• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
nutria a mogę zapytać jak się ciotka z Warszawy nazywa? Bo my się raczej wszyscy znamy, nie jest nas dużo w Polsce:) Świat jest strasznie mały:)

Monika
Dziękuję. Dominika trochę zawiedziona, bo brakowało jej 2% do wygrania. Ale mówiłam im, że 2 i 4 miejsca są super!!!!

Gratulacje!!!! :)
a tak BTW jak byś była Chinką, to pewnie byś powiedziała - bez sensu. trzeba było mieć 3% więcej! 2 i 4 są do luftu liczy sie tylko 1.
Ale - ja się oczywiście z Tobą zgadzam i gratuluję!!!

hahahah to jakie ja mam plany po porodzie to się nie dzieje :P GÓRY BĘDĘ PRZENOSIC bo nawet to teraz miałabym ochotę robic :P
:):):) :) :) popieram inicjatywę ;)

dobrej nocki dziewczyny!

Ostatnia edycja:
jakby moglo byc inaczej gdyby kobita w ciazy troche nie pomarudzila co nie ;-):-D

ja wpadlam tylko powiedziec DOBREJ NOCY moje kochane ciezaroweczki ;-)
Jutro pewnie wieczorem dopiero kukne, jade do g-wa z rana juz, pozniej mam lekarza, u tesciowej obiadek i czas zleci do wieczorka pewnie...
Ciekawe o ktorej mnie mlody zbudzi jutro... spi od 17.00 juz :szok:

ps. Justynka1 nie zaluj sobie fasolki, zdrowa jest ;-)

edit:
ale Justynka 1 walnelas lysolcem teraz ;p heheheh Uwielbiam noc... jest pieknie :P

nie jutro nie puszczam go, bo na 13.00 lekarza mamy ... po sniadanku jedziemy nawiedzic tesciowa hehehe... No dzis mi ok 5.00 przeciez wstal :-p

dobra spadam laseczki paaaaaaaaaa ;-)

Doris...dzięki ale już trochę lepiej...leżałam plackiem cały dzień, potem maleńki spacerek i juz ból brzucha ale widocznie taki urok mej ciąży

Do jutra Brzucholki...Dobrej Nocki :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry