reklama

Czerwiec 2011

Cinamon, ja z Jaśkiem w ciąży szalałam od początku, ale miałam dla niego osobny pokoik i wszystko mogło tam spokojnie czekać. Teraz jest inaczej, Bartuś będzie spał z nami w pokoju, więc wprowadzenie tu kołyski i wszystkich pozostałych rzeczy odwlekam jak najdalej. Pisałam, ze czekam, aż O zrobi miejsce na rzeczy Bartusia i właśnie zajrzałam, a tam pusto... ;) Zwracam mojemu mężowi honor :)

Nawet nie wiedziałam, ze instytucja magla jeszcze istnieje :) Cinamon, z ciekawości jaki to koszt?

reklama
dobre wiadomości z banku dostaniemy kredyt na remont w jednej transzy ale się cieszę :-)
justynka - my w piątek podpiosujemy umowe na mieszkanie, z aktem notarialnym do banku ten przeleje kasę na rzecz sprzedających i po 10 dniach dostajemy kasę na remont, wtedy to się ruszy już z kopyta ale tam jest jednak tyle do roboty że pewnie przed porodem Tymcia nie zdążymy

Misia - z tymi gołąbkami mnie rozwaliłaś, też takie chce tylko z kapustką tradycyjne!!!!!!!!!!!

Ja ide sobie zrobić makaron ze szpinakiem i z mięskiem a potem wyprasuje ubranka :-)

reklama
Silva - wszystkiego najcudowniejszego z okazji Twoich 30 urodzin - szczęścia, zdrówka, spełnienia marzeń, dużo miłości oraz cierpliwości, wygranej w lotka a także szybkiego i możliwie bezbolesnego porodu oraz zdrowej i grzecznej pociechy!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry