czy my mieszkamy w tym samym kraju? Wszyscy narzekają na pogodę a u mnie 15C i słońce! Siedzę na balkoniku z laptopikiem na kolankach, obok kawka... idealna przerwa w pracy
Anapi hahah, ale się usmiałam z tym drutem od biustonosza! Rewelcja! Choć oczywiście współczuję całej tej sytuacji, na pewno niezbyt komfortowa... mam nadzieję, że plastry pomogą. Ja nigdy nie miałam tak dlugo tych bóli, zwykle po godzince samo przechodziło. Biedna jesteś
Iza od razu uracz Igora wielką dawką witaminy C. To naprawdę działa, jeśli ty szybko interweniujesz. Mnie to często ratowało przed chorobą.
Kuma pochwal się mieszkaniem? Ładne, duże?

)
Agatka ja bym brała materiałową. WIklinowa łądniejsza ale już widzę, jak się z niej będzie sypać przy wietrze i deszczu. No i nie doczyścisz tego w żaden sposób. A ja okien nie dotykam. Jeśli ma cię kto wyręczyć to skorzystaj, nie powinnyśmy wyciągac tak długo rąk do góry. To bardzo napina mięśnie, ja nawet nie mogę spać z ręką pod głową bo od razu czuję napięcie i skurcz.
Zebrra widzę, że dzień pracowity. Ja sama zrobiłam się ostatnio wzorową panią gospodyni. Wcześniej porządki i pranie zostawiałam na ostatnią chwilę jako zło ostateczne, a od jakiegoś czasu nawet się za to spokojnie zabieram. Może podświadomie przyzwyczajam się do nowej roli
Angel a mi lekarka zlecała od razu 75g glukozy, w ogóle nie miałam 50. Ciekawe dlaczego...
Silva witaj

BRAKUJE MI TU CIEBIE!!! I powodzenia z Zusem!
Cinamon miło cię widzieć

Jak się cieszę z badania!!! Koniec nerwów, możesz śmiało prasować i ukłądać ciuszki kochana

))