Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)Lena - z tego co pamiętam, to Koriander też tak mówiła![]()
Dziewczyny dziekuje wam my jestesmy jeszcze w szoku, w sumie wszystko przez ten "cholerny" urlop ;-) powtorzyla sie historia z poprzedniej ciazy: za pierwszym razem!! Nawet do konca nie ustali,ismy czy jestesmy gotowi juz na drugie, mam pelno obaw jak Lila zareaguje, czy to ograne, itp itp
ufffff ale rzeczywiscie sie posypalo, Perfecta, mamakubulki, mam nadzieje ze emalia w piatek przekazesz nam dobre wiesci!
O matko i znowu pampersy dopiero co z nich wyszlismy:-)
Kochana ale ten twoj syn zdolny!!!!!! jejku moja nie zna kolorow..itd itd... jedynie pampersa nie uzywamyEmalia - dziękuję za pamięć! u nas ok. Damiś zdrowy i grzeczny. Mówi już pięknie, całymi zdaniami, liczy, zna kolory, mówi krótkie wierszyki i takie tam... ale nadal w pampersie, strasznie mnie to przeraża, ale nie mogę sobie z tym poradzić... jutro spróbuję go zapisać do żłobka, jeśli będzie miejsce, jeśli nie to muszę szukać po znajomości jakieś taniej niani bo muszę wracać do pracy na cały etat bo tam nie ma poprawy więc trzeba przykrócić koszty...![]()
Ja tam myśle ,że nie ma co sie zarzekać. życie jest tylko jedno, a być jedynakiem jest smutne. Trzeba patrezć na to ,że jak nasze dzieci dorosną to będa miały na kogo liczyć ( nie będziemy wiecznie żyć)Ale każdy robi jak chce. Osobiście to dla mnie nie jest powód do dumy ,że ma się tylko jedno dziecko, no chyba ,ze kogoś ewidentnie na nie nie stać. Ale to moje zdanie.
Koriander- to i tutaj Ci kochana serdecznie gratuluje !!!!!!!!!!!!;-)
Kasiek- co u was? już cie wywoływałam ostatnio. Jak tam Damiś?