Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taping to takie plastrowanie własnie, nakleja się plastry w odpowiednich miejscach i ma to działanie przeciwbólowe.Zebbra co to jest taping? No te plastry pomagaja, ale niestety skora zaczyna mnie juz swedziec.
Dostaliśmy póki co Miflonide (takie tabletki w kapsułkach które rozkrusza inhalator zamieszczony w opakowaniu) i Milukante (tabletki do żucia i rozgryzania) mamy dawać raz na wieczór każdy lek...Mysia - dzięki. Jakie leki dostał Filip? Pulmicort, berodual?
Aha, dzieki - zawsze sie mozna czegos nauczyc, no i sorki za podwojne "b" ;-)Taping to takie plastrowanie własnie, nakleja się plastry w odpowiednich miejscach i ma to działanie przeciwbólowe.
Jeśli nie są kolorowe, to chyba nie taping, tutaj wszystie mają kolory i to jaki jest kolor ma znaczenie...Ale fajnie wygladaja te plasterki, moje nie sa takie kolorowe i mam wrazenie ze juz sie roluja (mam dwa na plecach i pod piersia). Czy na zdjeciach to Ty?