• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Zebbra co to jest taping? No te plastry pomagaja, ale niestety skora zaczyna mnie juz swedziec.
Taping to takie plastrowanie własnie, nakleja się plastry w odpowiednich miejscach i ma to działanie przeciwbólowe.

rocktape-pregnancy-taping-diaphragm-2.jpg
pregnancy-taping-lower-back-2.jpg

ciaza.jpg
kinesio3.jpg

Ostatnia edycja:
Mysia - dzięki. Jakie leki dostał Filip? Pulmicort, berodual?
Dostaliśmy póki co Miflonide (takie tabletki w kapsułkach które rozkrusza inhalator zamieszczony w opakowaniu) i Milukante (tabletki do żucia i rozgryzania) mamy dawać raz na wieczór każdy lek...

Angel a ja nigdy nie czułam jak mi pobierały...teraz będę robić w ośrodku u naszej gin, to się okaże, gdzie lepiej...

Ale fajnie wygladaja te plasterki, moje nie sa takie kolorowe i mam wrazenie ze juz sie roluja (mam dwa na plecach i pod piersia). Czy na zdjeciach to Ty?

Cześć Czerwcóweczki!

Miałam się zameldować dzisiaj i jestem:) Wszystkim smutnym, obolałym i schorowanym mamusiom - duuuużo zdrówka, siły, uśmiechu życzę!!!

U mnie też dzień zaczął się nieciekawie, bo w ZUSIe mają jakieś problemy z moim zwolnieniem lekarskim. Odesłali mi, bo czegoś tam brakuje. Teraz będę czakać niewiadomo jak długo na list, potem niewiadomo ile na ponowne zarejestrowanie sprawy i niewiadomo ile na przekaz. Ech ten nasz cudowny ZUS... Trochę się spłakałam rano z tego powodu, bo kasy nie mamy i nie mogę nic dla dziecka kupić... a właśnie na ten miesiąc planowałam rozpoczęcie zakupów. Teraz się boję, że nie zdążę... a jeszcze NIC nie mam:/

Ale dosyć tych smutków! Nie mogę się mazać, bo synuś w brzuszku razem ze mną się smuci... A przez to wszystko co się ostatnio działo zapomniałam w którym tygodniu ciąży jestem... dobrze, że mam suwaczek i zaraz się dowiem:)))

hej Silva :-) dawno Cię u Nas nie było...

Myjecie okna? Bo mi mama kategorycznie zabroniła... W sumie to nie wiem czemu...
A już nie mogę na moje patrzeć, ale Mamuśka obiecała, że wpadnie i umyje...

Zaczęłam 7 miesiąc!!! :-):-D:szok::laugh2::rofl2: super...

Ale fajnie wygladaja te plasterki, moje nie sa takie kolorowe i mam wrazenie ze juz sie roluja (mam dwa na plecach i pod piersia). Czy na zdjeciach to Ty?
Jeśli nie są kolorowe, to chyba nie taping, tutaj wszystie mają kolory i to jaki jest kolor ma znaczenie...
To nie ja, zdjęcia przykładowe z netu :) Ja mam naklejone na plecach podobnie jak ta babeczka na fotce...

Silva, przytulam Cię Kochana, mam nadzieję, ze sparwa wyjasnie się jak najszybciej!

reklama
AgatkaT, ja myję - nikt za mnie tego nie zrobi. Myję teraz, bo mam siłę, potem może być różnie... A mama Ci nie pozwoliła, bo nie powinnyśmy trzymać rąk w górze (to wywołuje skurcze)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry