Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie bardziej chodziło o wczorajsze "przywitanie" Brunetki86...
Przesadzałam w drugą stronę
A prałaś wcześniej np przescieradło itp? Bo zastanawiam się czy wczesniej wszystko wyprać, wyprasowac i dopiero załozyć na łózeczko

ja do innych nie miałam nic,ale ta się prosiła.normalnie niech sobie wszyscy piszą,bo forum publiczne,ale trzeba mieć jakieś podejście.Zebrra, ja nigdy nie udzielałam się na żadnym forum i tu na początku chciałam się wprosić do grup ;-) Ale się jakoś ogarnęłam. Masz rację z tym podejściem do nowych, aczkolwiek koleżanka wniebowzięta sama się prosiła - jej podejście było takie, że nie dziwię się reakcjom dziewczyn.
heheh chodziło o kogoś innego,a ja się zagalopowałam.justynka i zebra ale za co wy te kciuki trzymacie za mnie????? to jakas pomylka, ja wczoraj bylam u lekarza heheh

Jeszcze co do prania - ja tetrę prałam 2 razyNo bo sprana lepiej wchłania, to wrzuciłam ją dwa razy i teraz będę szaleć z żelazkiem... Ale jak mi te duszności przejdą.
A tak przy okazji jak nie chcę się Wam prasować właśnie tetry czy pościeli dzieciaczków to poszukajcie magla w okolicy