Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Izuniu Cały czas zastanawiam się czy wózek kupić. Mój chicco po Jasiu stoi już wyprany, odświeżony i pachnący . Co prawda jest duży ale bardzo wygodny, z ogromną gondolą . Nie wiem czy coś lepszego znajdę. Miałam kupić abc design 3 tec , a dokładniej ciotka mi miała załatwić z niemiec ale ciągle się waham co ja z tymi wózkami robić będę bo już mam w domu 4.
Gratuluję Ci tego magicznego 30 tygodnia :-) Jesteśmy już prawie na mecie i faktycznie, teraz te tygodnie będą uciekać bardzo szybko. Wczoraj dostałam skierowanie na usg a ponieważ kolejną wizytę mam 6.04 to usg muszę zrobić jakoś przed nią /czyli będzie to ok 31tc/.Traschka, do 30 tygodnia już powoli wszystkie dobijają :-) Niedługo będziemy odliczać 10, 9, 8...
Dziewczyny, macie już umówione ostatnie badanie prenatalne? Ja miałam mieć 1 IV, czyli na początku 32tc, ale szykuje mi się wyjazd i muszę przesunąć o tydzień, czyli to już będzie połowa 33tc. Nie wiem, czy gin się zgodzi, bo położna mi dziś powiedziała, że to badanie robi się między 29 a 32 tc.
No nic, zapytam na wizycie w przyszłą środę. A jak jest z tym badaniem u Was?
Kati co szpital i miasto to inne wymogi. Moja koleżanka, która jest przed porodem ma spakowaną torbę dla synka. Musi mieć ubranka dla niego, pieluszki i inne rzeczy. Tak więc tutaj zapewne trzeba będzie ustalić dwa warianty - rzeczy dla mamy i rzeczy dla dziecka.Dziewczyny ja znalazłam coś takiego w gazecie "Będę mamą", ale trzeba to jakoś skorygować,
Misialina zapytam koleżanki co w Rydułtowach potrzebne a co nie (w ostatnich dwóch latach 5 moich koleżanek tam rodziło) wiem np. że żadnych ciuszków do maluszka nie trzeba zabierać tylko na wyjście.
No na reszcie sie zmobilizowałam, pranie wstawione, w półkach nowej szafy poukładane, kuchnia posprzątana, jeszcze tylko obiadek wstawić i będzie git :-)
a na obiad dziś serwuję zupkę grzybową i spagetti
Misialina a ty byłaś już w szpitalu i pytałaś co zabrać i czy można obejrzeć porodówkę? A będziesz chodzić do szkoły rodzenia i wiesz gdzie jest u nas w okolicy?
Kati...chyba się wybiorę do szpitala na obchód a szkoła rodzenia jest mi całkowicie niepotrzebna...już raz rodziłam a po drugie bardziej mnie nie uświadomią...hehe