Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeśli tylko ten fotelik pasowałby na stelaż /bo głównie o to mi chodzi, by do bagażnika wrzucić stelaż jak będziemy wyjeżdżać a nie bawić się w wożenie całego wózka/, to jest to warte przemyślenia :-)Iza, a nie wolałabyś fotelika kupić oddzielnie? Jakiegoś atestowanego, bezpieczniejszego? A wózek z gondolką mozna naprawdę tanio kupić.. Wczoraj widziałam jakieś nowe coneco v3 (chyba taka nazwa) z zeszłorocznej kolekcji za 480zł... Głęboki + spacerówka...
No właśnie jakoś tak wpadł mi w oko :-)O kurcze, świetny ten wózek! I niedrogi jak na tyle funkcji.
Teraz i pogody takie i dzieci nieraz z infekcją przychodzą, więc o kolejną chorobę nie trudno :-(Dzięki Kochana, Olaf wróci koło 16, zje coś i pojadą.. Wiesz, ja jestem z Jasiem zapisana na jutro na 8:15, ale boję się kolejnej nocy... Wolałabym, zeby ktoś obejrzał go dzisiaj.. Jesli się nie uda, pójdę z nim rano...
Nie przypuszczałam, że gorączka będzie go trzymać tak długo (do tej pory to się nie zdarzało), więc obawiam się, że konieczny bedzie antybiotyk...
Pluję sobie w brodę, ze tak szybko puściłam go do p-la po tym zapaleniu płuc...
Ech... boję się, bo od piątku jest non stop na ibuprofenie + paracetamol w czopku w nocy...

A nie Kochana, nie o to mi chodziło :-) Wystarczy tylko, że tak w szczegółach opiszesz te swoje dania, ja mam mega wyobraźnię i... działa jak trzeba :-) Przyznam, że muszę powtórzyć danie ze skrzydełkami, bo bardzo nam smakowało :-) Robiłam jeszcze bułeczki z Twojego przepisu. Mąż był przeszczęśliwy ja je jadłIzuś....już nie będę...;-)
. Co prawda muszę popracować nad formą /jedna bułeczka po upieczeniu przypominała mega pączka
/, ale najważniejszy był smak :-)Każde zmartwienie nas ogromnie przytłacza.... Bądź dobrej myśli! Trzymam kciukaski za pozytywne wyniki! &&&&&&&&&&&&&&&Hej dziewczyny
chcialam sie tylko przywitac, nie mam siły i weny do czegokolwiek. Jutro moze bedą wyniki tego mojego IgG, bardzo bym chciala bo moze lekarz cos by mi rozjasnil sytuacje
No i oczywiscie dziekuje wam kochane za wsparcie