, mam nadzieję że jak miną wakację to znów się zacznie ruch na forum.
Ja w poniedziałek byłam na wizycie, Mały ładnie rośnie ale dziwnie się ułożył, że lekarz najpierw zrobił mi USG brzuszne a potem jeszcze dla pewności że wszystko jest dobrze zrobił dopochwowe. To dopiero 14 tydz a gin już mi wstepnie powiedział że na 90% będzie syn

a te szcęściary takie ekspresowe 

ale rzeczywiście wagę i brzuch mam większy niż z Maja no i wtedy urodziłyśmy na początku czerwca a teraz te upały co były dają się we znaki, w domu jako tako funkcjonuje ale na dworze pochodzę chwile i zaraz to mnie pachwiny bolą to siku się chce to coś innego, najgorzej jest na placu zabaw bo ciezko mi podnosić Maję na zjeżdżalnię czy skądś ściągać, wiec teraz najczęściej na plac zabaw wychodzi z nią mąż, to sobie ponarzekałam, chyba już macie mnie dość